Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

Videolar
Termo Deri Grubu
179
Özel Ciltli Kuran-ı Kerim
69
Kaynaklarıyla İçtimai Dualar
15
Ay Yıldızlı Kuran-ı Kerim
22
Tam Namaz Hocası
54

Görselli Yorumlar

KUR'AN-I KERİMLER

Mealli Kur'an & Yasin Cüzü

Çocuk Yayınları

Kitaplar

Dua & İbadet

Daha fazla ürün

Hayrat

Hayrat kitaptan kaleme, parfümden bibloya çok çeşitli ürünler satan bir marka. Hayrat Osmanlıca, Arapça, İngilizce ve Türkçe kitap çeşitlerine ürün yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca Hayrat Neşriyat Kur'an, Elifba ve Kur'an kalemi gibi pek çok ürünü de özel fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Hayrat Yayınları'ndan çıkan kitaplar, Trendyol aracılığıyla binlerce kullanıcıyla buluşuyor. Hayrat online alışveriş kolaylığı ve Trendyol güvencesiyle ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor. Siz de hangi şehirde yaşadığınız fark etmeksizin evinizin konforunda Trendyol Hayrat mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Hayrat indirimleri sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın aldığınız ürünlere Trendyol ayrıcalığıyla hızlıca kavuşabilirsiniz.

Hayrat Neşriyat Farklı Alanlara Yönelik Binlerce Kitapla Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Hayrat Neşriyat Farklı Alanlara Yönelik Binlerce Kitapla Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Kur'an-ı Kerim eserleriyle öne çıkan Hayrat; dua kitabı, cevşen ve ders kitabı gibi pek çok kitap türünü sizlerle buluşturuyor. Hayrat dualar ve Yasin-i Şerif gibi faziletli surelerden oluşan kitapları, farklı boy seçenekleriyle sizlere sunuyor. Yeşil, turkuaz, lacivert, kırmızı, pembe, siyah, bordo, mavi ve lila gibi renklere sahip kadife kaplı mealli Yasin cüzlerinin hafız boy ve cep boy seçenekleri bulunuyor. Siz de dua kitabı ve Yasin cüzü modellerini inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Çeşitli dualardan oluşan dua kitaplarını ve farklı surelerin yer aldığı Yasin cüzlerini ideal boyutları sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece pek çok dua ve sureyi istediğiniz zaman okuyabilirsiniz.

Hayrat; Arapça Öğreniyorum kitabı, harfler boyama ve Osmanlıca karikatür kitabı gibi farklı amaçlara yönelik kitapları da beğeninize sunuyor. Siz de hem içerik hem de baskı kalitesiyle öne çıkan kitapları, tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Arapça öğrenmek, eğlenceli vakit geçirmek ve çocuğunuzu Arapça harflerle tanıştırmak için birbirinden kaliteli kitaplardan yardım alabilirsiniz. Ayrıca çocuk gelişimi, kişisel gelişim, tarih ve psikoloji gibi farklı konulara yönelik kitapları da Trendyol Hayrat mağazasında bulabilirsiniz.

Hayrat Eğitim Gereçleri ve Hediyelik Eşya Modellerini Avantajlı Fiyatlarla Beğeninize Sunuyor!

Hayrat Eğitim Gereçleri ve Hediyelik Eşya Modellerini Avantajlı Fiyatlarla Beğeninize Sunuyor!

Hayrat; Kur'an okuyan kalem, rahle, cevşen kolye, takke, seccade ve saat gibi kitap dışı ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Mıknatıslı ve karton kutulu seçenekleri bulunan Kur'an okuyan kalem modelleri; elektronik kalem, kulaklık, Kur'an-ı Kerim, elifba ve kolay kullanım kartı gibi pek çok parçadan oluşuyor. Kabe desenli, pembe ve yeşil renkli Kur'an okuyan kalem modellerinin orta, rahle ve cami boy seçenekleri bulunuyor. Ahşap rahle modelleri de battal boy, büyük boy, küçük boy ve mini boy seçenekleriyle size tercih hakkı tanıyor. Hayrat, Ayetel Kürsi ve Amenerrasulü gibi ayetlerin yazılı olduğu biblo modellerini de birbirinden şık tasarımlarla sizlere sunuyor.

Siz de her yaştan kullanıcıya hitap eden Kur'an okuyan kalem modellerini, hem kendiniz için hem de sevdiklerinize hediye olarak satın alabilirsiniz. Birbirinden şık rahle modelleri arasında da bütçenize ve zevkinize uygun tasarımlar bulabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen, farklı renklere sahip takke ve seccade modellerini de dayanıklı yapıları sayesinde uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Mescid-i Nebevi, Kabe, elif ve vav harfleri, lafzatullah, kaftan ve gemi gibi farklı formlara sahip biblo modelleriyle de evinizde hoş bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Biblo modellerinin yanı sıra göz alıcı tasarımlara sahip saat modelleriyle de ev dekorasyonunuza hoş bir dokunuş yapabilirsiniz.

Siz de markayı Trendyol'da takip ederek Hayrat kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Böylece güncel Hayrat fırsatlarıyla bütçenizi yormadan alışveriş yapabilirsiniz. Dilerseniz alışverişiniz sırasında Hayrat yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol sayesinde Hayrat ile iletişim kurarak ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilirsiniz.