En Çok Satanlar

Popüler Ürünler

En Çok Beğenilenler

Çok Konuşulanlar

Daha fazla ürün

PelikanKitabevi

1997 yılından beri yerli ve yabancı birçok kitabı bünyesinde barındıran Pelikan Yayınevi artık Trendyol'da! Özellikle tıp, sağlık, sınavlara hazırlık, yabancı dil, teknik, bilim, hukuk, bilgisayar, ders kitapları, sözlükler ve okuma kitapları alanlarında çok değerli yerli yazarların eserleri ve yabancı dildeki kitapların çevirileri ile okurlarına kaliteli hizmet veren Pelikan Kitabevi'ni siz de Trendyol'da takip edebilirsiniz. Pelikan Yayınları ile birlikte çok sayıda farklı yayınevi ve yazarı bir arada bulabileceğiniz Pelikan Kitabevi'nde bütçe dostu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sizleri bekliyor!

Pelikan Kitabevi Ankara, İstanbul, Samsun, Adana, Mersin, Bursa, Antalya ve Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerini Trendyol güvencesiyle ulaştırıyor. Siz sadece Trendyol'da Pelikan Kitabevi mağazasından istediğiniz ürünü sepetinize ekleyip tek tıkla siparişi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz Pelikan Kitabevi yorumları ile ürünler hakkında bilgi sahibi olabilir, satın aldığınız ürünlerin Trendyol'da Pelikan Kitabevi sipariş takip bölümünden elinize ulaşana dek takibini yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve fırsatları kaçırmamak için Trendyol'da Pelikan Kitabevi mağazasını takip edebilirsiniz.

  • Sınav Hazırlık
  • Yabancı Dil Eğitimi
  • Ders ve Yardımcı Kitap
  • Sağlık Kitabı
  • Güncel ve Genel Konular
  • Bilim, Teknik ve Mühendislik
  • E-Eğitim
  • Çizim Kitabı
  • Kuram
  • Ekonomi ve iş Dünyası
  • Siyaset ve İdeolojiler
  • Yabancı Roman
  • Tablo
  • Puzzle
  • Oyunlar ve Bulmacalar
  • Aktivite ve Eğitici Kitaplar
  • Planlayıcı
  • Defter ve Ajanda

Pelikan Kitabevi Kurgusal Eserlerden Sınav Hazırlık Kitaplarına Kadar Tüm Kitap Ürünlerini Trendyol Güvencesiyle Sunuyor!

Pelikan Kitabevi Kurgusal Eserlerden Sınav Hazırlık Kitaplarına Kadar Tüm Kitap Ürünlerini Trendyol Güvencesiyle Sunuyor!

Trendyol Pelikan Kitabevi mağazasında bulabileceğiniz kategoriler:

Pelikan Yayınevi Eğitim Kitaplarıyla Öğrencilerin ve Akademisyenlerin Yanında!

Pelikan Yayınevi Eğitim Kitaplarıyla Öğrencilerin ve Akademisyenlerin Yanında!

Her tarzda yüzlerce kitabı okurla buluşturan Trendyol Pelikan Kitabevi'nde Rüştü Bayındır gibi çok kıymetli yazarların kitaplarını da bulabilirsiniz. Edebiyat ve yabancı roman kategorilerinin yanında sınavlara hazırlık, yabancı dil eğitimi, bilim, teknik ve mühendislik ile sağlık ve tıp kitaplarını da bünyesinde barındıran Pelikan Kitabevi'nin kırtasiye kategorileriyle de ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Her yaş grubu için sınava hazırlık kitapları bulunan Pelikan Kitabevi mağazasında farklı yayınevleri ve yazarların AYT, TYT, KPSS gibi sınavlara yönelik kaynak kitap ve soru bankalarını bulabilirsiniz. Pelikan Kitabevi Nova Yayınları'nın yabancı dil kitapları ile dil öğrenme sürecinizi kolaylaştırabilir, bu kitapları dil sınavlarına hazırlanırken başucu kaynaklarınızın arasına ekleyebilirsiniz.

Pelikan Kitabevi'nin planlayıcı kategorisindeki ürünlerle günlük ve haftalık planlarınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Aktivite kategorisindeki boyama kitaplarıyla gündelik koşuşturmanıza veya sınavlara hazırlık dönemlerinize ara vererek zihninizi boşaltabilir, tek başınıza ya da sevdiklerinizle kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. Oyunlar ve bulmacalar kategorisindeki sudoku bulmaca kitabı ile hafıza egzersizleri yaparken puzzle kategorisinde minikler için hazırlanmış hayvan ve eşya figürlü yapbozlar bulabilirsiniz.

Trendyol'da Pelikan Kitabevi Ürünleri ile Uygun ve Kaliteli Alışveriş Deneyiminin Keyfini Çıkarın!

Pelikan Kitabevi'nin roman ve edebiyat kategorileriyle istediğiniz türden kitaba sahip olabilir, sınavlara hazırlık dönemlerinizde aradığınız her kaynağa kolayca ulaşabilirsiniz. Ders kitapları ve yardımcı kitaplar kategorisindeki ürünleri sayesinde akademisyen ve öğrencilerin başvuru kaynaklarından bir tanesi olan Pelikan Kitabevi fırsatlarını Trendyol ayrıcalıklarıyla birleştirerek keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Trendyol'da Pelikan Kitabevi indirimleri ile cebinizi yormadan yaptığınız bütçe dostu alışverişlerinizde Pelikan Kitabevi gönderi takip sayfasıyla siparişinizin durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol'un sunduğu ayrıcalıklar ile Pelikan Kitabevi kampanyalarını yakalayıp güvenle alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Trendyol Pelikan Kitabevi mağazasıyla evinizin konforunda kaliteli alışveriş deneyimi yapabilir, ihtiyacınız olan ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Pelikan Kitabevi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve Pelikan Kitabevi fırsatları ile keyifli alışverişler yapmak için Trendyol'da Pelikan Kitabevi mağazasını takip etmeyi unutmayın!