ÇOK SATILANLAR

Ürün Alanı Başlığı

Daha fazla ürün

Kanas

Kanas

Kişisel bakımdan petshop’a, süpermarketten elektroniğe kadar geniş bir skalada online alışveriş fırsatı sunan Kanas, Trendyol aracılığıyla daha çok kullanıcıya hizmet etmeyi amaçlar. A’dan Z’ye pek çok ürünün farklı modellerini bulabileceğiniz Kanas mağazası, uygun fiyatlarıyla kullanıcıya alışveriş kolaylığı sağlar. Cilt ve saç bakımında iddialı ürün çeşitlerine yer veren mağazada güçlü temizlik malzemelerini de görmek mümkündür. Bulaşık deterjanından leke çıkarıcıya, temizlik bezlerinden yüzey temizleyiciye kadar aradığınız her türlü malzemeyi kolayca bulabileceğiniz Kanas sabun çeşitleri evinizde mutlaka olması gerekenler arasında yerini alır. Cildi nemlendirerek derinlemesine güzel bir temizlik sağlayan sabun büyük boy avantajı ile uzun süre kullanılabilir. Mağazada popülaritesi artarak devam eden ürünler arasında Kanas dezenfektan çeşitleri yer alır. Farklı markalarda ve boyutlarda bulabileceğiniz dezenfektan modellerini evde ve işyerinde güvenle kullanabilir, kendinizi virüs ve mikroplardan uzak tutabilirsiniz. Trendyol mağazasında evcil hayvan bakımına dair birçok ürünü bulunur. Kedi, köpek ve kuşlar için yem ve takviye vitaminler yer alır. Uygun fiyatlı peluş ve plastik oyuncaklar da evcil hayvan sahipleri tarafından sıkça tercih edilir. Mağazada modern ev ve bahçe aksesuarları satışı da yapılır. Siz de kendi zevkinize uygun aydınlatma ürünleriyle bahçenizin ışıklandırmasını yapabilir, konforlu salıncak ve hamak çeşitleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Evinizin yanı sıra ofisiniz için de ihtiyaç duyduğunuz eşyaları bulabileceğiniz mağaza, her çeşit ürünü kullanıcıya uygun fiyatla sunarak beğeni toplar. Mağazadan uygun fiyatlarla birçok ihtiyacınızı karşılayabilir, Trendyol farkıyla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Mağazada saç bakımından cilt bakımına kadar aradığınız her şeyi kolayca bulabilirsiniz. Yüz temizleme ve nemlendirme konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Kanas mağazasında cilt bakım kremleri de uygun fiyatlarla satışa sunulur. Farklı markalara ait bakım malzemelerinden dilediğinizi seçebilir, sağlıkla ışıldayan bir cilde kavuşabilirsiniz. Saç bakımında etkisi kanıtlanmış ürünlere yer veren mağazada farklı saç tiplerine uygun şampuan ve saç bakım kremleri bulunur. Kanas şampuan çeşitleri bitkisel özlü formülleri sayesinde saç dökülmesini %95’e kadar azaltarak daha güçlü saçlara kavuşmanızı sağlar. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mağazada normal şampuanların yanında pratik kullanıma sahip köpük formundaki kuru şampuan çeşitleri de mevcuttur. Saçın dipten uca temizlenmesini sağlayan kuru şampuanlar saçta hiçbir kalıntı ve yapışkanlık bırakmaz. Yağlanmayı engelleyen köpük şampuan hızlı kurur, saça dolgunluk ve hacim kazandırır. Mağazada satışa sunulan sprey saç bakım kremleri, sağladıkları ipeksi yumuşaklık sayesinde kullanıcıların favori ürünleri arasında yer alır. Saç bakım kremlerinin yanı sıra Kanas saç boyası çeşitleri de geniş renk yelpazesiyle göz doldurur. Mükemmel derecede renk yoğunluğu sağlayan boyalar saçı besler ve canlandırır. Sayfamızdaki saç boyası çeşitleri ile dilediğiniz saç rengine saçınızı yıpratmadan kavuşabilirsiniz. Kanas mağazasında bakım ürünlerinin yanı sıra indirimli fiyatlarıyla dikkat çeken makyaj malzemeleri de bulunur. Yoğun pigmentli ve tercih edilen renklerden oluşan Kanas allık paletlerini uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın almanız mümkündür. Çok amaçlı allık paletleri aydınlatıcı, allık ve far olarak kullanılabilir. Yanaklarınıza renk ve ışıltı ekleyen palet, farklı tonları ve nemlendirme özellikleriyle vazgeçilmez ürünleriniz arasına girer. Dilerseniz far olarak da kullanabileceğiniz ürün ile güçlü ve iddialı bakışlara sahip olabilirsiniz. Siz de dilediğiniz makyaj ürünlerini Trendyol kampanyalarını takip ederek indirimli fiyatlara satın alabilirsiniz. Mağazanın çok beğeni toplayan bir diğer ürünü de Kanas parfüm çeşitleridir. Güzel ve ferah kokulu parfümler doğal içerikleriyle kullanıcıdan tam not alır. Kişisel bakım ihtiyaçlarınızı Trendyol Kanas mağazasından kolayca karşılayabilir, indirim ve kampanyaları takip ederek hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz.

Böcek ve Sineklerden Korunmak İçin Doğru Yerdesiniz

Böcek ve Sineklerden Korunmak İçin Doğru Yerdesiniz

Mağaza bünyesinde böcek ve sineklerden korunmak için üretilmiş birçok ürün uygun fiyatlarla satışa sunulur. Kanas haşere ilacı ve haşere yemi ürünlerini ev, iş yeri ve bahçelerinizde uçan ve yürüyen tüm haşerelerden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Kıyafetlerde ve yüzeylerde leke ve koku bırakmayan ürünler iç ve dış alanlarda tüm yüzeylere uygulanabilir. Mağazanın satışa sunulan farklı markaların ürünleri haşerelerle mücadelede kesin ve kalıcı çözüm sağlar. Etkili formüllere sahip ürünler hamam böceği, karasinek, sivrisinek, karınca, pire ve güve gibi istenmeyen haşereleri pratik ve kolay kullanımı sayesinde hızlı bir şekilde etkisiz hale getirir. Etrafa yayılma yapmayan ürünlerin kullanımı temiz ve pratiktir. Aylarca kullanılabilme özellikleri sayesinde uzun süre istenmeyen böceklerden uzak kalmanıza yardımcı olur. Özellikle bahar ve yaz aylarında ortaya çıkan ve rahatsız edici böcekler arasında yer alan sinekler ile mücadelede Kanas sinek ilacı çeşitleri tavsiye edilir. Sivrisinek ve karasinekler için özel olarak üretilen ürünlerin güçlü formülleri sayesinde sinekleri kısa sürede etkisiz hale getirebilirsiniz. Sprey ve elektrolikit formda çeşitleri bulunan Kavas sinek kovucu ürünler ile istenmeyen sinek ısırmalarından korunmak mümkündür. Karasinek ve sivrisineklerin düşmanı sprey koruyucular, güçlü ve etkili formülleri sayesinde açık ve kapalı alanlarda uzun süre kalıcı bir koruma sağlar. Kullanımı daha kolay olan elektrolikit sinek kovucularını ise etkilerini göstermeleri için prize takmak yeterlidir. Kapalı alanlarda kullanılan bu ürünler sivrisineklerden büyük ölçüde korunmanızı sağlar. Sivrisinek vızıltısı ve kaşıntısından uzak, rahat bir uyku uyumanıza yardımcı olur. İstenmeyen haşere sorununa etkili çözümler sunan Kanas haşere ve böcek ilacı çeşitlerini kampanyalı fiyatlarıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Sevimli Kedi ve Köpek Oyuncak Çeşitleri Kanas’ta

Sevimli Kedi ve Köpek Oyuncak Çeşitleri Kanas’ta

Evcil hayvan besleyenlerin mutlaka sahip olması gereken ürünlerden biri kedi ve köpek oyuncaklarıdır. Sevimli dostlarınızın fiziksel gelişimi, eğlenceli vakit geçirmesi ve eğitimi için oyuncak kullanılması önerilir. Farklı renk ve materyal çeşitleriyle her kediye ve köpeğe hitap eden oyuncakları sayfamızda bulmanız mümkündür. Rengarenk çeşitleriyle Kanas kedi oyuncakları kedinizin oynadığı oyundan zevk alarak hareket etmesini ve enerji harcamasını sağlar. Kedinin hareket etmesi fiziksel gelişimi için çok önemlidir. Mağazadaki peluş ve tüylü oyuncak çeşitleri değişik renkleriyle kedinizin dikkatini çekerek oynadığı oyundan keyif almasına yardımcı olur. Ucunda balık ya da fare gibi figürler bulunan kedi oltası çeşitleri kullanıcıların en çok tercih ettikleri oyuncaklardandır. Kedilerin dikkatini çekerek takip etme, koşma, zıplama gibi aktiviteleri gerçekleştirmesini sağlayan kedi oltası sayesinde kedinizle birlikte zaman geçirebilir ve onunla samimi bir bağ kurabilirsiniz. Kedilere uygun ebatlarda ve rahat oynayabilecekleri biçimde tasarlanmış oyuncakları kampanyalı fiyat avantajlarından yararlanarak sayfamızdan satın alabilirsiniz. Trendyol’da bir diğer sevimli dostunuz köpekler için de uygun oyuncak çeşitleri bulunur. Kanas köpek oyuncakları ile oyun oynamaya ve sahibiyle etkileşim kurmaya ihtiyaç duyan köpeğiniz ile güzel ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Mağazada satışa sunulan oyuncaklar köpeklerin zihinsel ve fiziksel gelişimine maksimum düzeyde fayda sağlar, eğitilmelerini kolaylaştırır. Oyuncaklar, oyun saatlerinin vazgeçilmez parçası haline gelir. Kemik, top ya da hayvan figürlü kemirme oyuncakları köpeğin diş ve çene gelişimine katkı sağlarken oynadığı oyundan zevk almasına da yardımcı olur. Farklı renk ve tasarımlarıyla köpeklerin dikkatini çeken oyuncaklar peluş ya da plastik gibi materyallerden yapılabilir. Evinizde bulunan can yoldaşlarınız için Kanas mağazasındaki farklı oyuncak modellerinden dilediğinizi seçebilir ve onlarla geçirdiğiniz oyun saatinin keyfini çıkarabilirsiniz.