Büyük Sezon Sonu İndirimleri

Çok Satanlar

Daha fazla ürün

NUBEBE

1962 yılında ayakkabı sektöründe faaliyet göstermeye başlayan NUBEBE, birbirinden kaliteli çocuk ayakkabıları tasarlayan ve üreten bir marka. Yolculuğuna küçücük bir dükkanda başlayan ve kalitesi sayesinde kısa sürede kendini sektöre kanıtlayan NUBEBE, seçtiği yüksek kalitedeki materyallerle de büyük beğeni topluyor. Kaliteli ürün, mutlu tüketici ve dürüst ticaret anlayışını benimseyen ve bu anlayış doğrultusunda hizmet sunan marka, son derece geniş bir ürün yelpazesini de sizin beğeninize sunuyor.

Trendyol, NUBEBE mağazasını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. İnsani değerleri daima ön planda tutan markanın yoğun bir özenle hazırladığı tüm ürünlerini bir mağaza içerisinde birleştiren Trendyol sayesinde siz de kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. NUBEBE'nin ayakkabı modelleri arasından seçim yaparak konfor seviyesi yüksek ve birbirinden şık tasarımlarla bebeğinizin minik ayaklarının sağlıklı ve güçlü adımlar atmasına yardımcı olabilirsiniz. NUBEBE indirimleri ile bebeğiniz için keyifli bir alışveriş fırsatını yakalamak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.

NUBEBE İlk Adım Ayakkabısı Modelleriyle Bebeğinize Hak Ettiği Değeri Verin!

NUBEBE İlk Adım Ayakkabısı Modelleriyle Bebeğinize Hak Ettiği Değeri Verin!

Çocukların ayak gelişimini destekleyici modeller geliştirerek ortopedistlerin önerdiği bir marka halini alan NUBEBE; kız çocuk, kız bebek, erkek çocuk ve erkek bebekler için çok özel tasarımlara imza atıyor. Tüm koleksiyonlarını titiz bir işçiliğin ardından ortaya çıkaran NUBEBE ilk adım ayakkabısı modelleriyle bebeğinizin yeni serüvenindeki en büyük yardımcısı oluyor. El işçiliğiyle üretilen NUBEBE ürünleri, özel termo tabanı sayesinde ayağın zemine yakınlığını önleyerek doğru adım atma imkanı tanıyor. Bu sayede bebeğinizin zemin üzerinde kaymadan sağlam ve güçlü adımlar atmasına da olanak tanıyor.

Bebek ayakkabı koleksiyonunda yer alan tüm ürünlerde birinci sınıf materyaller tercih eden NUBEBE, deri ayakkabı modelleriyle de farkını ortaya koymayı başarıyor. NUBEBE deri ürünleri arasında çocuk botu ve yürüyüş ayakkabısı gibi seçenekler de yer alıyor. Trendyol kullanıcılarının NUBEBE yorumlarını okuyarak alışveriş ve ürün deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol'un kaliteli hizmet anlayışıyla geliştirdiği "Soru&Cevap" özelliğini kullanarak da sıkça sorulan soruları görüntüleyebilir ve alışveriş öncesinde markayla alakalı daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

NUBEBE Ayakkabı Modelleriyle Tanışın!

Trendyol aracılığıyla ürünlerini hızlı kargolama seçeneği ile kullanıcısına ulaştıran NUBEBE'de bot, babet, ışıklı ayakkabı, ortopedik ayakkabı ve spor ayakkabı gibi farklı amaçlar için hazırlanan pek çok model seçeneği var. Hakiki deri ve suni deri materyallerinin birleşimiyle hazırlanan NUBEBE bot modelleri ise hem görünümüyle hem de sahip olduğu çok sayıda işlevle kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Siz de kalitesiyle ön plana çıkan ve şık tasarımıyla da gönüllerde taht kuran NUBEBE ayakkabı modellerine avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını takip ettiğiniz markalar arasına dahil edebilir ve en güncel NUBEBE kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

NUBEBE Ürünleri Trendyol'da!

NUBEBE Ürünleri Trendyol'da!

Farklı ürün grupları ve binlerce model seçeneği ile kullanıcılarına keyifli bir alışveriş imkanı tanıyan NUBEBE; çizme, panduf, kar botu, spor ayakkabı, bebek ayakkabısı, sandalet, deniz çorabı, kız bebek bot, bebek deri sandalet ve genç bot gibi modellere de koleksiyonlarında yer veriyor. Ayrıca NUBEBE'de çocuk topuklu ayakkabı, bebek spor ayakkabı, bebek kar botu, patik, kreş ayakkabısı, yağmur çizmesi ve kaymaz taban bebek çorabı modellerini bulmak da mümkün. Tüm bu ürünlere ek olarak NUBEBE, Bebetto markasının en beğenilen ürünlerinin de satışını gerçekleştiriyor.

NUBEBE sipariş takibi, ürün özellikleri, beden tablosu, kargo seçenekleri ve iade koşulları gibi markayla ilgili merak ettiğiniz bütün sorulara Trendyol "Satıcıya Sor" özelliği aracılığıyla NUBEBE ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Trendyol üzerinden markaya dilediğiniz tüm soruları iletebileceğiniz gibi, öneri ve şikayetlerinizi de dile getirebilirsiniz. NUBEBE fırsatlarıyla hem bütçenizi yormayacak bir alışveriş deneyimi yaşamak hem de kaliteye çok özel fiyatlarla ulaşmak için mağazayı bir an önce ziyaret ederek NUBEBE ürünlerini incelemeye başlayabilirsiniz.