Seçili Ürünler

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

Daha fazla ürün

Neosante

Neosante

Günümüzde sağlıklı beslenme oldukça önemli bir yerdedir. Kişilerin beslenmesine önem veren Neosante de alanında öncü isimlerden olup özellikle sporcu gıdaları hakkında uzmanlaşır. Besin takviyesi olarak da adlandırılan ürünler, kullanıcıların sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo alma veya verme eylemlerini sağlar. Gün içerisinde bireyin tüketmesi gereken protein, karbonhidrat gibi besin öğeleri belirlenerek hazırlanan bu gıdaların belirli bir kullanım şekli doğrultusunda uygulanmasını ve sağlıklı bir şekilde hem fit bir görünüme hem de ideal kiloya ulaşılmasını sağlar. Birbirinden farklı formüllere ve özelliklere sahip olan bu gıdaların düzenli bir şekilde kullanılması sonucu kullanıcıların sağlıklı ve daha dinç bir vücuda erişmesi mümkündür. Şeker ilavesiz, doğal besinlerle üretilmiş ve düşük kalorili bu ürünler gün boyunca tokluğu sağlar ve böylece yağlı, tuzlu veya şekerli atıştırmalıkların da önüne geçer. Neosante beslenme üzerine sağlıklı gıda ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturur. Trendyol’da yer alan mağazada bulunan gıdalar yüksek proteine sahiptir ve şeker, yağ gibi fazla tüketildiğinde vücuda zarar veren besinler azaltılarak veya tamamen ortadan kaldırılarak üretilir. Özellikle sporcuların vücutlarında kaybettikleri enerjinin kasa dönüştürülmesi konusunda oldukça faydalı gıdalardır ve kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu ürünlerle birlikte beslenme alışkanlıklarını da düzene sokan bireyler, daha sağlıklı, dinç, enerjik ve motive bir yaşam standardına ulaşmayı başarır. Siz de vücudunuza ve kendi sağlığınıza yarar sağlayacak bu ürünler yardımıyla vücudunuzun ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilirsiniz.

Beslenme alışkanlığının düzene girmesi sonucu kişinin normal hayatı da düzene girer. Daha sağlıklı bir vücut sayesinde daha enerjik ve motive bir yaşam sürmek mümkündür. Düzenli bir beslenme programı uygulamak, Neosante sporcu gıdaları ile oldukça kolaydır ve kişinin vücudunda ihtiyacı olan besin bileşenlerini temin etmesini sağlar. Üstelik düzenli ve talimatlara uygun kullanıldıkları takdirde gün içerisinde gereksiz atıştırmalıklar son bulabilir. Çünkü bu gıdaların belirli bir süre bünyeyi tok tutabilme özellikleri bulunur. Özellikle herkesin vücudunda belirli bir miktarda bulunması gereken besin öğelerinden biri olan proteinler, sporcular için de ihtiyaçların başında gelir. Bu sebeple Neosante protein ve türevlerini içeren ürünleri bünyesinde barındırır ve kullanıcılarına ulaştırır. Oldukça geniş bir ürün skalasına sahiptir. Protein barı, peynir altı suyundan elde edilen proteinle üretilmiş konsantre gıdalar gibi birçok farklı türevi mevcuttur. Aynı zamanda spora yeni başlayanlar için uygun olan başlangıç seviyeli ürünler de vardır. Bu sayede kendinize ve yaşam tarzınıza uygun ürünü seçmeniz de oldukça kolaydır. Proteinlerin vücuttaki işlevi başlıca kas oluşumunu sağlamak ve performansı artırmak olduğu için sporcular arasında sıklıkla tercih edilir. Protein kadar önemli olan bir besin öğesi de karbonhidrattır. Enerji sağlamanın en büyük kaynağı olan Neosante karbonhidrat içeren gıdalar, kan şekeri seviyesini de düzenlemeyi başarır. Bu sebeple bir sporcunun gün içerisinde en çok ihtiyaç duyduğu besin öğelerinden biri haline gelir. Karbonhidrat yokluğunda vücuttaki enerji yetersiz kalabilir ve bu sebeple sporcu yorulabilir veya hedeflediği yere ulaşamayabilir. Ancak karbonhidratı normal gıdalardan almak biraz daha tehlikeli olabilir. Çünkü makarna, ekmek gibi karbonhidrat kaynağı olan gıdalar kontrolsüz tüketildiğinde kilo almaya ve karbonhidratların yağa dönüşmesine sebep olabilir. Bu sebeple karbonhidrat içeren sporcu gıdaları oldukça önem arz eder. Üstelik bu ürünler birbirinden lezzetli aromalarda olabilir. Çikolata veya meyve aromalı sporcu gıdaları kullanarak tatlı isteğinizi de kolaylıkla yatıştırabilirsiniz. Böylece hem tok hissedersiniz hem de atıştırmalık isteğiniz ortadan kalkar. Siz de sporcu gıdalarından yararlanarak vücudunuzdaki besin bileşenlerini dengeleyebilirsiniz.

Neosante Sporcu Gıdalarının Uygun Fiyatları

Neosante Sporcu Gıdalarının Uygun Fiyatları

Sporcu gıdaları veya takviye gıdalar, bireyin düzenli bir beslenme alışkanlığına sahip olmasına ve sağlıklı bir şekilde kilo alma veya vermesine yarar. Böylece zararlı diyetlerden de uzak durulur. Trendyol’da Neosante mağazasında bulabileceğiniz ürünler, birbirinden farklı boyutlarda, özelliklerde ve içeriklerde olabilir. Bu sebeple ürünlere, sahip oldukları özelliklere göre bir fiyat biçilir. Neosante fiyat aralığı, içerdiği besin öğelerine göre düzenlenen ve uygun bir biçimde kullanıcıya sunulan bir aralıktır. 5 kg’a kadar çıkabilen boyutları, tek seferlik alındığında kullanıcıya ekonomik bir yol sunabilir. Böylece uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz ürünler sayesinde düzenli bir beslenmeye de sahip olabilirsiniz. İçerisinde birden fazla besin öğesi bulunan bu ürünleri talimatlara uygun kullandığınız takdirde kısa zamanda etkilerini gözlemleyebilir ve memnun kalabilirsiniz. Protein, karbonhidrat, bcaa gibi birbirinden değerli besin öğelerini kolay ve pratik bir şekilde vücudunuza sağlayabilirsiniz. Lösin, izolösin ve valinden oluşan ve zincirli aminoasit desteği olarak da adlandırılan Neosante bcaa ürünleri sayesinde kas kütlesini yağsız bir şekilde artırabilirsiniz. Yani vücudunuzda bulunan yağları eritebilir ve kasa dönüştürebilirsiniz. Birden fazla aminoasit içermesi de vücudunuzdaki değişikliği kısa sürede fark etmenize yarar. Hangi ürünü kullanmanız gerektiğini bilmediğiniz zaman, vücut değerlerinizi ölçtürebilir ve vücudunuzda eksik olan besin öğelerine göre bir gıda tercih edebilirsiniz. Eksiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı analiz ederek Trendyol’dan mağazanın ürünlerine ulaşabilir ve daha ekonomik bir şekilde beslenme düzeninizi oturtabilirsiniz. Pratik ve kullanışlı olmalarından dolayı sporcu besinleri sıklıkla tercih edilir. Özellikle bir ölçek alımların yeterli oluşu, gıdayı uzun ömürler boyunca kullanmanıza olanak sağlar. Böylelikle uzun vadede ekonomik bir tercih yapmış olursunuz. Siz de vücudunuzun ihtiyaçlarını analiz ettikten sonra kendiniz için uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Beslenme Uzmanı Neosante Trendyol’da

Beslenme Uzmanı Neosante Trendyol’da

Türkiye’nin online alışveriş platformu Trendyol, bünyesinde Neosante mağazasını ve ürünlerini bulundurur. Zengin formülleriyle üretilmiş besinleri kullanıcıyla buluşturur. Özellikle sporcu besinleri açısından oldukça geniş bir skalaya sahip olan mağazadan ihtiyacınız olan ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz. Gıda ürünlerinin kullanımını kolaylaştıracak yardımcı aletler de mağazanın bünyesinde mevcuttur. Bunlardan en sık kullanılanı ise Neosante shaker modelleridir. Karıştırıcı olarak görev gören shaker, toz halinde alacağınız ürünü sulandırarak karıştırmaya yarar. Shaker içerisinde belirtilen ölçekte toz gıdayı, ardından da belirli bir miktar suyu ekleyerek çalkalama yöntemiyle karıştırabilirsiniz. Bu şekilde tüketim daha kolay ve pratik hale gelir. Shakerların bölmeleri olabilir. Bu bölmelere hap veya toz haline olan gıdalarınızdan uygun bir şekilde koyarak çok fonksiyonlu bir kullanım elde edebilirsiniz. Üstelik kolay taşınabilir olmalarından dolayı dilediğiniz yere beraberinizde götürebilir ve gün boyu tüketim sağlayabilirsiniz. Birbirinden renkli tasarımlarıyla da tarzınıza tarz katabilirsiniz. Trendyol’un kullanıcılarına sunduğu faydalardan yararlanarak da ürün temini yapabilirsiniz. Bu faydaların başında yorum ve değerlendirme bölümü gelir. Neosante yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilir ve kararınızı daha emin bir şekilde verebilirsiniz. Bu kısım ürünü kullanan diğer kişiler tarafından yapılan yorumlardan oluşur. Bu sayede kullanıcılar arasında oluşturulan güven ortamından yararlanabilir ve kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Protein tozu, karbonhidrat, aminoasit, bcaa, kreatin gibi birbirinden değerli besin öğeleri arasından vücudunuzun ihtiyacı olanları belirledikten sonra Trendyol üzerinden temin edebilir ve günlük yaşantınızda kullanmaya başlayabilirsiniz. Sporcular için oldukça önemli bu gıdalar, hemen hemen herkesin daha düzenli bir beslenme alışkanlığına sahip olmasını sağlar. Bu sebeple daha sağlıklı ve kontrollü bir yaşam için siz de mağazanın ürünlerine göz atabilirsiniz.