Videolar
Poşetlik Organizeri
32.4B
4'lü Yapışkanlı Şeffaf Banyo Mutfak Duvar Askısı
2954
8 BÖLMELİ ORGANİZER
1682
Vücut süngeri lif yuvarlak
667
3 Gözlü 3 Katlı Çekmece Organizeri
4757

Görselli Yorumlar

Mağazanın en popüler ürünleri

ÇOK SATANLAR

Daha fazla ürün

Hayveys

Hayveys'in Hayatı Kolaylaştıran Mutfak Gereçleri

Hayveys

Hayveys, hayatımıza girdikten sonra kısa sürede geniş ürün yelpazesiyle öne çıkmayı başaran önemli bir marka. Hem Türkiye içine hem de yurt dışına hizmet veren Hayveys, kurulduğu günden bu yana hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Müşterilerine hizmet vermekten büyük bir keyif duyan Hayveys; kullanışlı mutfak aletleri, dekoratif ürünler, temizlik malzemeleri gibi farklı kategorideki yüzlerce ürünü kullanıcılarıyla buluşturuyor. Ayrıca ev düzenine yardımcı olan pratik ürünleri de hizmetinize sunuyor.

Trendyol Hayveys mağazası hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan kullanıcılarını birbirinden şık ve pratik ürünlerle buluşturuyor. Siz de Hayveys'in ürün seçeneklerine Trendyol mağazasına girerek kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede evinizde en çok ihtiyaç duyduğunuz ürünleri seçerek sepetinize ekleyebilirsiniz. Siz de Trendyol Hayveys mağazasına girerek bütçe dostu ürünleri inceleyebilir, bu ürünleri favorilerinize ekleyebilir ve Hayveys kampanyalarını takip ederek sepetinizdeki ürünleri daha avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz.

Trendyol Hayveys mağazasında bulabileceğiniz ürün grupları:

Günlük hayatın koşturması içinde mutfak işlerine veya yemek yapmaya fazla vakit ayırmak istemiyor olabilirsiniz. Hayveys'in hazırlık gereçleri mutfakta geçirdiğiniz süreyi kısaltıyor. Böylece dinlenmeniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmeniz için daha geniş vakte sahip olabiliyorsunuz.

Hayveys'in rende ve soyacak çeşitleri farklı boyutlardaki sebze ve meyveleri kolaylıkla parçalamanıza yardımcı oluyor. Hazneli rende, kulplu sarımsak rendesi, katlanır rende, bebek rendesi gibi ürünler mutfakta zaman geçirenlerin ihtiyaçlarına Hayveys kalitesi ile yanıt veriyor.

Hayveys ürünleri bunlarla sınırlı değil! Hayveys bal kavanozu, şık ve kullanışlı yapısıyla kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak. Camdan üretilen Hayveys balmatik ise mandalı sayesinde balı ekmeğinize daha kolay sürmenize ve sunumlarınıza çok daha şık bir görüntü katmanıza imkan tanıyor.

Mutfakta kullanabileceğiniz süzgeç, kesme tahtası, hamur matı, süt taşırmaz, meyve sıkacağı, hamur delici, pizza keseceği, yumurta dilimleme aparatı, damacana taşıyıcı, yumurta haşlama aparatı gibi birbirinden farklı onlarca ürün seçeneği de Trendyol Hayveys mağazasında sizleri bekliyor!

  • Rende
  • Banyo Düzenleyici
  • Temizlik Fırçası ve Süpürge
  • French Press
  • Askı
  • Hazırlık Gereçleri
  • Ayna
  • Kesme Tahtası
  • Ağız Bakım Ürünleri
  • Kilitler

Hayveys'in Evinizi Organize Eden Saklama ve Düzenleme Araçları

Hayveys'in Evinizi Organize Eden Saklama ve Düzenleme Araçları

Evimizin her alanında eşyalarımızı saklamak ve düzenlemek için bazı araçlara ihtiyaç duyarız. Hayveys tamamen bu amaçla tasarlanan ürünleri de kullanıcılarla buluşturuyor. Mutfağın vazgeçilmezleri arasında yer alan Hayveys saklama kabı, yemeklerinizi buzdolabınızda saklama kolaylığı sağlıyor. Hayveys erzak saklama kabı, bunun yanı sıra erzak dolabınızı düzenlemenize ve aradığınız ürünleri kolayca bulmanıza da imkan tanıyor.

Gardırobunuzun baş tacı olmaya aday Hayveys askı çeşitleri ise dolabınızda yer açılmasını ve dolabınızın daha organize görünmesini sağlıyor. Hayveys'in Trendyol mağazasında kullanıcılara sunduğu diğer bir ürün de çekmece düzenleyici. Çekmece düzenleyici, karmakarışık ve adeta bir dipsiz kuyu formunda olan çekmecelerin iç karartan görüntüsüne son veriyor.

Hayveys'in Zaman Tasarrufu Sağlayan Temizlik Araçları

Hayveys ile temizlik yapmak çok keyifli! Hayveys, temizlik yaparken zaman kazanmak isteyen kullanıcılarına birbirinden kullanışlı araçlar sunuyor. Örneğin Hayveys mıknatıslı cam sileceği, cam temizliğini daha pratik ve güvenli hale getiriyor. Hayveys; örümcek ağı fırçası, kalorifer peteği fırçası veya halı fırçası gibi ürünlerle temizliğin her alanına pratiklik sağlayan dokunuşlar yapıyor.

Siz de Hayveys Türkiye ürünleri ile evinize ve hayatınıza pratik dokunuşlar yapabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Hayveys indirimlerini takip ederek sepetinize eklediğiniz ürünleri daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Büyük bir titizlikle hazırlanan Hayveys ürünleri Trendyol kalitesiyle hızlı kargo ile evinize gönderilir. Böylece dışarı adım atmadan alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Hayveys fırsatları ile tanışmak için Hayveys Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!