Ürünleri Keşfet

Videolar
Niron Trone Tv / Baba Koltuğu Tanıtım Videosu
8385
Niron XL Katlanır Yatak
11.1B
Niron Comfort TV \ Baba Koltuğu Tanıtım Videosu
7978
Niron Queen Yatak Tanıtım Videosu
830
Niron Silver Yatak Tanıtım Videosu
784

Dikkat Çeken Ürünler

Seçili Ürünler

Daha fazla ürün

Niron Yatak

Niron Yatak

Niron Yatak, kullanıcıların kaliteli bir uyku deneyimi yaşayabilmesi için kaliteli yataklar üreten bir firmadır. Online yatak satışının öncüleri arasında yer alan mağaza yatak, baza ve koltuk gibi ürünleri bünyesinde bulundurur. İSO kalite belgesine sahip ve 15 yıllık tecrübesi olan mağaza kullanıcı memnuniyetine yönelik çok sayıda tüketici ödülünün de sahibidir. Farklı sertlik derecelerine sahip modelleri mağazanın Trendyol sayfasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Çift ya da tek kişilik olarak tercih edebileceğiniz modelleri özel ölçülerde yaptırabilirsiniz. Bunun için sayfada yer alan ölçü aralıklarından size uygun olanını işaretlemeniz yeterli olur. Uykuya rahat bir geçiş sağlayabilmek ve omurga sağlığınızı koruyabilmek için tam veya yarı ortopedik yataklardan birini alabilirsiniz. Mağazada yaylı, visco, hybrid seçenekler de bulunur. Bu modellerde olduğu gibi kaliteli malzemelerden üretilmiş Niron koltuk çeşitlerine de Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz. Rahatına önem verenlerin zevkle kullanacağı bu koltuklar mobilyalarınıza uyum sağlayacak renk seçenekleriyle sunulur. Tek bir hareketle kolayca açılabilen Niron TV koltuğu, sallanabilme ve dönebilme özelliklerine sahiptir. Günün yorgunluğunu televizyon karşısında rahatınızdan ödün vermeden üzerinizden atabilirsiniz. Bu koltukları mağazanın Trendyol sayfasından yorulmadan satın alabilirsiniz. Mağazanın sunduğu fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Balkon ya da bahçenizde bulunan salıncaklarınız için Niron Yatak sünger dolgulu salıncak kılıflarını tercih edebilirsiniz. Kaliteli malzemelerle üretilen Niron sünger çeşitleri sayesinde salıncakta daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Mağazanın Trendyol sayfasında keyifle kullanabileceğiniz yatak ve koltuk çeşitlerini bulabilirsiniz.

Televizyon karşısında koltuk üzerinde uyuklamak çok keyifli olabilir. Bununla birlikte bir süre sonra hafif bel ya da boyun ağrısı oluştuğunu fark edebilirsiniz. Niron Yatak baba koltuğu konforunuzdan ödün vermeden televizyon izleme ve kitap okuma keyfi yaşamanıza yardımcı olur. Elektrikli sistemi sayesinde koltuğu tek tuşla sallanma moduna alabilirsiniz. Ayak uzatma mekanizmasını devreye alarak ayaklarınızı dinlendirebilirsiniz. Yan taraflarda yer alan küçük ceplere kumanda, telefon, gazete ya da kitaplarınızı koyabilirsiniz. Yumuşak kumaş dokusunun dinlendirici etkisini hissedebilirsiniz. Çelik mekanizmaya sahip Niron Yatak TV koltuğu çeşitleri 150°’lik açıya kadar açılabilir. Kumaşları silinebilir özelliktedir. İç dolgusunda yüksek yoğunluklu sünger vardır. Ürünlerin tüm teknik özelliklerine ve renk seçeneklerine mağazanın Trendyol sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Ergonomik yapıdaki yatak modellerinin tamamlayıcısı olan Niron Yatak baza çeşitleri dayanıklı iskelet sistemine sahiptir. Dar alanlar düşünülerek tasarlanan modeller arasında enine parçalı olanlar da vardır. Bu modellerin kapağı alışılmışın dışında olarak ayak ucundan değil yan bölümlerden açılır. Kullanım kolaylığı sağlar. Kırılma ve esnemelere karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Tek ya da çift kişilik seçeneklerinden ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz. Yatağının ölçülerine uyumlu baza modellerini mağazanın Trendyol sayfası üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Yatak ve baza setlerini tercih ederek fiyat avantajı sağlayabilirsiniz. Kumaş, deri ya da ahşap çerçeveli olanlar arasından dekorasyonunuzla uyumlu modeli seçebilirsiniz. Baza kenarlarında iskeletle döşeme arasında medalit adı verilen bir malzeme kullanılır. Bu malzeme bazanın uzun süre deforme olmadan kullanılmasına olanak tanır. Niron baza modellerinin altışar adet ayağı vardır ve çökmelere karşı son derece dayanıklıdır. Niron baza modellerinin renk seçeneklerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Yatılı misafirlerinizi bazı zamanlarda nerede yatıracağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Niron katlanır yatak modellerini kullanarak sevdiklerinizin rahat bir uyku çekmesine yardımcı olabilirsiniz. Kolayca açılıp kapanma özelliğine sahip olan bu modeller kapladığı alan açısından yerden tasarruf etmenizi sağlar. Bu tasarımlar karyola, yatak ve başlık üçlüsünü bir arada barındırır. Kolay bir kullanıma sahiptir ve görünüm olarak son derece şıktır. Genellikle tek kişilik olarak satılan katlanır modelleri Trendyol sayfasında çift kişilik olarak da bulabilirsiniz.

Birbirinden Rahat Niron Yatak Modelleri

Birbirinden Rahat Niron Yatak Modelleri

Vücut sağlığınızı ön planda tutarak titizlikle üretilen Niron yatak çeşitlerini tam ve yarı ortopedik olarak bulabilirsiniz. Full ortopedik Niron Silver yatak yaz ve kış kullanımına özel çift taraflı modellerdir. Dış çevresi jakarlı kumaşla kaplıdır. 100 gram silikon elyafla üretilen sert modellerdir. Çökme engelleyici Niron multi spring yay sistemine sahiptir. Trendyol üzerinden teknik özelliklerini inceleyebileceğiniz Silver modellerini dilerseniz tek dilerseniz baza ve başlıkla takım olarak alabilirsiniz. Güne uykunuzu alarak ve zinde bir biçimde uyanarak başlamak isterseniz Niron Juliette yatak modellerini de tercih edebilirsiniz. Orta sertlikte ve ergonomik yapıdaki bu modeller vücut ağrılarınızı azaltmaya yardımcı olur. Ağır kimyasallardan oluşan bondex sünger içermeyen modellerin üretiminde silikon elyaf kullanılır. Örme kumaş özelliğine sahiptir ve çift taraflı kullanılabilir. Özel dizilimli yay sistemi sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanılır. Full ortopedik gri süngerden imal edilir. İhtiyacınıza uygun Juliette model yatak ölçülerini ve modelin tüm özelliklerini mağazanın Trendyol sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz. Markanın özenle üretilen ve sıklıkla tercih edilen ürünleri arasında yer alan Niron Blue yatak modelleri tam ortopedik sert yapısı sayesinde omurganızı tam olarak kavrar. Kaliteli bir uyku deneyimi sunar. Bel fıtığı rahatsızlığı olanlar için ideal özelliktedir. Çift ya da tek kişilik olanlarını seçebileceğiniz gibi özel ölçülü çocuk yataklarını da kullanabilirsiniz. Dayanıklı iç dolgu ve kumaş yapısı sayesinde deforme olmadan kullanmanız mümkündür. Temizliği kolaydır. İdeal yükseklikte ve sertliktedir. Yataklarınızın ölçüsüne tam uyan karyola ya da bazalarla birlikte kullanmanız ürünün deforme olmaması için büyük önem taşır. Büyük yatağa küçük baza kullanmak yatağın kenarlarından bükülmesine ve yaylarının kırılmasına sebebiyet verebilir. Baza ölçülerinizle uyumlu yatak modellerini Trendyol sayfasında bulabilirsiniz.

Belinize ve Bütçenize Dost Yataklar Trendyol’da

Belinize ve Bütçenize Dost Yataklar Trendyol’da

Uyku alışkanlıklarınıza göre belirleyeceğiniz yatak ihtiyaçlarınızı karşılayacak çok sayıda ürünü Trendyol’da bulmanız mümkündür. Niron Yatak modelleri belinizi olduğu kadar bütçenizi de düşünen ürünlerdir. Kaliteli malzeme kullanımıyla öne çıkar. Niron Yatak fiyatları ürünlerin tek ya da çift kişilik olmasına ve modele göre değişiklik gösterebilir. Özel geliştirdiği yay sistemi ve kaliteli sünger yapısıyla Niron Yatak marka ürünleri mağazanın Trendyol sayfası üzerinden satın alabilirsiniz. Mağazanın indirim fırsatlarını ve kampanyalı ürünlerini takip edebilmek için favori markalarınız arasına kaydedebilirsiniz. Niron Yatak yorum detaylarını inceleyebilir, ihtiyacınız olan modeli bu sayede belirleyebilirsiniz. Mağazadan alışverişe başlamadan önce hangi boyutta ürün alacağınıza karar vermeniz gereklidir. Odanızın yapısına ve boyutuna göre tek kişilik mi yoksa çift kişilik mi olacağını ve ölçülerini belirleyebilirsiniz. Yumuşaklık derecesini de tespit ettikten sonra baza ve başlık seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Niron Yatak nasıl alınır diye düşünebilirsiniz. Bunun için mağazanın Trendyol sayfasını incelemeniz yeterli olur. Alışveriş için dışarı çıkıp mağaza mağaza gezmenize gerek kalmadan birkaç adımda yatağınızı ya da koltuğunuzu kolayca sipariş edebilirsiniz. Artan zamanınızı dinlenmek ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden tüm özelliklerini ve renk detaylarını inceleyebileceğinizi ürünleri kısa sürede temin edebilirsiniz. Niron Yatak ürünlerinin özel yay yapılarının zarar görmemesi için yataklarını rulo paketleme yapmaz. Bu sayede yay yapısı maksimum oranda korunmuş olur. Avrupa standartlarına uygun yerli üretim yapan Niron Yatak ile uyku kalitenizi artırabilirsiniz. Bel ve boyun ağrılarınızda hissedilir oranda azalma meydana geldiğini fark edebilirsiniz. Sağlığınızı düşünen markanın yatak, baza, başlık setlerinden alarak tasarruf sağlayabilirsiniz. Markanın teknolojik üretim özelliklerine sahip modellerinden size özel olanlara indirimli fiyat avantajlarından faydalanarak sahip olmak isterseniz Trendyol sayfasını inceleyebilirsiniz.