Kaçırılmayacak Ürünler

En Çok Arananlar

Ürünleri Keşfet

Dikkat Çeken Ürünler

Trend Ürünler

Daha fazla ürün

DGN

DGN, Konya ve Kahramanmaraş'ta açtığı küçük mağazalar ile sektöre giriş yapan ve başarı basamaklarını hızla tırmanarak kısa sürede adını Türkiye'ye duyuran bir marka. 1991 yılında Talip Doğan ve kardeşleri tarafından kurulan firma, yenilikçi bakış açısı ile perakende mağazacılık sektörünün önde gelen markaları arasında yer alıyor. Çantadan ayakkabıya, monttan cüzdana, elbiseden pantolona uzanan geniş ürün yelpazesine sahip olan DGN Mağazacılık Adidas, Nike, Puma, Jack&Jones ve Jack Wolfskin gibi dünya markalarını da sizlerle buluşturuyor. Birbirinden kaliteli ürünlerle şık bir tarz oluşturmak için Trendyol DGN mağazasını inceleyebilir, zahmetsiz ve güvenli alışverişin keyfine varabilirsiniz.

DGN Çanta Modelleri ile Işıldayın

DGN Çanta Modelleri ile Işıldayın

Özenle seçilen materyalleri titiz işçilikle birleştirerek kullanıcılarına kaliteli ürünler sunan DGN, çanta modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan çantalar, birbirinden şık desen ve modellerle karşımıza çıkıyor. Özellikle aksesuar sektöründeki tecrübesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan DGN Doğan çanta, birbirinden farklı modelleri Trendyol güvencesi ile sizlere sunuyor. Trendyol'da DGN Matmazel çanta modellerinin yanı sıra DGN cüzdan ve valiz seçenekleri de bulunuyor. Trendyol mağazasını ziyaret ederek dilediğiniz ürünü satın alabilir, DGN sipariş takip ve kargo takip yöntemleri ile gönderinizin durumunu adım adım inceleyebilirsiniz.

Her Tarza Uygun DGN Ayakkabı Modelleri

Stilinizin tamamlayıcı parçası olan ayakkabılar mevsim ve kullanım özelliğine göre farklı modellerde karşımıza çıkıyor. Markanın Trendyol mağazasında birbirinden şık tasarımlara sahip olan DGN bot modelleriyle soğuk kış günlerinde dahi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Zorlu hava koşullarına karşı ekstra dayanıklılığı bulunan DGN kadın bot modellerine ek olarak etkileyici tasarımıyla beğeni toplayan DGN çizme ve uzun çizme modelleri de sıkça tercih ediliyor.

DGN ayakkabı ve bot kategorisinde yalnızca kadınlar için değil, erkeklere uygun seçenekler de bulunuyor. DGN erkek bot modellerini günlük ve spor kıyafetlerle kolayca kombinleyerek rahat ve havalı bir görünüm yakalamak mümkün. Diğer yandan kategori içerisinde yer alan DGN erkek ayakkabı modelleri şık ve rahat yapısıyla ergonomik bir kullanım imkanı sunuyor. Binlerce farklı seçeneği müşterilerine sunan marka, DGN terlik modelleri ile konfor dolu anlar vadediyor.

Şık Detayları ile Fark Yaratan DGN Giyim Ürünleri

Çanta ve cüzdan gibi aksesuarlarla perakende mağazacılık sektörüne adım atan DGN tekstil alanında sunduğu tasarımlarla da dikkat çekiyor. İddialı tarzını yansıtmak isteyenler için DGN mont kategorisinde birbirinden renkli modeller yer alıyor. Her sezon farklı tasarımlarla müşterilere sunulan DGN kaban ve erkek mont modelleri, fonksiyonel ve zarif detaylarıyla kendinizi her an şık ve özel hissetmenize yardımcı oluyor. Kendini daima genç hissedenler için tasarlanan DGN jeans pantolonlar ise kaliteli ve rahat yapısıyla şık bir görünüm sunarken aynı zamanda hareket özgürlüğü de sağlıyor. Siz de Trendyol DGN indirimli ürünleri arasından seçim yaparak beğendiğiniz parçalara uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

DGN Spor Koleksiyonu Trendyol'da!

DGN Spor Koleksiyonu Trendyol'da!

DGN Nike ayakkabı modellerini de kullanıcıya sunan mağazada çeşitli markalara ait spor ürünlerini bulmak mümkün. Koşu, yürüyüş ve antrenman gibi farklı alanlar için tasarlanan DGN spor ayakkabı modelleri, sağlam yapısı ile uzun ömürlü, rahat bir kullanım imkanı sunuyor. DGN erkek spor ayakkabı modelleri genellikle, beyaz ve siyah gibi daha klasik renklere sahipken kadın spor ayakkabı modellerinde daha canlı renkler yer alıyor. Spor kategorisinden beğendiğiniz bir ürünü sepetinize ekleyerek Trendyol DGN online ödeme yöntemi ile siparişinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Spor stilinizi tamamlamak için ise DGN saat modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. DGN kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilir, özel DGN indirimlerinden faydalanabilirsiniz.