👀Temizlikte En Çok Satanlar

👀 Gıdada En Çok Satanlar

👀Kişisel Bakımda Çok Satanlar

👀 PetShop'ta En Çok Satanlar

👀Bebek Maması En çok satanlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Özhan Market

1963 yılında Nevzat Özhan tarafından kurulan Özhan Market, kurulduğu dönemde küçük bir bakkal dükkanı iken bugün 40'ın üzerinde şubeye ulaşan ve Türkiye'de tanınan bir marka. Trendyol, Özhan Market şubelerini parmaklarınızın ucuna taşıyor. Özhan Marketler Zinciri, Bursa'dan Kars'a Türkiye'nin her noktasına Trendyol ayrıcalıklarıyla ürünlerini iletiyor.

Trendyol Özhan Market mağazasında şarküteriden kahvaltılıklara, genel gıdadan temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Siz de Özhan Market'in online alışveriş kolaylığı sunduğu Trendyol mağazasını ziyaret ederek almak istediğiniz ürünlere tek tıkla sahip olabilirsiniz. Mağazayı Trendyol'da takip ederek Özhan Market indirimlerinden haberdar olabilirsiniz.

Birbirinden Kaliteli Özhan Market Ürünleri ile Alışveriş Yapmaya Hazır mısınız?

Birbirinden Kaliteli Özhan Market Ürünleri ile Alışveriş Yapmaya Hazır mısınız?

Trendyol Özhan Market mağazasında şarküteri, meyve sebze, unlu mamul, temizlik, ev yaşam, pet kategorilerinden binlerce ürün bir arada yer alıyor. Özhan Market, alışveriş yapan tüketicilere her bütçeden ürün sunabilmek için Trendyol mağazasında geniş bir yelpaze sunuyor. Siz de Trendyol'da Özhan Market fiyat listesini inceleyerek alışveriş tutarınızı hesaplayabilir, bu hesaba göre sepetinizi tamamlayabilirsiniz. Alışverişe başlamadan önce ufak bir fiyat araştırması yapmak ve alışveriş için ayırdığınız bütçeyi belirlemek için Özhan Market'te pasta, un, et, ayçiçek yağı fiyatları ile diğer ürünlerin fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Özhan Market sucuk ve fıstık ezmesi ürünleri ile siz de hem kahvaltılarınızı şenlendirebilir hem de keyifli ara öğünler oluşturabilirsiniz. Özhan Market'te Banvit ve diğer markalara ait sucuk çeşitlerini ızgara olarak, tost ya da sandviç gibi atıştırmalıkların içinde, yumurtayla birlikte ve böreklerinizin içinde kullanabilirsiniz. Şekerli, şekersiz seçeneklere ve farklı aromalara sahip Özhan Market fıstık ezmesi ürünleriyle de hem kahvaltı sofralarınıza tat katabilir hem de tatlılarınıza lezzet katabilirsiniz.

Özhan Market'in zeytinyağı ve tereyağı ürünleri ile yemeklerinize lezzetli dokunuşlar yapabilirsiniz. Siz de güçlü besin değeri ve protein kaynağına sahip Özhan Market zeytinyağı ürünlerini salatalarınıza katabilir, sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Eğer pratik ve hızlı yemekler pişirmek istiyorsanız Özhan Market'in Filiz Makarna, Barilla ürünleri, konserve, noodle çeşitleri ile Superfresh'in hazır mantı gibi dondurulmuş gıdalarından yardım alabilirsiniz.

Ara öğünlerde tüketerek gününüze keyif katmak istediğiniz anlarda Trendyol mağazası aracılığıyla Özhan Market'te Eti'nin bisküvi ve çikolata çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Bu ürünlerin yanına sıcak ya da soğuk bir içecek eşlik etsin istiyorsanız Özhan Market'teki filtre kahve, meyve suyu, poşet çay ve Fanta'nın içecek ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Özhan Market Geniş Ürün Yelpazesiyle Trendyol'da!

Özhan Market Geniş Ürün Yelpazesiyle Trendyol'da!

Özhan Market Ramazan paketi, kurbanlık, yılbaşı sepeti ve erzak paketleri ile tüketicilere özel ve önemli günlerde fırsat dolu alternatifler sunuyor. Siz de bu paketler arasından dilediğinizi seçerek pek çok temel gıda ürününe bir arada sahip olabilir, alacağınız ürünleri daha uygun fiyatlara getirebilirsiniz.

Özhan Market temizlik ve dezenfektan ürünleri ile yaşam alanlarınızı ve eşyalarınızı pratik bir şekilde hijyenle buluşturabilirsiniz. Çamaşır yıkama, ev temizliği ve vücut temizliği için için Özhan Market'te Parex'in mop seti, Selpak'ın tuvalet kağıdı ve havlu kağıdı, vileda, toz deterjan gibi  ürünleri inceleyebilirsiniz.

Trendyol aracılığıyla Özhan Market'te saç boyası, saksı, terlik, çiçek, mangal, hurma, kedi kumu, oyuncak, dondurulmuş meyve, tereyağ ve bakliyat ürünlerine de göz atabilirsiniz. Ayrıca Özhan Market'te Perwoll, Besintaş, Sütaş, Gillette, Algida, Deotak, Uno, Marmarabirlik gibi birçok önemli markanın ürünlerini de bulabilirsiniz.

Özhan Market yorumlarını okuyarak markaların ürünleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle Özhan Market sipariş ve kargo takip işlemlerinizi yürütebilirsiniz. Marka ve ürünler hakkında merak ettikleriniz için Trendyol aracılığıyla Özhan Market ile iletişime geçerek satıcıya soru sorabilirsiniz. Özhan Market kampanya ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.