Videolar
Spark Siyah Bilek Bağlı Kadın Topuklu Sandalet
94.6B
Parker Hologram Taş Detay Topuklu Kadın Terlik
108B
Wanda & Elegance & Cameron
12.2B
Spark Gümüş Bilek Bağlı Kadın Topuklu Sandalet
39.7B
Spark Yeşil Bilek Bağlı Kadın Topuklu Sandalet
63B

NEW İN 🆕

ÇOK SATANLAR 🤩

En çok beğenilenler

Dikkat Çeken Ürünler

En düşük fiyat

Daha fazla ürün

NİŞANTAŞI SHOES AYAKKABI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2006 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde kurulan Nişantaşı Shoes, kadınlar için birbirinden şık ayakkabı tasarımı ve üretimi yapan bir marka. Hikayesi küçük bir dükkanın içerisinde başlayan Nişantaşı Shoes, kaliteli ve etkileyici ürün tasarımlarıyla adını geniş kitlelere duyurarak sektörün önde gelen markaları arasında yer almayı başardı. Koleksiyonlarını her sezon farklı tasarımlarla zenginleştiren marka, geniş ürün çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden kullanıcıyla buluşturan Nişantaşı Shoes İzmir, İstanbul, Ankara fark etmeksizin bugün Türkiye'nin dört bir yanına gönderim sağlıyor.

Trendyol, Nişantaşı Shoes mağazalarını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Markanın tüm koleksiyonlarını tek bir mağaza altında birleştiren Trendyol aracılığıyla siz de kaliteye avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Nişantaşı Shoes terlik, sandalet, babet, spor ayakkabı, postal, çanta ve çizme modelleri arasından dilediğiniz ürünü bir tıkla sepetinize ekleyerek giyim tarzınızı çok şık ürünlerle taçlandırabilirsiniz. Nişantaşı Shoes online indirimleri ile bütçe dostu ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşamak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.

Nişantaşı Shoes Terlik Modelleri ile Her Zaman Şık Her Zaman Özgür Hissedin!

Nişantaşı Shoes Terlik Modelleri ile Her Zaman Şık Her Zaman Özgür Hissedin!

Ürün ve hizmet kalitesinden hiçbir koşulda ödün vermeyen Nişantaşı Shoes terlik modelleri ile ayaklarınıza şıklık katıyor. Her zevke ve her tarza uygun bir ürün bulabileceğiniz Nişantaşı Shoes'da hasır terlik, topuklu terlik, şeffaf terlik, taşlı terlik gibi seçenekler yer alıyor. Kalın topuklu, ince topuklu ve düz taban olarak hazırlanan Nişantaşı Shoes terlik modelleri, çeşitli renk seçenekleri ve detay tasarımlarıyla sıradan modellerin dışına çıkıyor. Nişantaşı Shoes'un terlik kategorisinde bulunan ürünlerle siz de tarzınıza zarif bir dokunuş yapabilirsiniz.

Modern tasarıma sahip terlik modellerinin yanı sıra Nişantaşı Shoes'un ev terliği koleksiyonu da kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Trendyol'da satışa sunulan Nişantaşı Shoes indirimli ürünleri arasından seçim yaparak eşsiz modellere sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'daki Nişantaşı Shoes kullanıcı yorumlarını inceleyerek ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilir, kendi deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmak için ise Nişantaşı Shoes yorum bölümüne notunuzu bırakabilirsiniz.

Nişantaşı Shoes Ayakkabı Modelleri ile Adımlarınıza Şıklık Katın!

Modaya yön veren tasarımlara imza atan Trendyol Nişantaşı Shoes mağazası, koleksiyonlarında farklı hava şartlarına uyum sağlayacak ürünlere yer veriyor. Markanın bot kategorisinde bulunan modeller zorlu hava koşullarına karşı yüksek dayanıklılık sunarken, Nişantaşı Shoes spor ayakkabı modelleri esnek yapısıyla konforlu bir kullanım imkanı sağlıyor. "Mutlu müşteri" ağını genişletmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Nişantaşı Shoes kalın tabanlı, küt burun, yüksek taban ve sivri burun gibi farklı formlarda hazırladığı ayakkabı, bot ve çizme modelleri ile göz dolduruyor. Dilediğiniz tarzda onlarca farklı seçenek sunan Nişantaşı Shoes'un kampanyaları ve fırsatlarından faydalanmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Nişantaşı Shoes Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Nişantaşı Shoes Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Nişantaşı Shoes'da hasır çanta, hasır sandalet, topuklu babet, körüklü çizme, pelüş ev terliği, uzun çizme, çorap çizme ve tüylü ev terliği gibi ürün grupları da bulunuyor. Nişantaşı Shoes'un beyaz bot, topuklu ayakkabı, topuklu sandalet, yağmur botu, cırt cırtlı ayakkabı ve tüylü bot koleksiyonlarını inceleyerek siz de stilinizle fark yaratacağınız ayakkabı modellerine sahip olabilirsiniz.

Nişantaşı Shoes'un iade, sipariş takip, kargo seçenekleri, beden tablosu ve ödeme yöntemleri ile ilgili merak ettiğiniz her türlü soruya Trendyol "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla Nişantaşı Shoes ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Trendyol Nişantaşı Shoes outlet ayrıcalıklarıyla bütçe dostu bir alışveriş fırsatı yakalamak için mağazayı ziyaret ederek ürünleri hemen inceleyebilirsiniz.