Popüler Ürünler

En çok satanlar

En yeniler

En düşük fiyat

Daha fazla ürün

Ligorin

Ligorin, teknolojik cihazlar ile uyumlu ürünler satan bir marka. Hayatınızı kolaylaştıracak birçok tamamlayıcı parça ve aksesuar seçeneğine Trendyol Ligorin mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz. Ligorin kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olmak için mağazayı takip edebilir, böylece Ligorin indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de Trendyol Ligorin mağazasını ziyaret ederek ihtiyacınız olan ürünleri hemen sipariş verebilirsiniz.

Ligorin Oyuncu Mouse, Klavye, ve Direksiyon Seti Seçenekleri ile Trendyol'da!

Ligorin Oyuncu Mouse, Klavye, ve Direksiyon Seti Seçenekleri ile Trendyol'da!

Bilgisayar oyunu tutkunları için özenle seçilmiş Ligorin ürünleri Trendyol'da sizi bekliyor. Ligorin; oyuncu mouse, oyuncu klavye ve kulaklık seçenekleriyle eğlence düşkünlerine kaliteli dakikalar yaşatacak parçalar sunuyor. Ligorin set çeşitleri ile klavye ve mouse kombinasyonlarına avantajlı fiyatlarla sahip olabilir, oyunlarınızı üstün performanslı ürünlerle oynayabilirsiniz. Ligorin ile ihtiyacınız olan oyuncu donanımlarına ulaşabilir, aksiyon dolu dakikalar yaşayarak günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Ligorin'in oyuncu direksiyonu setlerinden dilediğinizi seçerek oyun deneyiminizi gerçeğe bir adım daha yaklaştırabilirsiniz. Ligorin speaker hoparlör ve kulaklık çeşitleriyle sesleri kaliteli bir biçimde işitebilirsiniz. Ligorin monitör modelleri ile muhteşem görüntü kalitesine ulaşabilir, oyun grafiklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Böylece kendinizi oyunun içerisinde hissederek daha gerçekçi bir hikaye akışına şahit olabilirsiniz. Ligorin'deki Gamepower, Hydra, Rampage markalarına ait oyuncu ekipmanlarını büyük fırsatlarla sepetinize ekleyerek muhteşem oyunları deneyimlemeye hemen başlayabilirsiniz.

Ayrıca markanın Trendyol mağazasında cihaz ve oyun performansınızı arttıracak bilgisayar parçası modelleri de yer alıyor. Ligorin ile SSD ve anakart gibi parçalara ulaşabilir, bilgisayar performansınızı arttırabilirsiniz. Böylece muhteşem bir hıza ve olağanüstü grafiklere sahip oyun deneyimleri yaşayabilirsiniz. Ligorin ile Rush, Viewsonic, Frisby, Snopy, Everest, Sapphire, Quadro, Mikado, Creative gibi ünlü markaların ürünlerine ulaşabilirsiniz. Ligorin'in Philips, Asus, Lenovo, HP, Logitech, Ryzen ürünlerini sipariş vererek kaliteli parçalara avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ligorin'in Elektronik Ürün Alternatifleri Arasında Bilgisayarlar İçin Tasarlanmış Tamamlayıcı Ürünler Yer Alıyor!

Ligorin'in Elektronik Ürün Alternatifleri Arasında Bilgisayarlar İçin Tasarlanmış Tamamlayıcı Ürünler Yer Alıyor!

Oyun tutkunlarının ilgisini çekecek ürün alternatiflerinin yanı sıra ofis ve okul ihtiyaçlarınıza yönelik parçalar da Trendyol Ligorin mağazasında! Özgün çalışma alanları ve eksiksiz ekipmanlar oluşturmanıza yardımcı olacak ürün alternatifleri Ligorin'de sizi bekliyor. Ligorin ile sunucu yazılımlarına ulaşabilir, ofisiniz için en uygun yazılım türünü satın alabilirsiniz. Ligorin'deki kağıt öğütücü, yazıcı, lazer yazıcı gibi ürünlere göz atarak temel ofis ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ligorin notebook soğutucu çeşitleriyle dizüstü bilgisayarınızın aşırı ısınma sorununun önüne geçerek verimli çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Ligorin Q klavye modellerine göz atabilir ve rahat çalışma olanağı sağlayan modelleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ligorin ile güç kablosu, kablo, batarya, bluetooth hoparlör, güç kaynağı, adaptör, duvar telefonu, projeksiyon standı ve powerbank gibi ürünlere de ulaşabilir, küçük büyük tüm eksiklerinizi Ligorin fırsatlarıyla tamamlayabilirsiniz. Ligorin'de TP Link, Ednet, A4tech, Datron, Tunçmatik, Hi Level, Gigaset, Inca, Flaxes gibi markalar da yer alıyor. Ligorin ile S Link, Esonic, Kingston, Corsair, Canon, Kyocera, Fujitsu ve Codegen gibi bilindik markaların ürünlerine ulaşabilir, her kaliteden ürünü anında sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ligorin Ürünlerine Trendyol Ayrıcalıklarıyla Ulaşın!

Ligorin; fotokopi kağıdı, adaptör, UPS akü, kompresör, telefon, TV tutma aparatı, kağıt, kablo düzenleyici gibi ürünleri de Trendyol kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Büyük küçük her türden elektronik eşya tamamlayıcısına Ligorin mağazası üzerinden ulaşarak hemen inceleyebilirsiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Ligorin yorumlarına göz atabilir, aklınıza takılan soruları Ligorin ile iletişime geçerek direkt olarak mağazaya iletebilirsiniz. Böylece güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ligorin, ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına Trendyol güvencesiyle ulaştırıyor. Beğendiğiniz ürünleri evinizin konforunda sipariş verebilir, gönül rahatlığıyla kapınızdan teslim alabilirsiniz.