Kombinini Seç! 😎

Yeni Sezon Ürünler !

Popüler Spor Giyim Ürünleri ✨

Daha fazla ürün

PLAYSPORTS

Yüksek kaliteye sahip spor ayakkabı ve spor giyim ürünlerini bir arada bulabileceğiniz PlaySports; uzman ve aynı zamanda dinamik bir ekip tarafından 2017 yılında kuruldu. Spor tekstili alanında dünyanın önde gelen markalarının en beğenilen koleksiyonlarını bünyesine dahil eden PlaySports, günlük hayatta ve aktif spor yaşamında rahatlıkla tercih edilebilecek birbirinden şık ürünleri beğeninize sunuyor.

Trendyol, kalitesiyle kısa süre içerisinde ön plana çıkmayı başaran PlaySports mağazasını da parmaklarınızın ucuna getiriyor. Markanın tüm parçalarını özenle seçerek hazırladığı koleksiyonlarını bir mağaza altında toplayan Trendyol aracılığıyla siz de konforlu, şık ve hareket özgürlüğü sağlayan ürünlere sahip olabilirsiniz. Geniş ürün gamıyla da dikkatleri üzerine çeken PlaySports'ta krampon, çanta, bot, mont, koruyucu, sweat, çorap, terlik ve yağmurluk gibi seçenekleri bulabilirsiniz. Beğendiğiniz PlaySports ürünlerini tek tıkla Trendyol alışveriş sepetinize ekleyerek hızla sipariş oluşturabilirsiniz. PlaySports indirimleri ile keyif dolu ve bütçe dostu bir spor tekstili alışverişi için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.

PlaySports Ayakkabı Modelleri ile Her Adımda Konforu Yaşayın!

PlaySports Ayakkabı Modelleri ile Her Adımda Konforu Yaşayın!

Ürünlerini Trendyol mağazası aracılığıyla sergileyen ve kendine son derece geniş bir kullanıcı kitlesi oluşturan PlaySports, özellikle ayakkabı koleksiyonunda sunduğu modellerle dikkatleri üzerine çeken bir marka. Markanın ayakkabı koleksiyonunda PlaySports golf ayakkabısı, kaykay ayakkabısı, kadın ayakkabısı, erkek basketbol ayakkabısı, erkek terlik, erkek krampon, salon ayakkabısı, halı saha ayakkabısı ve futbol ayakkabısı modelleri yer alıyor. Ayrıca PlaySports'ta fitness ayakkabısı, tenis ayakkabısı, neon ayakkabı, deniz ayakkabısı ve plaj terliği gibi ürünleri bulmak da mümkün.

Tüketiciyi kaliteyle buluşturmak için büyük bir özenle ürün seçimi yapan PlaySports; Nike, New Balance, Diadora, Vomero ve Vans markalarının tasarlamış olduğu ayakkabı modellerini de satıyor. Koleksiyonlarında dünya markalarının ikonikleşmiş ayakkabı tasarımlarına yer veren PlaySports'ta Kyrie, KD, PG, Air Max, Air Zoom, Freak, Lebron, Air Monarch ve Air Jordan seçenekleri de bulunuyor. Marka, ürünleri ve alışveriş süreçleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol kullanıcılarının PlaySports yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz.

PlaySports Giyim Ürünleri ile Performansınızı Zirveye Taşıyın!

PlaySports Giyim Ürünleri ile Performansınızı Zirveye Taşıyın!

Trendyol PlaySports mağazası, giyim koleksiyonuyla da kullanıcının ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Kadın, erkek ve çocuklara özel farklı ürünler sunan PlaySports'ta tişört, antrenman üstü, tayt, kaleci taytı, şort, basketbol taytı, fitness şortu, eşofman takımı ve koşu takımı gibi giyim ürünleri bulunuyor. Tüm bu ürün çeşitleriyle birlikte PlaySports antrenman kıyafetleri ve futbol kıyafetleri koleksiyonuyla da beğeni topluyor. Uzman tasarımcıların titizlikle hazırladığı PlaySports spor ürünlerine avantajlı ve çok özel fiyatlardan sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını takip listenize dahil edebilir ve indirim bildirimlerinizi açabilirsiniz.

PlaySports Ürünleri Trendyol'un Eğlenceli Dünyasında!

Oldukça geniş bir yelpazeyi kullanıcılarının beğenisine sunan PlaySports'ta kaleci eldiveni, forma, şapka, sırt çantası, dirsek koruyucu, kol koruyucu, ağızlık, futbol ağızlığı ve sporcu sütyeni gibi ürün grupları da yer alıyor. Spor alanındaki binlerce farklı ürün seçeneğiyle takdir toplayan PlaySports; eldiven, futbol topu, basketbol topu, kadın çanta, kaleci forması, Jordan terlik, futbol çorabı, tekmelik ve koşu ekipmanlarını da kullanıcısıyla buluşturuyor. Siz de Trendyol PlaySports mağazasının birbirinden özel modeller barındıran koleksiyonlarını inceleyerek spor yaşamınızda performansınızı yükseltmenize yardımcı olacak ürünlere sahip olabilirsiniz.

PlaySports ile iletişime geçerek marka hakkında merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak için Trendyol'un kullanıcılarına daha iyi bir hizmet vermek amacıyla geliştirdiği "Satıcıya Sor" özelliğini kullanabilirsiniz. PlaySports kampanyaları ve fırsatlarından faydalanarak unutulmaz bir alışveriş yapmak için hemen Trendyol'un avantajlı dünyasına göz atarak birbirinden özel tasarımlarla hazırlanan ürünleri inceleyebilirsiniz.