Daha fazla ürün

oniki

Oniki, okula ve sınavlara yardımcı kitapları kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. Oniki ürünleri içerisinde ilkokul, ortaokul, lise yaş gruplarına ve yetişkin sınavlarına yönelik kitaplar ile okula yardımcı kitap çeşitlerini bir arada bulabilirsiniz. Oniki kitap seçenekleri içerisinde matematiği kolaylaştıran açıklamalı setler, sınav denemeleri, tüm dersler soru bankası, TYT hazırlık ve lise hazırlık için ihtiyacınız olan ürünler bulunuyor. Tek tek derslere özel ya da tüm dersler konu anlatımı ve soru bankaları içerisinden dilediğiniz ürünü seçebilir, hazırlık setleri ve kamp setleriyle kapsamlı bir sınav sürecine girebilirsiniz. Siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek beğendiğiniz ürünlerde Oniki kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Satın almayı düşündüğünüz ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Oniki yorumlarını okuyabilir, diğer Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sipariş süreci ile ilgili sorularınız için Trendyol üzerinden Oniki ile iletişim kurarak satıcıya sorularınızı iletebilirsiniz.

Okula Yardımcı Kitaplarda Trendyol'a Özel Oniki Fırsatlarını Kaçırmayın!

Okula Yardımcı Kitaplarda Trendyol'a Özel Oniki Fırsatlarını Kaçırmayın!

Oniki, ilkokuldan liseye kadar okul derslerine yardımcı pek çok kitap çeşidine koleksiyonunda geniş bir yer veriyor. Mağazanın kaynak kitapları ve alıştırma setleri ile öğrenciler öğrendiklerini pekiştiriyor ve hem derslerinde hem gelecek yıllardaki sınavlarda başarı oranlarını yükseltiyor. Dil bilgisi sorularını ve Türkçe paragrafları çözmeyi kolaylaştıran taktik setleri ile zor dersler anlaşılır hale geliyor. İlkokul düzeyi için okula ve derslere hazırlık kitaplarıyla tüm dersler kolay hale geliyor. Alıştırmalarla matematik ve geometri setleri, her seviyeye uygun kitaplarıyla Trendyol mağazasında sizleri bekliyor. Ortaokul ve liseye uygun taktikli İngilizce çalışma ve soru bankası kitaplarıyla yabancı dil derslerinde başarı oranı artıyor. 4. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm derslerin konu anlatımlı, örnekli, soru çözümlü kitaplara sahip Oniki ürünleri ile liselere hazırlık sınavlarında arzu ettiğiniz sonucu alabilirsiniz.

Lise düzeyine uygun sıfırdan açıklayıcı kimya, coğrafya, fizik gibi alan derslerine yönelik kitaplar arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Tekrarları kolaylaştıran, unuttuğunuz konuları hatırlamanıza yardımcı olan başlangıcından size uygun seviyeye kadar ana dersler ve daha pek çok çalışma kitabı için mağazayı ziyaret edebilirsiniz. Yaş grubuna uygun olarak hazırlanan, eğlenceli diliyle öğrencileri sıkmadan dersleri kolaylıkla öğreten konu anlatımları ve tüm dersler setleri sizleri Trendyol Oniki mağazasına bekliyor. Siz de Trendyol mağazasına giriş yaparak aradığınız ürünleri birkaç tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Dilerseniz mağazayı takip ederek en güncel Oniki indirimlerinden haberdar olabilir, favori çalışma ve soru bankası kitaplarınız tükenmeden satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Sınavlara Hazırlık Sürecinde İhtiyacınız Olan Kaynaklar Trendyol Oniki Mağazasında!

Sınavlara Hazırlık Sürecinde İhtiyacınız Olan Kaynaklar Trendyol Oniki Mağazasında!

Oniki; LGS, TYT, AYT, ALES, KPSS ve DGS gibi pek çok sınava hazırlıkta ihtiyacınız olan ürünlere Trendyol mağazasında yer ayırıyor. Oniki LGS deneme setleri, çek kopar formları ve geçmiş sınavları içeren kitaplarıyla sınav hazırlık sürecinizde yardımcınız oluyor. Üniversite hazırlık sürecinde tüm dersler için çözümlü denemeler, soru bankaları ve kamp setleri, zorlu sınavlara kapsamlı bir hazırlık yapmanızı sağlarken stres seviyenizi de düşük tutmanıza yardımcı oluyor. Tamamı çözümlü sorulardan oluşan ürünler ile anlamadığınız konuları ve soruları kimseye sorma ihtiyacı duymadan kolaylıkla kavrayabilir, hatalarınızı tekrarlamaktan kurtulabilirsiniz.

Trendyol Oniki mağazasında KPSS, DGS ve ALES gibi yetişkinlere yönelik sınavlara hazırlık ürünlerini de bulabilirsiniz. Problemler, sayılar, paragraf gibi özel alanlar için özenle hazırlanan alıştırma, soru bankası ve denemelerin yanı sıra mağazada geçmiş yılların sorularıyla sizlerle buluşan kitapları da inceleyebilirsiniz. Güncel basım ve yeni müfredata uygun olan Oniki soru bankası ve konu anlatımlı kitaplar ile tüm sınavlara hazırlıklarınızı güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Mağazadan oluşturacağınız siparişlerde Trendyol'un hızlı ve güvenli teslimatıyla ürünlerinizi kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.