Magic Saver Bag 2'li Vakumlu Poşet Seti (Xxl)

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Ürün Bilgileri

Magic Saver Bag 2'li Vakumlu Poşet Seti (Xxl)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blacc Satıcı Ünvanı: BLACC ENTERPRİSES BİLİŞİM SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178120919100001 Vergi Kimlik Numarası: 1781209191
    Bu ürün Blacc tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0Paket içerisinde bulunan ürünler – vakumlu poşet > 2 adet xxl Vakumlu poşet Magic saver bag 2'li askılı vakumlu poşet xxl
  • 2 adet 80*100 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliamid
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Magic Saver Bag 2'li Vakumlu Poşet Seti (XXL)

Vakumlu poşet modelleri, poşet içinde bulunan havanın alınmasını ile ürüne koyulan eşyaların uzun süre muhafaza edilebilmesini sağlar. Magic Saver Bag 2'li vakumlu poşet seti (XXL) büyük boy şekilde satışa sunularak fazla ürün saklayabilme özelliğine sahiptir. Ürün türüne göre elde edebileceğiniz yüksek oranlı küçülme işlemi sayesinde evinizde 2 kat daha fazla alan açabilirsiniz. Dilerseniz baza altına dilerseniz de dolap içine koyarak yastık ve yorgan gibi birbirinden farklı ürünü aynı anda muhafaza edebilirsiniz. Son derece kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunan bu model, yırtılmalara ya da kopmalara karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Eşyalarınızı koyduktan sonra ürünün ağzını kapatarak makine yardımı ile havasını son derece kolay bir şekilde alabilirsiniz.

  • Az alan kullanımı
  • Yüksek depolama alanı
  • Dayanıklı malzeme kalitesi

Az Alan Kullanımı Sağlayan Magic Saver Bag Vakumlu Hurç

Az Alan Kullanımı Sağlayan Magic Saver Bag Vakumlu Hurç

Vakumlu hurç çeşitleri, poşet içinde bulunan havanın alınması sayesinde az bir alan kaplayarak fazla ürün depolayabilmenize yardım eder. Eşyalarınızı koyacak yeterli alanınız yoksa bu vakumlu hurç modelini güvenle tercih edebilirsiniz. Magic Saver Bag vakumlu hurç, dolap ya da baza altına kolayca sığar ve güvenli bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda evinizde daha geniş bir alan bırakabilirsiniz. Bu sayede hem ürünlerinizin konforlu bir şekilde depolanmasını sağlayıp hem de konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Magic Saver Bag 2'li XXL vakumlu poşet seti kullananlar, genel olarak yüksek depolama alanı sağlamasından ve dayanıklı malzeme kalitesinden son derece memnun kalır. Evlerinde ekstra kullanım alanı oluşturarak eşyalarını sağlıklı bir şekilde muhafaza etme imkanına sahip olurlar. Siz de XXL büyük boyutu ile birlikte ürün içine dilediğiniz kadar eşyayı sığdırabilirsiniz.

Yüksek Depolama Alanı Sunan Magic Saver Bag Vakumlu Poşet

Yüksek Depolama Alanı Sunan Magic Saver Bag Vakumlu Poşet

Vakumlu poşet çeşitleri, evlere fazla kullanılmayan ve mevsimlik eşyaların korunmasını sağlayarak yüksek depolama alanına sahip olabilmenize yardım eder. Magic Saver Bag vakumlu poşet, son derece dayanıklı bir malzeme kalitesine sahiptir. Aynı zamanda evinizde rahat bir şekilde kullanabilmenize yardım eder. Bu sayede geniş depolama alanı elde edebilmenizi sağlar. Yırtılmayan yapısı sayesinde poşet içerisine tekrar hava girmesini önleyebilirsiniz. Ayrıca ürünlerinizi istediğiniz kadar içeride tutarak nem ve küf oluşumunun da önüne geçebilirsiniz. Sağlıklı ve güvenli bir kullanım elde edebilmek için Magic Saver Bag vakumlu hurç yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde gönül rahatlığı ile satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Siz de ev içerisinde yüksek depolama alanına sahip olmak istiyorsanız Magic Saver Bag tarafından 2’li paketler halinde satışa sunulan XXL boyuta sahip vakumlu poşeti tercih edebilirsiniz.

Dayanıklı Magic Saver Bag 2’li XXL Vakumlu Poşet Seti

Dayanıklı Magic Saver Bag 2’li XXL Vakumlu Poşet Seti

Magic Saver Bag 2'li XXL vakumlu poşet seti, dayanıklı malzeme kalitesi sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Büyük boyutu ile birlikte dilediğiniz kadar eşyayı saklayabilirsiniz. Eşyalarınızı küften ve nemden uzak tutarak güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Cazip fiyatı ile bütçenize uygun alışveriş deneyimi imkanına sahip olabilirsiniz. Magic Saver Bag 2'li XXL vakumlu poşet seti fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Rakamlar, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız Magic Saver Bag 2'li XXL vakumlu poşet seti yorumlarını da okuyabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde daha önce satın alma işlemini tamamlamış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan soruların cevabına da ulaşım sağlayabilirsiniz. Son derece dayanıklı malzeme kalitesine sahip vakumlu poşeti Trendyol aracılığıyla kolay bir şekilde ve kısa sürede satın alabilirsiniz.