Çok satanlar

Popüler Ürünler

En yeniler

Görselli Yorumlar

Rengarenk Ürünler

Videolar
Seduna Skagen Headrest Ofis Sandalyesi | Yönetici
7553
Seduna Mod Pro Yönetici Koltuğu | Ofis Sandalyesi
447
Seduna Efforce X4 Ofis Sandalyesi
1043
Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu
5239
Seduna Maxim UP Çalışma Sandalyesi | Ofis Koltuğu
4414

Daha fazla ürün

Seduna Mobilya

Seduna Mobilya

Değişen teknikler ve artan teknolojik gelişmeler sayesinde markalar insanların konforuna ve görsel zevkine hizmet eden binlerce modelde mobilya üretirler. Seduna Mobilya kullanıcıların dinlenirken ve çalışırken her an rahat olmalarını amaçlayarak şık tasarımlar yapar. Mağaza 2016 yılında opsiyonel ofis koltukları üretmek amacıyla İstanbul’da kurulur. Ardından konfora ve güzelliğe ihtiyaç duyulan her kullanım alanında hizmet vermeye başlar. İstanbul’daki fiziki mağazası ve Trendyol sayfalarındaki online mağazasıyla ürünlerini satışa sunar. Ofis, mağaza, dükkan, restoran, bar, otel veya evlerde kullanıma uygun rahat koltuk modellerinden sandalyelere kadar geniş ürün seçenekleri bulunur. Seduna koltuk modelleri kullanıldıkları her alanda gösterişli ve modern bir görünüm yaratır. Özel kumaşlar ve kaliteli iskeletlerle üretilen berjer, ikili ya da üçlü koltuk seçenekleri farklı dekorasyonlar yaratmanıza imkan verir. Seduna sandalye seçenekleri ayaklı, tekerlekli ve döner modelleriyle oldukça beğeni kazanır. İz yapmaz tekerleklere sahip olanlar dilediğiniz yere kolayca çekebilmenizi sağlar. Döner modellerin tamamı kaliteli mekanizmalarıyla uzun ömürlü ve rahat kullanım vadeder. Seduna Mikado döner, tekerlekli ve sade modeller arasında yer alır. Her alanda ergonomik, zarif ve göz yormayan tasarımlarıyla beğeni kazanır. Birçok renk seçeneği, deri kaplaması, hafif ve minimalist görünümü her dekorasyon anlayışına uyum sağlar. Mağaza tek sandalyelerin yanında sevdiklerinizle hoş sofralar hazırlayabileceğiniz masa takımlarını da beğenilerinize sunar. Oturma alanlarınızda ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri Trendyol sayfalarındaki Seduna Mobilya mağazasından sipariş edebilirsiniz.

Masa başında uzun süre çalışan kişiler zamanla dayanılmaz sırt ağrılarından şikayet eder. Bu süre boyunca sıradan sandalyeler ya da koltuklarda oturmak kişinin gereken pozisyonda çalışmasının önüne geçer. Seduna çalışma koltuğu modelleri doğru oturma pozisyonuna sahip olarak konforlu bir çalışma deneyimi yaşamanızı sağlar. Vücudun tüm kıvrımlarını destekleyen yapısıyla çalışmalarınız saatler sürse de konforunuzu korur. Uzun çalışma süreleri düşünülerek tasarlanan koltuklar kullanıcıyı farklı kıvrımları sayesinde dik tutarak arkasına yaslanmaya teşvik eder. Yüksekliğinin ayarlanabilir olması sayesinde kullanıcı koltuğunu bilgisayarına ya da masasına göre yükseltebilir veya alçaltılabilir. Seduna ofis koltuğu çeşitlerini çalışma koltuğu ve yönetici koltukları olarak farklı seçeneklerde tasarlar. Yönetici koltukları boyut olarak daha büyük ve farklı tarzlarda olurken çalışma koltukları dikkat dağılmasına izin vermeyecek konfor sınırındadır. Tasarım olarak da sade görünümleriyle öne çıkar. Evde ya da ofiste kullanılsa da ofis koltuğu çeşitleri kişiye çalışırken omurga sağlığını da koruyacak bir konfor vadeder. Seduna Koket sandalyeler estetik yönü kuvvetli ve konforlu ofis modelleri arasında yer alır. Hidrolik sistemi sayesinde kullanıcının dilediği yükseklikte ayar yapmasına olanak verir. Beyaz, gri, siyah, hardal, pembe, kırmızı, turkuaz renkleri ve deri kaplamasıyla her alanda dekorasyona katkı sağlar. Yaslanma sertliği ayarlanarak kişilere sırtı tamamen kavrayan konforlu bir kullanım sunar. Vücudun iki yanını saran yarım kolçak modeller sabit ve dik durmanıza yardımcı olur. Bu serinin içerisinde misafirler için rahat bekleme koltukları ve bar taburesi de bulunur. Çalışma koltukları arasında evlerde ve ofislerde çok kullanılanlardan biri de uygun fiyatları ve hoş görünümüyle Seduna Evo X Work modelleri olur. Gri, bordo, siyah, turuncu, pembe, yeşil, mavi ve kırmızı renklerde sunulan araçlar fileli ve kıvrımlı sırt kısımlarına sahiptir. Tüm çalışma alanlarına ergonomik ve estetik tasarımıyla kolayca uyum sağlar. Tam kolçak yapısı ve hidrolik sistemiyle rahatlığı ve işlevi artırılır. Masa başında uzun süre vakit geçirenler için rahat ve uygun bir alternatiftir. Bahsedilen serilere ve daha birçoğuna Trendyol sayfalarındaki Seduna mağazasından kolayca ulaşabilirsiniz.

Tarzınızı Yansıtacak Gösterişli Koltuk Modelleri

Tarzınızı Yansıtacak Gösterişli Koltuk Modelleri

Masa başında çalışırken çeşitli sebeplerle daha rahat bir oturma alanına ihtiyaç duyanlar yönetici koltuklarını tercih edebilir. Bunlar çalışma koltuklarına nazaran fazla özelliğe sahip ve kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlanabilen ürünlerdir. Seduna Terra X Leader serisi gibi yönetici koltukları kullanıcılarına ihtiyaç duydukları konforu sunar. Kişiler boylarına ve kullanım amaçlarına uygun olarak koltuğun farklı bölümlerini ayarlayabilir. Dokuma oturma alanı ve file sırt ve boyun detaylarından oluşan ürünler ev, ofis, çalışma alanlarının tamamında kullanılır. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan serinin ürünleri dik ya da herhangi bir seviyede yatar pozisyonda kilitlenebilir. Böylece istem dışı hareketlenmeden kullanıcıya güvenli bir zemin sunar. Boyun kısmı da kişinin yüksekliğine göre ayarlanarak rahat bir destek sağlar. Seduna Stone X leader serisi ise diğer serilerle aynı özelliklere sahip olan fakat sırt kısmı plastik şeritlerle kuvvetlendirilmiş araçları içerir. Daha keskin detaylara sahip sandalyeler sırt, bel ve boyun desteğiyle ihtiyaç duyduğunuz rahatlığı sunar. Ayrıca şık tasarımı sayesinde evde ya da ofiste dekorasyona hemen uyum sağlar. A class amortisör kullanılmasıyla uzun yıllar boyunca işlevini korur. Çalışma sırasında tüm omurga kıvrımlarını kavrayan sabit bir zemin hazırlarken yatar pozisyonda konforlu bir dinlenme alanı oluşturur. Konforun yanında daha zarif ve hoş bir görünüme ihtiyaç duyanlar Seduna Thunder gibi modelleri tercih eder. Modeller ince ve sağlam kasa yapısıyla beraber hoş tasarım detayları sunar. Beyaz ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcılarına sunulan ürünlerin sırt ve boyun kısımlarında euro file, oturma kısmında ise dokuma kumaş kullanılır. Modern ve minimalist tarzıyla tüm beğenilere hitap eder. Seduna Mobilya’nın bu sandalyelerine ve daha fazlasına hemen Trendyol sayfalarından ulaşabilir, dilediğiniz ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz.

Göz Alıcı Seduna Sandalyeler Trendyol’da

Göz Alıcı Seduna Sandalyeler Trendyol’da

Seduna Mobilya şık ve konforlu tasarımlarıyla ortak ya da kişisel tüm yaşam alanlarında kullanılabilecek sandalyeler üretir. Özellikle masa başında fazla zaman geçirenlerin omurga sağlığını korumasına yardımcı olmak amacıyla farklı özelliklerde sandalyeleri kullanıcılarına sunar. Yoğun iş temposuna sahip olanların yanında bilgisayar oyunlarıyla profesyonel olarak ilgilenenler de konforlu bir koltuğa ihtiyaç duyabilir. Seduna oyuncu koltuğu modelleriyle kişilere uzun saatler boyunca konforlu bir alan vadeder. Bu ürünler vücudu arkasından tamamen kavrayan ve destek veren yapıda tasarlanır. Omurga desteklerinin ve sünger yapısının daha yoğun ve rahat olmasıyla ön plana çıkar. Renkleri ve boyutlarıyla özellikle oyuncular için gösterişli seçenekler bulunur. Seduna Dragon gibi oyuncular için tasarlanan ürünlerinde kendi tasarım anlayışına uygun zarif ama gösterişli unsurlar kullanır. Model ismine uygun olarak ejderha baskıları ve şeritlerle süslenir. Oyuncu koltuklarında ortopedik silikon boyun ve bel destekleri bulunur. Mağaza büyük boyutlardaki gösterişli sandalyelerden şık cafe ve mutfak dekorasyonlarına uyum sağlayacak sandalyelere kadar geniş bir ürün gamına sahiptir. Kişiler kafe, bar veya evlerinde modern detaylar için bar sandalyelerini tercih eder. Seduna bar taburesi modelleri kullanılan alanın havasını değiştirir. Yüksekliği ayarlanabilen ve 360° dönen modeller kaliteli hidrolik sistemiyle kolay ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ürünler kendi aralarında farklılık gösterse de tüm dekorasyonlara uyum sağlayacak geniş renk seçenekleriyle sunulur. Mağaza kolçaklı, düz, ayak destekli ya da tekerlekli onlarca bar taburesini sizlerin beğenisine sunar. Yüksek ve ince tasarımların aksine geniş ve rahat oturma alanlarını tercih edenler için farklı sandalye çeşitleri de bulunur. Seduna bar sandalyesi çeşitlerinden farklı materyallerle konforu artırılan çalışma koltuklarına, berjerlerden üçlü koltuklara kadar geniş ürün seçeneklerine mağazanın Trendyol sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.