En çok satanlar

Görselli Yorumlar

Videolar
KTS3020
87.6B
kts3062
615
kts3062
3174
kts3040
4648
KTS3036
1573

Daha fazla ürün

Sensu

Sensu, 1996 yılında Sinan Tekstil adıyla kurulan ve Türkiye'nin öncü iç giyim üreticilerinden biri haline gelen güçlü bir marka. Kurulduğundan bu yana hızlı bir büyüme grafiği çizen Sensu, uluslararası pazara açılarak Avrupa'nın gözde markalarına özel üretim de yapıyor. Müşteri memnuniyeti politikasını ilke edinen Sensu, kaliteden ödün vermeden kusursuz bir süreç yönetimine özen gösteriyor. Sensu, teknoloji ile donatılmış fabrikasında ürettiği ürünleri uyumlu ekibi ve engin deneyimi ile buluşturarak evlerinize getiriyor.

Kaliteyi uygun fiyata sunma misyonuyla hareket eden Sensu'nun özenle ürettiği tüm ürünlerini Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Sensu'nun külot, atlet, büstiyer, pijama takımı, boxer, t-shirt, iç çamaşırı takımları, spor sütyen modellerini bulabileceğiniz Trendyol mağazası, konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamanıza imkan tanıyor. Siz de Sensu kampanyalarından faydalanmak ve ürünleri detaylı olarak incelemek için markanın Trendyol mağazasına girebilirsiniz. Böylece beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize atabilirsiniz.

Birbirinden Şık Pijama Takımları Trendyol Sensu Mağazasında!

Birbirinden Şık Pijama Takımları Trendyol Sensu Mağazasında!

Sensu pijama takımı modelleri evdeki konforu ikiye katlayarak size benzersiz bir keyif sunuyor. Sensu bu keyfe dahil olmak isteyen kullanıcıları için birbirinden kaliteli ve rahat pijama takımı modelleri tasarlıyor. Böylece günün yorgunluğunu geride bırakmanın huzuru da size kalıyor. Sensu pijama takımı modelleri alt ve üst parçadan oluşan ikili set halinde üretiliyor. Her mevsim dilediğiniz gibi giyebileceğiniz pijama takımları uzun kollu, kısa kollu, şortlu, askılı, düğmeli formlarıyla her ihtiyaca hitap ederek Trendyol Sensu mağazasında kullanıcıyla buluşmayı bekliyor.

Kalitesiyle ve konforlu yapısıyla göz dolduran Sensu ürünleri arasında yer alan pijama takımı modelleri, desenleriyle de son derece şık bir görünüm sunuyor. Eğer çizgi desenlerden hoşlanıyorsanız mağazada yer alan Sensu çizgi desenli pijama takımı modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca çiçek desenli, yaprak desenli, puantiyeli, düz, yazılı ve daha birçok pijama takımı modelini de Trendyol Sensu mağazasında bulabilirsiniz. Sensu'nun tende sıcacık bir his bırakan pijama takımlarını incelemek için markanın Trendyol mağazasına göz atabilirsiniz.

Şıklığı ve Konforu Bir Araya Getiren Sensu İç Giyim Koleksiyonu ile Tanışın!

Şıklığı ve Konforu Bir Araya Getiren Sensu İç Giyim Koleksiyonu ile Tanışın!

Sensu, bir iç çamaşırından beklediğiniz tüm özellikleri karşılamayı vadediyor ve sizi konforlu, kaliteli, her zevke uygun iç çamaşırı modelleri ile tanıştırıyor. Sensu giyim mağazasının hem kadınlar hem de erkekler için farklı formlarda tasarladığı atlet modelleri ile siz de bir an önce tanışmalısınız. Vücudu saran bir yapıya ve farklı renk seçeneklerine sahip olan Sensu atlet modelleri 2'li veya 3'lü paketlerde hazırlanarak size ekonomik bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Trendyol Sensu mağazasının beğeninize sunduğu külot modelleri ise dantelli, desenli, düz, yüksek bel, basic, tanga ve slip gibi farklı formlarda özenle tasarlanıyor. Birbirinden güzel renk seçenekleri ile sunulan Sensu külot modelleri çoklu paketleriyle de oldukça ekonomik. Ayrıca kıyafetlerinizin içinde dahi şıklıktan ve uyumdan yanaysanız Sensu'nun göz kamaştıran büstiyer modelleri ve birbiriyle uyumlu iç çamaşırı takımları da tam size göre!

Sensu mağazasının özenle üretilen iç giyim ürünleri teninize nazik dokunuşlar yaparak kalbinizi fethetmeye aday! Sensu'nun tüm ürünlerini, yumuşacık dokusu ve kaliteli kumaşları sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sensu'nun gün içinde size varlığını hissettirmeyen ve büyük bir hassasiyetle teninizi saran ürünlerini deneyerek kendinizi şımartabilirsiniz.

Kaliteden ödün vermeyen Sensu, kullanıcılarını bütçe dostu ürünlerle buluşturuyor. Siz de Trendyol Sensu mağazasını ziyaret ederek Sensu indirimleri ve fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazası aracılığıyla Sensu ürünleri için yapılan yorumları okuyabilir, siz de kendi fikirlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. Satın aldığınız ürünlere Trendyol'un hızlı kargo avantajıyla en kısa sürede kavuşabilirsiniz.