Daha fazla ürün

papuçlarım

İzmir'de kurulmuş bir marka olan Papuçlarım, kadınlar için birbirinden şık ve çok özel ayakkabı tasarımlarına imza atıyor. Koleksiyonlarını her zevke ve her stile hitap edecek şekilde hazırlayan Papuçlarım, yakaladığı hızlı yükselişle sektörde adından söz ettirmeyi de başarıyor. Yeniliklerin ve devamlı olarak değişen modanın yakın takipçisi olan markanın uzman tasarımcıları tarafından özel kalıplar kullanılarak hazırlanan Papuçlarım ürünleri, sizlere konforu ve şıklığı aynı anda sunuyor. Trendyol güvencesiyle mutlu müşteri ağını genişleten Papuçlarım, ürün tasarımlarıyla olduğu kadar model çeşitliliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Markanın özel tasarım ayakkabı modellerini tek bir mağazada birleştiren Trendyol, evinizin konforunda Papuçlarım koleksiyonlarına ulaşmanıza da imkan tanıyor. Markaya ait tüm koleksiyonları parmaklarınızın ucuna taşıyan Trendyol aracılığıyla siz de konfor seviyenizi ve şıklığınızı zirveye taşıyacak ayakkabı modellerine sahip olabilirsiniz. Papuçlarım sandalet, terlik, spor ayakkabı, topuklu ayakkabı, keten ayakkabı, babet, stiletto ve kar botu koleksiyonlarına göz atarak dilediğiniz ürünler için hızlı sipariş oluşturabilir ve güvenli alışverişin dayanılmaz hafifliğini yaşayabilirsiniz. Papuçlarım indirimleri ile keyifli ve unutulmaz bir ayakkabı alışverişi için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.

Papuçlarım Ayakkabı Modelleri ile Stilinize Renk Katın!

Papuçlarım Ayakkabı Modelleri ile Stilinize Renk Katın!

Oldukça geniş bir ürün gamıyla kullanıcılarının karşısına çıkan Trendyol Papuçlarım mağazasında, kadınların gönlünü fethedecek birçok seri tasarım modeller yer alıyor. Papuçlarım Hunter, Amari, Carmella, Danil, Elisse, Iniga, Niola, Mistico ve Este Woman serileriyle tarzınıza şık bir dokunuş yaparken, ayaklarınızın da gün boyu rahat ve sağlam adımlar atmasına olanak tanıyor. Trendyol mağazası sayesinde ülke geneline hızlı ve güvenli bir şekilde gönderim sağlayan Papuçlarım dolgu topuk, hasır babet, çiçekli babet, yürüyüş ayakkabısı ve sneaker gibi ürün seçeneklerini de kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Zamansız modelleri kendi çizgisinde tasarlayarak şıklığıyla göz dolduran modeller üreten Papuçlarım spor ayakkabı koleksiyonunda sunduğu seçeneklerle de öne çıkıyor. Markanın titizlikle tasarlanmış koleksiyonlarını inceleyerek tarzınıza kusursuz bir dokunuş sağlayacak çok özel ürünlere sahip olabilirsiniz. Papuçlarım'ın sipariş takip özelliğini kullanarak da siparişinizin gönderi durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Markanın ürünleri ve alışveriş süreçleri ilgili çok daha detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Papuçlarım yorumlarını veya Trendyol'daki "Soru&Cevap" bölümünü inceleyerek ilgilendiğiniz ürünler hakkında farklı detaylar yakalayabilirsiniz.

Papuçlarım Bot Modelleri ile Zorlu Hava Koşullarına Meydan Okuyun!

Her geçen gün daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Trendyol Papuçlarım mağazası, özellikle bot modelleriyle fark yaratıyor. Şıklığınızı ve ayak sağlığınızı düşünerek tasarımlarına yön veren Papuçlarım çizme modelleri ile yağmur ve kar gibi olumsuz hava koşullarına karşı güçlü bir dayanıklılık gösteriyor. Markanın bot ve çizme koleksiyonunda su geçirmez, süet, deri, tüylü ve triko materyalleriyle hazırlanmış seçenekler de yer alıyor. Özgün tasarımlara sahip bot modellerine ve markanın diğer ürün seçeneklerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip edebilir ve kullanıcıya özel olarak sunulan Papuçlarım kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Papuçlarım Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Papuçlarım Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Geniş ürün yelpazesini Trendyol mağazası üzerinden satışa sunan Papuçlarım terlik kategorisiyle de beğeni topluyor. Papuçlarım'da ortopedik terlik, yüksek terlik, taşlı terlik, püsküllü terlik, tokalı terlik, hasır terlik, dantel terlik ve dolgu topuk terlik gibi farklı seçenekler bulmak mümkün. Tüm bu ürünlere ek olarak, Papuçlarım baskılı ayakkabı ve gökkuşağı ayakkabı modellerini de sizlerle buluşturuyor.

Kargo takibi, ürün kalıpları, ödeme seçenekleri, iade talebi oluşturma ve markayla alakalı aklınızda oluşan her türlü soruya cevap bulmak için Trendyol aracılığıyla Papuçlarım ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol'un kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunma amacıyla geliştirdiği "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla markanın yetkilileri ile görüşme sağlayarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Trendyol'un online alışveriş ayrıcalıklarıyla ve Papuçlarım fırsatlarıyla unutulmaz bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için acele edin.