KADIN EN YENİLER

KADIN EN ÇOK SATANLAR

Görselli Yorumlar

ERKEK EN YENİLER

ERKEK EN ÇOK SATANLAR

ÇOCUK EN ÇOK SATANLAR

Daha fazla ürün

Modaplaza

Akbaba Giyim tarafından 2011 yılında kurulan Modaplaza; kadın giyim, erkek giyim ve çocuk giyim alanlarında faaliyet gösteriyor. Uzun yıllar sektörde deneyim kazanmış uzman bir ekip tarafından yönetilen Modaplaza, kaliteyi avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Tasarımlarıyla farklı zevklere ve tarzlara hitap eden marka, geniş ürün yelpazesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Ürünlerini Trendyol güvencesiyle sizlere sunan Modaplaza, ismini gün geçtikçe daha geniş kitlelere duyuruyor. Keyifli bir alışveriş dünyası yaratan Trendyol, Modaplaza markasına ait tüm ürünleri de parmaklarınızın ucuna taşıyor. Trendyol mağazası aracılığıyla tasarımlarını ülkenin dört bir yanına hızlı kargo ayrıcalığıyla ulaştıran Modaplaza'nın birbirinden şık ürünleriyle siz de tarzınızla hayranlık uyandırabilirsiniz. Modaplaza trençkot, pantolon, gömlek, eşofman altı, kot ceket, takım elbise, abiye ve tişört koleksiyonlarını inceleyerek şıklığınızı zirveye çıkarabilirsiniz. Modaplaza indirimleri ile bütçenizi düşünmeden rahatça alışveriş yapmanın zevkini yaşamak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.

Modaplaza Kadın Giyim Ürünleri ile Göz Kamaştıran Bir Şıklığa İmzanızı Atın!

Modaplaza Kadın Giyim Ürünleri ile Göz Kamaştıran Bir Şıklığa İmzanızı Atın!

Kendi tasarladığı ürünlerin yanı sıra koleksiyonlarında farklı markaların ürünlerine de yer ayıran Modaplaza'da Montolivo, Emet, Dies, Altınyıldız, Gezer ve Dynamo gibi önde gelen markaların tasarımlarını bulmak mümkün. Modayı yakından takip ederek yeni trendleri öngören ve tasarımlarına da bu doğrultuda yön veren markanın kadın koleksiyonları arasında Modaplaza tunik, marine tişört, pijama takımı, hırka, sweatshirt, elbise, örme kazak ve salaş elbise modelleri yer alıyor. Modaplaza yün gömlek modelleri, sizlere güçlü ve çarpıcı bir tarz sunarken Modaplaza tayt modelleri, iddialı ve kendine güvenen bir tarz sergilemenize yardımcı oluyor. Markanın birbirinden şık tasarımlarını sergilediği kadın giyim koleksiyonuna göz atarak siz de kişiliğinizi yansıtacak çok şık ürünlere sahip olabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Modaplaza yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ilgilendiğiniz ürünler hakkında farklı detayları da öğrenme şansına sahip olabilirsiniz. Dilerseniz kendi ürün ve alışveriş deneyimlerinizi de Trendyol ürün değerlendirme bölümünden paylaşabilir ve diğer kullanıcıların fikir edinmelerine de yardımcı olabilirsiniz.

Modaplaza Kaban Modelleri ile Olumsuz Hava Koşullarına Tarzınızla Renk Katın!

Her sezon yeni tasarımlarla koleksiyonlarını şekillendiren Trendyol Modaplaza mağazası, kaban kategorisinde sunduğu seçeneklerle beğeni topluyor. Modaplaza'nın erkek mont koleksiyonunda zamansız ve modern tasarımlar yer alıyor. Özel kalıplar eşliğinde birinci sınıf kumaşlar kullanılarak hazırlanan Modaplaza kadın mont koleksiyonu ise çok daha renkli ve canlı ürün seçenekleriyle dikkat çekiyor. Markanın Trendyol mağazasında; Modaplaza payetli mont, kaşe kaban, şişme mont ve deri mont gibi farklı stillere sahip birçok ürün çeşidi bulunuyor. Çok şık kaban modellerine ve markanın hazırladığı diğer tüm ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek en güncel Modaplaza kampanyaları ve fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Sürpriz Modaplaza indirimlerinden daha erken haberdar olmak için ise Trendyol bildirimlerini aktif konuma getirebilirsiniz.

Modaplaza Giyim Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Modaplaza Giyim Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Tüketicilerine farklı model, koleksiyon ve kategorilerle geniş bir çeşitlilik sunan Modaplaza MLN Marcoline, By Mir, Jötem, Crafter, Albertino, Caypi, Bigazza, Klapa ve Pijamoni markalarının ürünlerine de yelpazesinde yer veriyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunan Modaplaza'da erkek kot pantolon, erkek badi, şişme yelek, dar paça pantolon, kumaş pantolon, şeritli eşofman ve kuşaklı pantolon modelleri de bulunuyor.

Modaplaza sipariş takip işlemleri ve diğer konularla alakalı aklınızda yer edinen daha pek çok soru için Trendyol üzerinden Modaplaza ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol'daki "Satıcıya Soru Sor" butonuna tıklayarak veya "Soru & Cevap" bölümüne göz atarak merak ettiğiniz konular hakkında hızlı bir şekilde fikir edinebilirsiniz. Trendyol alışveriş ayrıcalıkları ve Modaplaza fırsatlarından yararlanarak unutulmaz bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için mağazayı ziyaret ederek vakit kaybetmeden koleksiyonları incelemeye başlayabilirsiniz.