En yeniler

Daha fazla ürün

Gizala

Gizala, oyun konsolu aksesuarları ve konsol oyunları satan bir marka. Siz de Gizala'nın Trendyol mağazasında yer alan ve eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacak ürün seçeneklerinden dilediğinizi sepetinize ekleyebilir, birbirinden kaliteli ürünlere Trendyol avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Gizala kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olmak için mağazayı takip edebilir, böylece Gizala indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol'un Gizala kullanıcıları için sunduğu ayrıcalıklarla keyifli dakikalar geçirebilir, günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Gizala, ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaştırıyor. Siz de Türkiye'nin neresinde olursanız olun; sipariş verebilir, ürünlerinizi kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Gizala ile Nintendo ve PlayStation Oyun Konsolu Aksesuarlarına Sahip Olabilirsiniz!

Gizala ile Nintendo ve PlayStation Oyun Konsolu Aksesuarlarına Sahip Olabilirsiniz!

Gizala, oyun meraklılarını eğlence dolu birçok ürünle buluşturuyor. Oyun dünyasının en popüler ve en güncel parçaları, Trendyol Gizala mağazasında sizleri bekliyor. Gizala'nın Nintendo Switch oyun konsolu modelleri ile cihazla uyumlu dilediğiniz oyunu oynayabilir, oyun keyfini gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Gizala'nın Nintendo elektronik oyun konsollarıyla uyumlu ikili oyun kolu seçeneklerine göz atabilirsiniz. Rengarenk Nintendo aksesuarlarından dilediğinizi seçebilir, Nintendo için özel olarak tasarlanmış Gizala Fortnite konsoluna da markanın Trendyol mağazasından sahip olabilirsiniz. Böylece cihazınızı tarzınıza uygun ürünlerle kişiselleştirebilirsiniz.

Gizala mağazasında PlayStation modelleriyle uyumlu konsol aksesuarları da yer alıyor. Gizala PS5 kolu ve PS4 kollarına göz atabilir, PlayStation modelinizle uyumlu ürünleri sepetinize atabilirsiniz. Trendyol Gizala mağazasındaki en güncel kablosuz konsolları tercih ederek bağlantı ve dolaşmış kablo derdi olmadan eğlenceyi üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Tercih ettiğiniz ürünlerle muhteşem donanımlara sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte oyun partileri düzenleyebilir, sürükleyici serüvenleri konu alan birçok oyunu heyecan dolu deneyimlere dönüştürebilirsiniz. Ayrıca Gizala ile Atari ve Gameboy ürünlerine de ulaşabilir, koleksiyonluk parçaları deneyimleyebilirsiniz. Geçmişe nostaljik bir dönüş yapmanızı sağlayacak Gizala retro konsollar ile çocukluğunuzu hatırlayabilirsiniz.

Merak Uyandıran Birçok PlayStation Oyunu Gizala Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Merak Uyandıran Birçok PlayStation Oyunu Gizala Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Gizala, sizleri sürükleyici hikaye akışıyla konsol başına kilitleyecek birçok oyun alternatifiyle Trendyol'da! Gizala oyun seçenekleri arasından sevdiğiniz türleri seçebilir, macera dolu serüvenler yaşamaya hemen başlayabilirsiniz. Hem PlayStation hem de Nintendo konsolları için tasarlanmış oyunlara göz atabilirsiniz. Gizala'nın PlayStation modelleriyle uyumlu oyunları arasından eğelnce anlayışınıza uygun oyunları seçerek sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Gizala ile Cyberpunk evrenine hakim olabilir, distopik dünyaları keşfedebilirsiniz. Nintendo uyumlu Gizala Pokemon oyunuyla çocukluğunuza dönebilir, heyecan dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Gizala ile Wii gibi ürünleri sepetinize ekleyebilir, her türden yapımı bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca Gizala ile PSP konsolları için üretilmiş özel oyunlara da ulaşabilir, seçeceğiniz parçalar ile kendi koleksiyonlarınızı oluşturabilirsiniz. Geniş bir oyun kütüphanesi yaratmanızı sağlayacak ürünleri Trendyol üzerinden detaylıca inceleyebilirsiniz. İlginizi çekecek kaliteli yapımları Trendyol'un Gizala mağazasından inceleyebilir, etkileyici hikayelerle kurgulanmış oyunları deneyimlemeye başlayabilirsiniz.

Trendyol Ayrıcalıklarıyla Gizala Ürünlerine Ulaşabilir, Macera Dolu Bir Dünyanın Kapısını Aralayabilirsiniz!

Gizala, figür, PS Vita ve şarj kablosu gibi ürünler de sunuyor. Beğendiğiniz oyunların figürlerine Trendyol Gizala mağazasıyla sahip olabilir, hayranlık duyduğunuz yapımların tüm ürünlerine göz atabilirsiniz. PlayStation hayranlarını heyecanlandıracak türden ürünlere Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşabilir, göz alıcı kurguların baş kahramanı gibi hissedebilirsiniz. Evinizde geçirdiğiniz dakikaları eğlence dolu anlara dönüştürmek için Gizala mağazasını ziyaret edebilir, mağazanın ilgi çekici dünyasına misafir olabilirsiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Gizala yorumlarına göz atabilir, ürün değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları Gizala ile iletişime geçerek direkt olarak markaya iletebilir, böylece güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Gizala, İstanbul, Ankara fark etmeksizin Türkiye'nin dört bir yanına Trendyol güvencesiyle ürünlerini ulaştırıyor. Vakit kaybetmeden beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir, hemen satın alabilirsiniz. Kendiniz veya sevdikleriniz için Gizala ürünlerini tercih edebilir, heyecan dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.