En yeniler

Yaza hazırlık

Daha fazla ürün

Bolder

Bolder, plaj giyim ürünlerinden kazağa onlarca kategoriden ürünü tek çatı altında toplayan bir marka. Siz de son moda, şık ve konforlu ürünlere Bolder indirimleriyle Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bolder hakkındaki detaylara ulaşmak ve koleksiyonlara göz atmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepete ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları sayesinde Bolder yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilir, ürünleri sizden önce satın alanların fikir ve görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz aklınıza takılan soruları Bolder ile iletişime geçerek direkt olarak markaya iletebilirsiniz..

Bolder Pareo Modelleri ile Plaj Modasını Yakalayın!

Bolder'in Tiril Tiril Ürünleriyle Yaz Aylarını Çok Daha Ferah Geçirebilirsiniz!

Bolder ürünleri arasında yer alan en trend pareo ve plaj elbiseleri ile tatillerinizi daha renkli geçirebilirsiniz. Birbirinden canlı renk seçenekleri bulunan pareolar ile plajın yıldızı olabilirsiniz. Bolder, modern desenlere ve kaliteli dokulara sahip birbirinden şık ürünlerine Trendyol mağazasında yer veriyor. Çiçekli, soyut, geometrik ve pop art desenli birçok plaj ürünü üstün kumaş kalitesiyle buluşuyor. Bolder'in ürün seçkisinde yer alan pareolar arasından tarzınıza en uygun olanı sipariş edebilir, bikini ve mayolarınızı şık dokunuşlarla daha göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz etnik desenli kimonolara yönelebilir, batik desenli plaj elbiseler ile muhteşem kombinler yaratabilirsiniz. Her renk ve kumaşta onlarca ürün sunan Bolder'in elbise koleksiyonunda yer alan parçalarla rahatlık ve şıklığı bir arada bulabilirsiniz. En trend ürünleri moda takipçileriyle buluşturan Bolder dünyasını Trendyol sayesinde yakından keşfedebilir, dilediğiniz ürüne tek tıkla sahip olabilirsiniz.

Bolder'in Tiril Tiril Ürünleriyle Yaz Aylarını Çok Daha Ferah Geçirebilirsiniz!

Bolder'in Tiril Tiril Ürünleriyle Yaz Aylarını Çok Daha Ferah Geçirebilirsiniz!

Bolder plaj giyim ürünlerinin yanı sıra rengarenk tişört, kapri, tayt, gömlek, tulum ve daha birçok ürünle sizlerle! Yumuşak dokulu onlarca şort ve tişört seçeneğini kombinleyerek şık takımlar oluşturabilir, şık ve konforlu tarzınızla girdiğiniz ortamların parlayan yıldızı olabilirsiniz. Birçok desen alternatifi bulunan tiril tiril tulum seçenekleriyle en aktif günlerinizi çok daha konforlu geçirebilirsiniz. Penye elbiselerle tarzınızı konuşturabilir, şık şifon elbiselerle ise en özel davetlere şıklığınızla damga vurabilirsiniz. Şık takım modelleriyle iş hayatınızda da çekici tarzınızı yansıtan rahat bir giyim stiline sahip olabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonda yer alan, çeşit çeşit gömlek ve pantolon seçeneği ile farklı kombinler oluşturabilirsiniz. Her gardıropta olması gereken onlarca zamansız parçaya Bolder kampanyaları ile ulaşabilir, beğendiğiniz ürünleri anında sipariş verebilirsiniz.

Birbirinden Şık Giyim Ürünleri Bolder Fırsatlarıyla Trendyol'da!

Bolder'in geniş ürün yelpazesinde yer alan alt üst takım seçenekleriyle ruh halinize en uygun kıyafeti seçebilirsiniz. Batik desenli sporcu sütyen ve tayt takımlarıyla aktivite rutinlerinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Yüzde yüz pamuklu eşofman takımlarıyla ev konforunu şıklıkla buluşturabilir, çat kapı gelen misafirlerinizi tarzınızla büyüleyebilirsiniz. Ayrıca Bolder'in pijama takımlarıyla uyku saatlerinde bile çok daha şık bir tarza sahip olabilirsiniz. Dilerseniz koleksiyonda yer alan gecelik modellerini de tercih edebilirsiniz.

Güvenli Alışverişin Adresi Trendyol Aracılığıyla Bolder Ürünlerine Ulaşabilirsiniz!

Bolder ürünleriyle hayatın her alanında şık ve göz alıcı hissedebilirsiniz. Bolder fashion ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Vakit kaybetmeden ihtiyacınız olan parçaları sepetinize ekleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Bolder, Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerini hızlı ve güvenli kargo ayrıcalığıyla ulaştırıyor. Siz de Trendyol'un sağladığı ayrıcalıklar ile stilinize en uygun Bolder ürününü sipariş edebilir, paketinizi kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle her tarzdan insana ulaşım sağlayan Bolder dünyasını yakından keşfedebilir, son moda ürünlere anında sahip olabilirsiniz. Gecelikten pareoya birçok ürün alternatifini bir arada sunan Bolder'in Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, hayatınızın her alanında Bolder ürünlerini kullanabilirsiniz.