Videolar
"Spora ve sporcuya adanmış bir marka." 🏐🏀⚽️🥊🚴
398
KADININ GÜCÜ
106
İçtiğiniz Protein Tozu Boşa Gitmesin
33
Sporun her dalında ordayız, SEN BİZİMLE MİSİN ?
27
U-Y-A-N 🥱 🚀🔥🌒
37

TAKE ACTİON !

Protein Tozu

Karbonhidrat Mass Gainer

En yeniler

ONTHEGO-Endurance

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Bigjoy

Bigjoy, sporcu besinleri sektöründe Türkiye'nin en köklü firmalarından biri olan Farmatek bünyesindeki bir marka. Sağlıklı yaşamı desteklemek için 1996'da yola çıkan marka, 20 yılı aşkın zamandır doğru beslenmenize ve formda bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olacak onlarca ürünü satışa sunuyor. Siz de hemen markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek birçok besin takviyesi seçeneğini inceleyebilir ve ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri, Bigjoy indirimleri sayesinde avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Güvenilir Sporcu Besinleri Trendyol Bigjoy Mağazasında!

Ağır ve yoğun antrenman dönemlerindeki sporcular için pek çok ürün seçeneği sunan Bigjoy; protein, kreatin, arginine, omega-3, yağ yakıcı, glucosamine gibi destekleyici içeriklere sahip besin takviyeleriyle çok daha güçlü ve formda bir vücuda sahip olmanıza yardımcı oluyor. Bigjoy, pre workout çalışmalar ve sonrasındaki daha yoğun antrenmanlarda bedeninize ihtiyaç duyduğu besinleri verip kaslarınızı güçlendirerek performansınızı arttırıyor.

Kaslı ve fit görünen bir vücuda sahip olmak istiyorsanız düzenli egzersizlerin yanı sıra doğru bir beslenme programını ve vücudunuzu destekleyecek takviye besinleri de ihmal etmemelisiniz. Bigjoy; Gainer, Predator, Creatine, Thermonator, ZMA ve Mass Gainer GH Factors ürünleriyle vücudunuzda doğru karbonhidrat ve protein dengesini sağlayarak kas oluşumunu destekliyor. Bigjoy'un Bigmass Gainer ürünleri de markanın Trendyol mağazasında sizi bekliyor.

Bigjoy L-Carnitine seçenekleri ise yağ yakımını hızlandırarak vücudunuzun daha çabuk şekillenmesine yardımcı oluyor. Antrenman öncesi enerjinizi açığa çıkararak sizi hazırlayan kreatin takviyesi için Bigjoy'un Creabig, Creamix 7000, Supplement ürünlerini inceleyebilirsiniz. Daha enerjik bir spor deneyimi için Bigjoy OnTheGo çeşitlerini de tercih edebilirsiniz. Yağ yakımı ve protein sentezini bir arada sağlamak için Bigjoy'un BCAA Ripped ve Thermonator Ripped ürünlerine göz atabilirsiniz.

Bigjoy Protein Ürünleriyle Kas Gelişiminizi Hızlandırın!

Bigjoy Protein Ürünleriyle Kas Gelişiminizi Hızlandırın!

Bigjoy'un Big Whey protein tozu serisi, yüksek kaliteli ve sindirim enzimi ilaveli içeriğiyle maksimum verimi almanızı sağlıyor. Dilerseniz tek içimlik paketlerle sunulan Bigjoy Whey 68 Servis ürünlerini çantanıza atarak ihtiyaç duyduğunuz an kullanabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Bigjoy protein tozu yorumlarını okuyarak daha güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Bigjoy shaker çeşitlerini de markanın Trendyol mağazasında bulup satın alabilir ve Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalığı sayesinde en kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.

Proteinlerin yapı taşını oluşturan amino asitler de Bigjoy'un arjinin içeren takviye ürünleri arasında yer alıyor. Bigjoy; BCAA, Glutamine, Argimax, Citrulline, Glutabig gibi pek çok ürün serisiyle kaslara amino asit desteği vererek gelişimi hızlandırıyor. Bigjoy'un amino asit ve Amino Reaal ürünleri ile siz de çok daha kısa bir sürede kaslı ve fit bir vücuda kavuşabilirsiniz. Bigjoy BCAABig ve Tribulus ürünleriyle performansınızı arttırabilir ve antrenman sonrası vücudunuzun yenilenmesine destek olabilirsiniz.

Bigjoy Vitamin Takviye Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Trendyol'da!

Bigjoy Vitamin Takviye Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Trendyol'da!

Bigjoy vitamin, multivitamin ve magnezyum gibi mineraller içeren ürünleriyle de sporcuların ve sağlıklı yaşamak isteyenlerin her an yanında. Bigjoy'un C vitamini, D vitamini şase ve kapsülleriyle siz de daha sağlıklı bir hayatın ilk adımlarını atabilirsiniz. Bigjoy'da Immun Gard, Alphamen, CLA, Multimen, Biotin, Effer C, Zinc, Nutrition, Suda Vitamin gibi pek çok ürün grubunu inceleyerek ihtiyaçlarınıza en uygun seçenekleri sepetinize ekleyebilir, avantajlı Bigjoy fiyatları sayesinde kolayca satın alabilirsiniz.

Spor yaptığınız dönemlerde Bigjoy'un karbonhidrat, kafein, probiyotik, karbonhidrat tozu ve kolajen içeren ürünlerini öğünlerinize ekleyerek sağlıklı beslenebilirsiniz. Bigjoy'la makarna yiyerek de kas gelişimi sağlamanız mümkün. Siz de Bigjoy'un fıstık ezmesi, Caffeine, proteinli makarna ve çorba çeşitlerini deneyebilirsiniz. Bigjoy'da yer fıstığı, çikolata ve çeşitli meyvelerle lezzetlendirilmiş onlarca ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Hemen markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek Bigjoy yorumlarını okuyabilir ve Bigjoy kullananların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bigjoy iletişim ve sipariş takip işlemlerini de Trendyol üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Bigjoy Sports fırsatları ve kampanyalarından haberdar olmak için mağazayı Trendyol'da takip etmeyi unutmayın!