Videolar
4477
157
4486
276
Taşlı abiye
653
PAYET
230
Elbise
184

Daha fazla ürün

Zeropoint

1981 yılında İstanbul'da kurulan ve vakit kaybetmeden imalata başlayan Zeropoint, kadınlar için birbirinden şık giyim ürünleri hazırlayan bir marka. Giyim sektöründe 40 yıllık bir tecrübeye sahip olan Zeropoint, ürünlerinin tasarım ve üretim aşamasında da aktif bir rol oynuyor. Koleksiyonlarını kendi atölyesinde hazırlayarak kullanıcılarını özgün tasarımlarla buluşturan marka, Trendyol mağazası aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin her bir noktasına güvenli kargo seçeneği ile ulaştırıyor. İhtiyacınız olan tüm ürünleri bir tıkla ayağınıza kadar getiren Trendyol, Zeropoint'in aşkla üretilmiş tüm ürünlerini farklı kategoriler altında sizin beğeninize sunuyor.

Abiyeden günlük kıyafete, dış giyimden alt giyime kadar uzanan geniş bir yelpaze ile kullanıcılarının karşısına çıkan Zeropoint'te her zevke hitap edecek zamansız parçalar bulabileceğiniz gibi, modern ve şehirli bir stil yaratmak için de benzersiz ürün tasarımlarıyla tanışabilirsiniz. Perakende giyimin öncüleri arasında yer alan ve Trendyol mağazası sayesinde milyonlarca kullanıcıyla aynı anda buluşma şansı yakalayan Zeropoint; Kocaeli, İstanbul, İzmit fark etmeksizin ülke geneline gönderim sağlıyor. Zeropoint indirimleri ile unutamayacağınız bir giyim alışverişi deneyimi yaşamak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Zeropoint Abiye Modelleri ile Göz Alıcı Bir Şıklık Yaratın!

Zeropoint Abiye Modelleri ile Göz Alıcı Bir Şıklık Yaratın!

Şıklığıyla daima ön planda olmak isteyen kadınlar için çok özel ürün tasarımlarına imza atan Zeropoint, abiye koleksiyonuyla hayranlık uyandıracak bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Payet işlemeli, fırfır detaylı, derin bacak yırtmaçlı, askılı, kruvaze ve İspanyol kol abiye gibi farklı modellerin yer aldığı Trendyol Zeropoint mağazası, her zevke hitap edecek seçenekleri de kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Koleksiyonlarında indigo, yeşil, mürdüm, saks, pudra, haki ve lila gibi canlı renkler tercih eden Zeropoint, şık tasarımlarıyla ve ürün kalitesiyle olduğu kadar geniş renk skalasıyla da sektörde fark yaratmayı başarıyor.

Siz de özgün tasarımlara sahip Zeropoint abiye modelleri arasından seçim yaparak özel organizasyonlarınızda beğeni dolu bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Zeropoint yorumlarını inceleyerek alışveriş deneyimleri ile ilgili fikir edinebilir ve marka hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra Trendyol ürün değerlendirme sayfasına giriş yaparak siz de marka hakkındaki düşüncelerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Zeropoint Tulum Modelleri ile Zarafetiniz Herkesi Etkisi Altına Alsın!

Trendyol Zeropoint mağazası, tulum koleksiyonu ile zarafetinizi gözler önüne serecek ve şıklığınızı zirveye taşıyacak modeller sunuyor. Tulum tasarımlarında siyahın yadsınamaz asaletini kullanmayı tercih eden marka, ürünleri ile sizleri çekici bir stile kavuşturuyor. Siz de Zeropoint'in ürün kategorilerine göz atarak stilinizi yeniden yaratabilirsiniz. Şık detaylarıyla öne çıkan Zeropoint'in tulum modellerine ve diğer bütün tasarımlarına avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip edebilir ve güncel döneme ait Zeropoint kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Zeropoint Ürünleri Trendyol'un Keyifli Dünyasında!

Zeropoint Ürünleri Trendyol'un Keyifli Dünyasında!

Yeniliklerin yakın takipçisi olan Zeropoint, farklı ürün gruplarına da Trendyol mağazasında yer veriyor. Koleksiyonlarına daima yeni tasarımlar ekleyerek kullanıcılarının beğenisini kazanan markanın Trendyol mağazasında bulabileceğiniz ürünler arasında Zeropoint kaban, ceket, pantolon, tunik, etek ve bluz modelleri de yer alıyor. Aynı zamanda, Zeropoint elbise kategorisindeki seçeneklerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşamın her alanında rahatça tercih edilebilecek elbise tasarımları sunan Zeropoint'te kadife elbise, kısa elbise, krep elbise, dantelli elbise ve şifon elbise gibi ürünler bulmak mümkün.

Markanın ürünleri ile alakalı aklınıza takılan her türlü soruya Trendyol "Satıcıya Sor" özelliği aracılığıyla Zeropoint ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Beden tablosu ve ürün kalıpları ile ilgili Zeropoint yetkilileri ile görüşerek sizin için en uygun modele rahatça karar verebilirsiniz. Trendyol'un online alışveriş ayrıcalıkları ve Zeropoint fırsatlarıyla giyim alışverişlerinizi bütçe dostu fiyatlarla yapabilmek için mağazayı ziyaret ederek şıklığıyla dikkat çeken ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.