Daha fazla ürün

Timmy

Timmy, geniş ürün yelpazesini tüketicilerinin beğenisine sunarak iletişim sektörüne katkıda bulunmayı hedefleyen özel bir marka. Güven, gelişim, müşteri memnuniyeti gibi konuları çok hassas bir şekilde ele alan Timmy, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ayrıca tüketici devamlılığı konusuna da hassas bir şekilde öncelik veren marka, sektörde en iyi hizmeti sunarak gelişmeyi amaçlıyor.

Trendleri dikkatli bir şekilde takip ederek kullanıcıya fayda sunan ürünlere mağazasında yer veren Timmy, elektronik ürünlere yer verdiği koleksiyonunu Trendyol aracılığıyla sizlerle buluşturuyor. Siz de Timmy'nin telefon, tablet, kulaklık, akıllı bileklik, akıllı saat, şarj cihazı, hoparlör, Wi-Fi güçlendirici ve saat gibi ürünlerini detaylı olarak incelemek için markanın Trendyol mağazasına girebilirsiniz. Timmy mağaza yorumları bölümünden ürünlerle ilgili deneyim sahibi olan kişilerin görüşlerini okuyabilirsiniz. Belirli dönemlerde düzenlenen Timmy kampanyaları da Trendyol sayesinde bir tık uzağınızda. Siz de kullanıcı dostu ürünlerle tanışarak kendinize ve yaşamınıza değer katmak için Trendyol Timmy mağazasına göz atmayı unutmayın!

Teknoloji Harikası Ürünlere Kavuşmak İsteyenler İçin Timmy Cep Telefonu Modelleri Trendyol'da!

Teknoloji Harikası Ürünlere Kavuşmak İsteyenler İçin Timmy Cep Telefonu Modelleri Trendyol'da!

Onlarca model arasında ihtiyacınıza yönelik cep telefonunu seçmek bazen zorlayıcı olabilir. Trendyol Timmy mağazasında her isteğe ve ihtiyaca uygun akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Siz de ürün özelliklerine göz atarak mağazada yer alan akıllı telefonları inceleyebilirsiniz. Timmy telefon markaları arasında Xiaomi, Huawei, Apple, Oppo, Samsung ve LG gibi sektörün devleri yer alıyor.

Xiaomi'nin en çok tercih edilen ürün grupları arasında yer alan Redmi ve Mi modelleri Trendyol Timmy mağazasında! Timmy; Redmi ve Mi modellerinin midnight gray, cosmic black, mavi ve yeşil gibi göz alıcı renklerini ve çok daha fazlasını Trendyol mağazasında kullanıcıya sunuyor. Siz de dilediğiniz rengi ve modeli Trendyol Timmy mağazasından rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Dünya devi Apple markasının tüketici ile buluşturduğu iPhone telefon modellerini de Timmy mağazasında bulabilirsiniz. Farklı renk ve model seçeneklerini inceleyerek ihtiyacınıza ve isteğinize uygun iPhone modelini tercih edebilirsiniz. Bunlara ek olarak Samsung'un Galaxy serisinin en yeni modellerini de sepetinize ekleyerek kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Son Teknoloji Ürünlerin Adresi Trendyol Timmy Mağazası!

Son Teknoloji Ürünlerin Adresi Trendyol Timmy Mağazası!

Spor yaparken, yürüyüşteyken ve günlük hayatın birçok alanında akıllı bileklikler ve saatlerden faydalanıyoruz. Ergonomik tasarımı sayesinde size konfor kazandıran akıllı saat ve bileklikler, adım sayar özelliği ile yaptığınız spora destek olup farkındalık yaratıyor. Çağrı cevaplama özellikleri sayesinde de sizi iletişimden mahrum bırakmıyor. Trendyol Timmy mağazası da Samsung'un bilekte çok şık duran akıllı bileklik modellerini ve Lenovo, Ixtech gibi markaların akıllı saat modellerini beğeninize sunuyor.

Timmy'nin ürünleri sadece cep telefonu ve akıllı saat modelleriyle sınırlı değil! Timmy Alcatel markasının hem kaliteli hem de bütçe dostu tablet modellerini, Xiaomi'nin TV Box media player ve Wi-Fi güçlendirici modellerini de önünüze getiriyor.

Duşta, seyahatte, doğada ve dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz Ixtech mıknatıslı hoparlör modelleri de geniş renk seçenekleriyle Trendyol Timmy mağazasında yerini alıyor. Bununla birlikte herkesin ihtiyacı olan taşınabilir şarj cihazları, type-c şarj kabloları, süper hızlı şarj adaptörlerini ve akıllı kulaklıkları da Trendyol Timmy mağazası sayesinde hemen sepetinize atabilirsiniz.

Siz de beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilir, sepetinize atabilir ve Trendyol'un size sunduğu taksit imkanlarından faydalanarak rahatlıkla satın alabilirsiniz. Timmy indirimleri ve fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız Trendyol Timmy mağazasını takip edebilirsiniz. Son teknoloji ürünlerle hayatınıza değer katmak ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Timmy mağazası, Trendyol güvencesiyle parmaklarınızın ucunda!