Daha fazla ürün

Evmoda

Evmoda beyaz eşyadan çeyiz setine, züccaciye ürünlerinden bisiklete kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ürün çeşitliliğiyle öne çıkan Evmoda kampanyalarıyla kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılıyor. Trendyol Evmoda mağazasında her bütçeye uygun yüzlerce ürün yer alıyor. Evmoda Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri demeden Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol aracılığı ve hızlı gönderim avantajıyla ürünlerini ulaştırıyor. Siz de Evmoda online alışveriş seçeneğiyle evinizin konforunda çeşitli ürünler satın alabilirsiniz. Zahmetsizce sipariş ettiğiniz ürünleri, kısa sürede evinizin kapısından teslim alabilirsiniz.

Evmoda Home Birbirinden Güzel ve Kaliteli Ürünleriyle Trendyol'da!

Evmoda Home Birbirinden Güzel ve Kaliteli Ürünleriyle Trendyol'da!

Evmoda bisiklet, salıncak, bebek arabası, baston puset ve mama sandalyesi gibi ürünlere geniş yelpazesinde yer veriyor. Bisiklet kategorisinde şehir bisikleti, dağ bisikleti, çocuk bisikleti ve üç tekerlekli bisiklet modelleri yer alıyor. Siz de hem kendiniz hem de çocuğunuz için uygun bir bisiklet modeli bulabilirsiniz. Ev tipi salıncak ve mama sandalyesi modellerini de bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Böylece bebeğinizin yemek ve oyun saatlerine keyif katabilirsiniz. Bebek arabası modelleri arasında da bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir model bulabilirsiniz. İster hafif ve kolay taşınabilir yapısıyla baston puset modellerini, isterseniz de ekstra konfor sunan tasarımıyla çift yönlü bebek arabası modellerini tercih edebilirsiniz.

Evmoda Karaca ve Emsan gibi markaların birbirinden kaliteli ürünlerini avantajlı fiyatlarla beğeninize sunuyor. Evmoda pike, yatak örtüsü, yatak alezi gibi ev tekstili ürünleri ile birlikte tencere ve tava gibi pişirme gereçlerine de geniş yelpazesinde yer veriyor. Evmoda'nın titanyum, granit ve çelik gibi malzemelerden üretilen tencere modelleri arasında derin tencere, karnıyarık tencere, düdüklü tencere modelleri yer alıyor. Tava kategorisinde ise menemen tavası, balık tavası, ızgara tava, kavurma tava, wok tava, sosluk ve sahan set gibi onlarca model bulunuyor. Siz de dayanıklı yapıya sahip kaliteli pişirme gereçleriyle uzun yıllar boyunca birbirinden leziz tarifler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca çaydanlık, stantlı bıçak seti ve çatal kaşık bıçak seti gibi farklı mutfak gereçlerini de Trendyol Evmoda mağazasında bulabilirsiniz.

Evmoda Elektronik Eşya Modellerini Özel Fiyatlarla Sizlere Sunuyor!

Evmoda Elektronik Eşya Modellerini Özel Fiyatlarla Sizlere Sunuyor!

Evmoda çeşitli elektronik aletlere ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Evmoda elektrik süpürgesi modelleri arasında pratik dik süpürge, ıslak kuru süpürge, toz torbasız süpürge ve halı yıkama makinesi gibi pek çok alternatif yer alıyor. Siz de farklı özellikleriyle öne çıkan süpürge modelleri arasından bütçenize uygun bir model seçebilirsiniz. Saç kurutma makinesi, saç maşası, saç düzleştirici, erkek bakım kiti ve baskül gibi elektrikli kişisel bakım aletlerini de Evmoda ürünleri arasında bulabilirsiniz.

Yemek hazırlama aşamasında kullanabileceğiniz el blenderı, mini doğrayıcı, kıyma makinesi, mutfak şefi ve blender seti gibi elektrikli aletlerle mutfakta geçirdiğiniz süreyi azaltarak sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Elektrikli katmer sacı, davul fırın, mini fırın, mikrodalga fırın ve ızgaralı tost makinesi gibi elektrikli aletlerle de hamur işi ve yemek çeşitlerini kolayca pişirebilirsiniz. Türk kahve makinesi, çelik semaver, çay makinesi, elektrikli çay seti ve katı meyve sıkacağı modelleri ile de çay, kahve, meyve suyu gibi çeşitli içecekleri kısa sürede zahmetsizce hazırlayabilirsiniz.

Evmoda outlet ürün modellerini inceleyerek birbirinden güzel ürünleri kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Evmoda indirimlerinden yararlanarak bütçenizi yormadan alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek güncel Evmoda fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak için Trendyol kullanıcılarına özel Evmoda iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca Evmoda yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz.