Görselli Yorumlar

En Çok Satanlar

Daha fazla ürün

Clasyevi

Sağlıklı ve güvenilir ürünlerini, %100 tüketici memnuniyeti ilkesiyle satışa sunan Clasyevi; ev tekstili alanında faaliyet gösteren bir marka. Trendyol mağazasıyla Türkiye'nin her noktasına gönderim sağlayan Clasyevi'nin ürünleri arasında; yatak örtüsü, nevresim takımı, uyku seti, pike takımı, yorgan, yastık ve halı örtüsü gibi modeller yer alıyor. Ev tekstilinde önemli markalar arasında yerini alan Clasyevi, geniş ürün çeşitliliği ile beğeni topluyor.

Ürünlerini kendi dokuma makinelerinde özel olarak hazırlayan marka, tasarımdan gönderime kadar her noktada özenle hareket ederek kullanıcılarını kaliteyle buluşturuyor. Siz de markanın Trendyol'da faaliyet gösteren mağazasını inceleyerek Clasyevi'nin %100 pamuk ipliği kullanılarak hazırlanan birbirinden şık ürünleriyle evinize konfor ve güzellik katabilirsiniz.

Clasyevi Uyku Seti Modelleriyle İyi Uykular!

Clasyevi Uyku Seti Modelleriyle İyi Uykular!

Kaliteli ürün ve güvenilir hizmet anlayışıyla yola çıkan Trendyol Clasyevi mağazası, birbirinden özel ürünlerin yer aldığı uyku seti koleksiyonuyla kullanıcılarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı başarıyor. Ürün çeşitliliği açısından son derece büyük bir yelpazeye sahip olan Clasyevi, özel tasarımlı birbirinden şık model seçenekleriyle de her zevke hitap ediyor. Trendyol mağazasında kaçırılmayacak fırsatlar sunan marka, uyku seti koleksiyonunda yatak çarşafı, yastık kılıfı, yorgan ve nevresim takımı seçeneklerini bir arada sunuyor.

Ürünlerinde %100 pamuk kullanarak kullanıcılarına konforlu ve kesintisiz bir uyku deneyimi sunan Clasyevi, genç uyku seti ve tek kişilik uyku seti modelleriyle ön plana çıkıyor. Ürünlerinde kimyasal içermeyen, organik boyalar kullanan Trendyol Clasyevi mağazası; eğlenceli ve enerjik ürünleriyle gençlerin dünyasında da yerini alıyor. Clasyevi kampanyaları ve fırsatlarından yararlanmak için siz de Trendyol'u ziyaret ederek mağazayı takip edebilir ve uyku kalitenizi artırmak için çok özel ürünlere kaçırılmayacak fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Clasyevi yatak örtüsü çeşitleriyle de evinize zarafet katıyor. Görünümüyle odanızda tarz yaratacak Clasyevi yatak örtüleri; farklı doku, model, renk ve desenlerle her dekorasyon stiline uyum sağlıyor. Beyaz, açık pembe, açık yeşil gibi daha soft renklerle hazırlanan Clasyevi yatak örtüsü koleksiyonunda yer alan tüm ürünler, odanızda sakin ve huzurlu bir hava yaratmaya yardımcı oluyor. "İyi ürün, mutlu müşteri" anlayışıyla hareket eden Trendyol Clasyevi'de çift kişilik, tek kişilik ve genç yatak örtüsü gibi farklı ürün seçenekleri yer alıyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi sürpriz hediyelerle şımartmak isterseniz, geniş ürün yelpazesi sunan Clasyevi'ye göz atabilir ve aradığınız ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.

Tasarımlarıyla Kalpleri Fetheden Clasyevi Nevresim Takımı Modelleri Trendyol'da!

Tasarımlarıyla Kalpleri Fetheden Clasyevi Nevresim Takımı Modelleri Trendyol'da!

Clasyevi nevresim takımları, ekstra yumuşaklık ve konfor sağlayan özel yapısıyla uyku kalitesini artırmanıza yardımcı oluyor. Sağlıklı bir uyku sunan Clasyevi ürünleri, şık ve benzersiz görünümleriyle de kullanıcılarının beğenisini topluyor. Trendyol güvencesiyle kullanıcılarını zahmetsiz ve keyifli alışveriş ile buluşturan Clasyevi, genç nevresim takımı ve pamuk saten nevresim takımı modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Polyester ve pamuk kullanılarak üretilen Clasyevi dört mevsim nevresim takımları, soğuğa karşı vücudunuzu korumaya yardımcı olarak sıcacık ve derin bir uyku deneyimi sunuyor.

Standart ölçüler kullanılarak hazırlanan Clasyevi nevresim kategorisinde doğanın büyüleyici güzelliğinden ilham alınan ve baharı çağrıştıran desenlerin yanı sıra barok çizimlere sahip klasik modeller de bulunuyor. Bununla birlikte, Trendyol mağazası sayesinde kullanıcılarının hayatlarına özel dokunuşlar yapan Clasyevi'de pike ve halı örtüsü gibi ürünler de yer alıyor. Her yaştan kullanıcıya özel koleksiyonlar hazırlayan Clasyevi ürünlerine sahip olmak ve özel Clasyevi indirimlerinden faydalanmak için markanın Trendyol mağazasında keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Mağaza ve ürünlerle ilgili tüm sorularınız için Trendyol üzerinden Clasyevi'yle iletişime geçebilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Clasyevi yorumlarını okuyarak ürün deneyimlerini öğrenebilir ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.