Kaçırılmayacak Ürünler

Mama Önlükleri

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Mai Perla

Mai Perla hem kaliteli hem de sevimli bebek ve çocuk giyim ürünlerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Mai Perla bebek tulum, salopet, zıbın, body, hastane çıkışı, elbise, pijama takımı ve pantolon gibi giyim ürünlerini birbirinden şirin tasarımlarla sizlere sunuyor. Onlarca giysi modelinin yanı sıra mama önlüğü, saç bandı ve patik gibi çeşitli ürünler de Trendyol Mai Perla mağazasında sizleri bekliyor. Ürün çeşitliliği ve kalitesiyle herkesin beğenisini kazanan Mai Perla, Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin tüm şehirlerinden sipariş alıyor. Siz de hangi şehirde yaşarsanız yaşayın, beğendiğiniz Mai Perla ürünlerini Trendyol güvencesiyle sipariş edebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek evinizin konforunda zahmetsizce satın alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan Mai Perla yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak isterseniz Trendyol'un sunduğu Mai Perla iletişim kanalını kullanarak markayla kolay ve hızlı bir şekilde irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Mai Perla kampanyalarından haberdar olabilir, bu sayede beğendiğiniz ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Birbirinden Güzel ve Kaliteli Mai Perla Ürünleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Birbirinden Güzel ve Kaliteli Mai Perla Ürünleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Mai Perla bebek tulum modellerine ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Tulum kategorisinde düz renkli, çizgili, puantiyeli, leopar ve yıldız desenli onlarca model yer alıyor. Mai Perla tavşan tulum, inek tulum, köpek balığı tulum, penguen tulum ve dinozor tulum gibi sevimli hayvan figürlerine sahip tulum modellerini de beğeninize sunuyor. Ayrıca hayvan figürlü tulum modellerinin yanı sıra Batman ve Mickey Mouse gibi çizgi film temalı tulum modelleri de Trendyol Mai Perla mağazasında sizleri bekliyor.

Mai Perla, bebeklerin ilk giysisi olan hastane çıkışı setlerine de ürünleri arasında yer veriyor. 5'li ve 8'li seçenekleri bulunan hastane çıkışı setleri; body, zıbın, eldiven, önlük, battaniye, şapka, çorap ve mendil gibi çeşitli parçalardan oluşuyor. Birbirinden sevimli tasarımlarıyla dikkat çeken hastane çıkışı modellerini, cilt dostu kumaşları sayesinde bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Mai Perla'nın sunduğu onlarca hastane çıkışı modeli arasında hem zevkinize hem de bütçenize uygun pek çok model bulabilirsiniz.

Siz de Mai Perla Fırsatlarıyla Trendyol'da Bütçe Dostu Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Siz de Mai Perla Fırsatlarıyla Trendyol'da Bütçe Dostu Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Mai Perla bebek gardıroplarının vazgeçilmezi olan atlet body modellerini 2'li, 3'lü ve 12'li paketler halinde sizlere sunuyor. İnce ve kalın askılı seçenekleri bulunan atlet body modelleri, hem kız hem de erkek bebekler için uygun olan rengarenk modelleriyle öne çıkıyor. Siz de mavi, pembe, yeşil, sarı ve beyaz gibi pek çok renk seçeneği bulunan atlet body setleri arasından en beğendiğiniz modelleri sepetinize ekleyebilirsiniz. Atlet body setleriyle birlikte çoklu paketler halinde satışa sunulan uzun ve kısa kollu çıtçıtlı body modelleriyle patikli alt modellerini de inceleyebilirsiniz. Birbirinden şirin tasarımlara sahip çıtçıtlı body ve patikli alt modellerini de ister 3'lü ister 6'lı paketler halinde avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Zıbın, atlet ve patikli alt gibi temel giysilerin yanı sıra ceket, yelek ve şapka gibi parçalarla kombinlenen elbise, salopet, tişört, şort ve pantolon modellerini de Trendyol Mai Perla mağazasında bulabilirsiniz. 2'li tişört salopet takımları, alt üst pijama takımları ve günlük takımlar arasından çocuğunuzun yaşına ve beğenisine uygun bir model seçebilirsiniz. Hem kız hem de erkek çocuklar için birbirinden şık seçenekleri bulunan ceketli ve yelekli 3'lü takım modellerini de inceleyebilirsiniz. Çeşit çeşit kıyafet takımlarının yanı sıra patik ve saç bandından oluşan aksesuar setlerini de Mai Perla indirimleriyle satın alabilirsiniz.