En yeniler

En çok satanlar

Videolar
Hitler'in Babası
15
Yolculuk - Büyük Panda ve Küçük Ejderha
130
Siyam Hakkında
1777
Simbat'ın Bahar Şarkısı
1032
Büyük Panda ve Küçük Ejderha
3040

Daha fazla ürün

Kitap365

Kitap365, Türkiye'nin en büyük yayınevlerinden birisi olan Epsilon Yayıncılık tarafından kurulmuş olan bir marka. "Herkes her gün okusun" sloganıyla yola çıkan Kitap365, Epsilon Yayınevi'nin yanı sıra farklı birçok yayınevinin kitaplarını da bünyesine katarak okuyucuyla buluşturuyor. Kitap alışverişi konusunda güvenli bir dünya yaratan marka, son derece geniş bir ürün yelpazesiyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Keyifli alışverişin adresi olan Trendyol, Kitap365'in ürünlerini tek tıkla parmaklarınızın ucuna taşıyor.

Markanın tüm koleksiyonlarını tek bir sayfada birleştiren Trendyol sayesinde siz de kitap okumanın keyfini yaşayabilirsiniz. Yüzlerce farklı kitabı çok özel fiyatlarla okuyucuya sunan Kitap365'te okuma günlüğü, kişisel gelişim kitapları, psikoloji kitapları, seri kitaplar, TYT paragraf soruları, felsefe kitapları, ajanda, şiir kitapları, çok satanlar, posterler, roman, dünya edebiyatı, denemeler ve kutu oyunları gibi çeşitli kategoriler yer alıyor. Kitap365'in indirimli ürünlerinden faydalanmak için markayı Trendyol üzerinden takip edebilir, sizlere özel olarak sunulan Kitap365 kampanyaları ve fırsatlarından daha erken haberdar olabilirsiniz.

Hayranı Olduğunuz Yazarın Tüm Eserlerine Kitap365 ile Ulaşın!

Hayranı Olduğunuz Yazarın Tüm Eserlerine Kitap365 ile Ulaşın!

Okurun istediği kitabı en avantajlı fiyatlarla ona sunmayı kendisine ilke edinen Kitap365, hem deneyimli yazarların hem de yazarlığa yeni giriş yapmış kişilerin kitapların satışını gerçekleştiriyor. Kitap365'te Beyza Alkoç, Jose Saramago, Gülseren Budayıcıoğlu kitapları, Stefan Zweig kitapları, Hakan Günday kitapları, Doğan Cüceloğlu kitaplarıyla birlikte Ömer Seyfettin, Namık Kemal, Tolstoy, Çehov ve daha pek çok yazarın eserini bulmak mümkün. Bununla birlikte Trendyol Kitap365 mağazasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılmış olan ölümsüz eseri Nutuk'u da bulabilirsiniz.

Dilerseniz Türk edebiyatının, dilerseniz de dünya edebiyatının güçlü kalemlerinden eserlerle hayatınıza farklı bir bakış açısı katabilir, insan ilişkilerinizin güçlenmesi için önemli bir adım atabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını inceleyerek gelişiminize katkı sağlayacak kitaplara sahip olabilir; Kitap365 kargo takibi, sipariş iptali, iade koşulları ve ürünleriyle alakalı her türlü bilgiye detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden Kitap365'le iletişime geçerek soru, görüş ve önerilerinizi yetkili birimlerle paylaşabilirsiniz.

Kitap365'in Seri Kitaplar Koleksiyonuyla Kitaplığınızda Efsaneler İçin Yer Açın!

Kitap365'in Seri Kitaplar Koleksiyonuyla Kitaplığınızda Efsaneler İçin Yer Açın!

Trendyol Kitap365 mağazası, ürünleriyle bambaşka dünyalara yolculuk yapmanıza yardımcı oluyor. Özellikle seri kitaplar koleksiyonuyla beğeni toplayan markanın ürünleri arasında aradığınız eski ve yeni kitapları rahatlıkla bulabilirsiniz. Kısa süre içerisinde yüzlerce farklı yazarı okuyucuyla buluşturan bir platform haline gelen Kitap365'te Stranger Things, Taht Oyunları, Harry Potter, Alacakaranlık Serisi ve Açlık Oyunları gibi tüm dünyada büyük yankı uyandırmış olan seriler yer alıyor. Bu eserlerin yanı sıra Kitap365 Gece Yarısı Güneşi, Kibrit Çöpü Mezarlığı, Sokak Nöbetçileri, Esrarengiz Kasaba, Ölüme Fısıldayan Adam, Meleklerin Payı, Silmarillion, Sınır, Paranormal Hikayeler, Charlie'nin Çikolata Fabrikası gibi farklı kategorilerdeki eserleri de okuyucuya sunuyor.

Kitap365 Ürünleri Trendyol'da!

Kolay satın alma ve güvenli ödeme seçenekleri ile kitap alışverişinde akla gelen ilk mağazalardan birisi olan Trendyol Kitap365; ajanda, bulmaca, kutu oyunu, eğitici oyuncak, günlük, tablo, animasyon ve çizgi film gibi farklı ürün gruplarını da bünyesine dahil ederek kullanıcılarına çok daha geniş kapsamlı bir hizmet sunuyor. Eğitici oyuncaklar kategorisinde yer alan ürünlerle çocuğunuzla keyifli vakit geçirirken aynı zamanda onun gelişimine de katkı sağlayabilirsiniz. Bulmaca koleksiyonunda bulunan ürünlerle de kendi hafızanızı güçlendirebilir ve analitik düşünme becerinizi yenileyebilirsiniz.

Koleksiyonlarını bütçe dostu fiyatlarla satışa sunan Trendyol Kitap365 mağazasına göz atarak yaşamınızda iz bırakacak kitaplara ve keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak ürünlere sahip olabilirsiniz. Kitap365 hakkındaki yorumları incelemek için markanın Trendyol mağazasına giriş yaparak ürünü daha önce deneyimlemiş tüketicilerin incelemelerinin yer aldığı Kitap365 yorumlarını okuyabilirsiniz.