Hummel Eightyone

URBANONE

Urbanone Bartın'da perakende giyim mağazası olarak hikayesine başlayan bir marka. Bugün yarım asra yaklaşan tecrübesi ve onlarca mağazasıyla tüketicilerine profesyonel bir hizmet sunmayı hedefleyen Urbanone, sürekli kendini yenileyerek dünya standartlarında bir mağazacılık anlayışı sunuyor. Trendyol, online alışveriş ayrıcalıklarıyla Urbanone mağazalarını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Urbanone, Trendyol üzerinden dünyaca ünlü markaların ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca kullanıcıyla buluşturuyor.

Siz de Urbanone'da Cazador, Defacto, Koton, Hummel, Mustang, Puma, Lumberjack, US Polo gibi güvenilir ve saygın markaların ürünlerini en avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz. Ayrıca Trendyol Urbanone mağazasında bu markaların en sevilen koleksiyonlarına da ulaşabilirsiniz. Birbirinden başarılı markaların en şık modellerini tüketici ile buluşturan Urbanone'da mont ve kaban çeşitlerini inceleyebilir, en modern kombinler için Urbanone ayakkabı alternatiflerine göz atabilirsiniz. Daha detaylı bilgilere ulaşmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, Trendyol kullanıcılarının Urbanone yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünler ile ilgili mağazaya sormak istedikleriniz için ürün sayfasında bulunan Urbanone iletişim adımını kullanabilirsiniz.

Urbanone Ürünleri ile Rahatlığın Keyfini Çıkarın!

Urbanone Ürünleri ile Rahatlığın Keyfini Çıkarın!

Urbanone kargo ve kadife pantolon kategorilerinden onlarca seçeneği Trendyol aracılığı ile beğeninize sunuyor. Kumaş pantolonların yanı sıra jean pantolon modellerine de göz atabilirsiniz. Modern ve sezon trendlerini yansıtan ürünler arasından kendinize en uygun modeli seçmek için Urbanone'da erkek eşofman, kapri ve benzeri ürün çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Böylece sportif anlarınızı şık ve hareket kabiliyeti yüksek ürünler ile değerlendirebilirsiniz. Trendyol Urbanone mağazasında erkek kemer, atlet gibi kıyafetinizi ve tarzınızı tamamlayacak aksesuar ve diğer giyim ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Hem erkek hem de kadın tüketicilerine kış sezonu için dikkat çekici ürünler sunan Urbanone'ın parka, ceket ve kazak modelleri arasından tarzınıza en uygun ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Her zevke hitap eden Urbanone gömlek modelleri ile hem günlük kombinlerinize hem de ofis tarzınıza renk katabilirsiniz.

Urbanone ürünlerini detaylı bir şekilde incelemek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Trendyol'un ayrıcalıklı dünyası sayesinde Urbanone indirimlerinden faydalanabilir, cebinize dost fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Farklı tüketicilerin alışveriş deneyimi hakkında bilgi edinmek isterseniz ürün sayfasından Urbanone kullanıcılarının yorumlarına göz atabilirsiniz.

Urbanone Trendyol Mağazasındaki binlerce ürünü başlıca şu kategoriler altında inceleyebilirsiniz:

  • Sneaker
  • Sweatshirt
  • Yürüyüş ayakkabısı
  • Koşu ve antrenman ayakkabısı
  • Eşofman takımı
  • Mont
  • Pantolon
  • Sırt çantası
  • Spor çantası
  • Gömlek
  • Jeans
  • Elbise
  • Bluz
  • Atlet
  • Etek
  • Bot
  • Tayt

Urbanone Fırsatları ve Kampanyaları Trendyol'da!

Urbanone Fırsatları ve Kampanyaları Trendyol'da!

Urbanone Trendyol mağazasında ister yürüyüş için ister antrenman için yüzlerce farklı ayakkabı seçeneği bulabilirsiniz. Markanın en sevilen modelleri arasında yer alan Urbanone Hmlflow sneaker modeli başta olmak üzere tüm ürünleri inceleyebilirsiniz. Gün içinde tüm vücudunuzu taşıyan ayaklarınızı Urbanone mağazasındaki seçkin ayakkabı modelleri ile ödüllendirebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesinde pek çok farklı kategoriden ürüne yer veren Urbanone fırsatlarını yakından takip etmek için mağazayı Trendyol üzerinden takibe alabilirsiniz.

Siz de Urbanone mağazasının deniz şortundan tişörte, el çantasından parfüme kadar geniş ürün yelpazesi ile kendi tarzınızı yaratabilir, kaliteli ürünlere çok avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kreasyonunda yetişkinlerin yanı sıra çocukları da unutmayan Urbanone çocuk mont ve çanta çeşitlerini inceleyebilir, minik tüketicilerin de modayı yakından takip etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Urbanone sipariş ve kargo takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yönetebilirsiniz. Böylece ürünlerinizin elinize ulaşacağı zamana kadarki yolculuğunu izleyebilir, ne zaman elinize ulaşacağını kolaylıkla takip edebilirsiniz. Alışverişinizi tamamladıktan sonra ihtiyaç duymanız halinde iade taleplerinizi mağazaya iletebilir, Trendyol güvencesiyle tüm işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.