KURABİYE KALIPLARI

EPOKSİ KİTAP AYRAÇLARI

HARRY POTTER VE KİTAP AYRAÇLAR

EPOKSİ ANAHTARLIKLAR

DEKORATİF ÜRÜNLER

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

GrandBazaar

GrandBazaar; mutfak gereçlerinden ev dekorasyonuna, evcil hayvan ürünlerinden el yapımı oyuncaklara kadar pek çok farklı ürün çeşidini tek mağazada bulma imkanı sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle alışverişi çok daha pratik ve keyifli bir hâle getiren GrandBazaar, ürünlerini Trendyol ayrıcalıklarıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca tüketiciye ulaştırıyor.

Eviniz İçin Pratik ve Kullanışlı Ürünler GrandBazaar'da!

Eviniz İçin Pratik ve Kullanışlı Ürünler GrandBazaar'da!

GrandBazaar ürünleri arasında önemli bir yeri bulunan mutfak gereçlerini, markanın Trendyol mağazasından avantajlı fiyatlarla temin edebilirsiniz. GrandBazaar'ın birbirinden kullanışlı fırın, kek ve kurabiye kalıpları ile sevdiklerinize tatlı sürprizler yapabilirsiniz. Çiçek, hayvan gibi eğlenceli figürlere sahip kalıplarla hazırlayacağınız kurabiyeler ile çocuklarınızı sevindirebilir veya misafirlerinizi şık sunumlar ile şaşırtabilirsiniz. Mutfağın en temel gereksinimleri arasında sayılabilecek ürünlerden biri de soymak, doğramak gibi işlemler için kullanılan bıçaklar elbette. Mutfaktaki en önemli yardımcılarınızdan biri olan bıçakları; Trendyol GrandBazaar mağazasında tekli formda ya da ikili, üçlü, dörtlü setler halinde bulabilirsiniz.

Evinizin hem modern hem de estetik bir görünüm kazanmasına yardımcı olacak dekoratif ürünler için de doğu adrestesiniz. Sanatı evinizin her köşesine taşımak için Trendyol GrandBazaar mağazasında bulunan el yapımı tabloları inceleyebilirsiniz. Ayrıca ev dekorasyonunuza şık ve özgün dokunuşlar yapmak için GrandBazaar'ın kapı ve duvar süslerine de göz atabilirsiniz. Zevkinize göre seçeceğiniz ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla, bütçenizi de yormadan sepetinize ekleyebilirsiniz.

Bebeğiniz İçin El Yapımı Oyuncaklar da Trendyol GrandBazaar Mağazasında!

Amigurumi olarak adlandırılan ve tığ ile örülerek hazırlanan birbirinden sevimli oyuncaklara Trendyol GrandBazaar mağazası ile avantajlı fiyatlar karşılığında sahip olabilirsiniz. Uyku arkadaşı olarak kullanmak için de uygun olan ve çocuğunuzun zihinsel, bilişsel, sosyal gelişimine katkı sağlayan oyuncak seçimleriyle minikleri mutlu edebilirsiniz. Şirin bir inek, sevimli bir aslan, sarışın bir prenses ve daha birçok seçenek için firmanın Trendyol mağazasını takip edebilir ve GrandBazaar fırsatları sayesinde doğru oyuncaklara özel fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Evinizde hayatı yeni keşfetmeye çalışan küçük bir çocuk varsa, eşyaları güvenli hale getirmek de hayati önem taşıyor. Evdeki küçük afacanların yaşayabileceği olası kazaları önlemek için gerekli olan priz güvenlik kilitleri ve kapı emniyet kilidi gibi ürün çeşitlerini de markanın Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Üstelik Trendyol'un hızlı kargo ayrıcalığı sayesinde ürünlerinizi en kısa sürede teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

GrandBazaar Tüylü Dostlarınızı da Unutmuyor!

GrandBazaar Tüylü Dostlarınızı da Unutmuyor!

GrandBazaar, evinizi paylaştığınız hayvan dostlarınız için ihtiyaç duyacağınız çeşitli ürünleri de beğeninize sunuyor. Kedi ve köpeklerin tüylerinin hem sağlıklı görünmesi hem de daha az dökülmesi için özel olarak tasarlanan tarakları Trendyol GrandBazaar mağazasında bulabilirsiniz. Mobilyalara, halılara ve kıyafetlerinize yapışan tüylerden tüy toplayıcı çeşitleri sayesinde kolayca kurtulabilirsiniz.

Evcil hayvan sahipleri için olmazsa olmaz ihtiyaçlardan biri haline gelen su ve mama kabı çeşitlerini de markanın Trendyol mağazasında bulmanız mümkün. Katlanabilir mama ve su kabı çeşitlerini ihtiyaç duymadığınız zamanlarda katlayarak köpeğiniz için oyuncak haline getirebilirsiniz. Minik dostlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz ve enerjilerini atmalarını sağlayacağınız pek çok oyuncak çeşidine daha göz atarak en beğendiklerinizle siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Trendyol GrandBazaar Mağazası ile Ev Konforunda Online Alışveriş Ayrıcalıklarını Kaçırmayın!

Her evin ihtiyacı olabilecek birçok ürünü, tüketicilerine avantajlı fiyatlarla sunan GrandBazaar'ın indirimlerini kaçırmamak için Trendyol üzerinden mağazayı takip etmeyi unutmayın. Böylece GrandBazaar kampanyalarından öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz. Ürünler ve mağaza hakkında merak ettiğiniz her şey için Trendyol üzerinden GrandBazaar ile iletişim kurabilir ve satıcıya sorularınızı doğrudan iletebilirsiniz. Daha önce mağazadan alışveriş yapan Trendyol kullanıcılarının deneyimleri hakkında bilgi edinmek için GrandBazaar yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Günün her saatinde avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşamak ve tüm ihtiyaçlarınızı kapınızdan güvenle teslim almak için siz de Trendyol GrandBazaar mağazasını hemen ziyaret edin!