En çok satanlar

En çok beğenilenler

Tüm Ürünler

Videolar
Boho kahverengi
6588
Refine Mavi
5672
Boho Mavi
2292
Refine yeşil
2652
Refine Kahve
3189

BEROLIGE

Yolculuğuna 2020 yılının Ocak ayında başlayan Berolige, yatak odası tekstili alanında faaliyetlerini sürdüren bir marka. Uzun yıllar boyunca kullanıcısıyla buluşmanın hayali ve tutkusuyla yaşayan Berolige Home, herkesin yatak odasında rahatlıkla kullanacağı modeller üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor. İskandinav coğrafyasının sofistike tarzından ilham alan marka, koleksiyonlarını da bu doğrultuda hazırlamaya özen gösteriyor. Kendine özgü farklı desenler ve dokuma teknikleri geliştiren Berolige; sadeliği şıklıkla harmanlayan ürün tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk olarak kurucularının zihinlerinde bir tutku olarak varlık gösteren ve daha sonra çok özel koleksiyonlar eşliğinde kullanıcısıyla buluşan Berolige, geniş ürün ve model çeşitliği ile ön plana çıkıyor. Yoğun araştırmaların sonucunda hazırladığı tüm ürünleri Trendyol mağazası aracılığıyla sizlere sunan Berolige Denizli, İzmir, İstanbul fark etmeksizin bugün Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerini ulaştırıyor. Berolige indirimlerinden faydalanarak keyifli bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Berolige Nevresim Takımı Modelleri ile Rahat Bir Uyku Deneyimi Yaşayın!

Berolige Nevresim Takımı Modelleri ile Rahat Bir Uyku Deneyimi Yaşayın!

Farklı coğrafyalardan ve farklı kültürlerden ilham alarak koleksiyonlarına yön veren Berolige, home living ürünleri ile yaşam alanlarınızı eşsiz dokunuşlarla zenginleştiriyor. Boyalı ve ham ipliklerle hazırlanan Berolige nevresim takımları, minimal tasarımıyla yatak odanıza şıklık katarken yumuşak dokusuyla da konforlu bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor. 16. yüzyılda Fransa'nın bir kasabasında üretilmeye başlanan özel bir kumaştan esinlenilerek üretilen Berolige nevresim takımları farklı boyutlarla karşımıza çıkıyor.

Berolige'de çift kişilik nevresim takımı, tek kişilik nevresim takımı ve battal nevresim takımı gibi seçenekler yer alıyor. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Berolige nevresim yorumlarına göz atarak ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilir veya Berolige'in yorum sayfasına değerlendirme notu bırakarak kendi deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Birbirinden Şık Berolige Pike Takımı Modelleri ile Tanışın!

İleri tekstil teknolojisini kullanarak tamamıyla kendine özgü dokuma teknikleri geliştiren Berolige, pike koleksiyonuyla da kullanıcılarının gönlünü fethediyor. Müşteri mutluluğunu daimi kılmak için yoğun bir hassasiyet gösteren Berolige'in pike yatak örtüsü kategorisinde yer alan ürünler, dört katlı hava dokusuyla nefes alan, terletmeyen ve sıcak tutan bir form sergiliyor. Özel kumaşı sayesinde sizlere deliksiz bir uyku imkanı tanıyan Berolige tek kişilik pike takımı, çift kişilik pike takımı ve battal boy pike takımı modellerini bir arada sunuyor. Siz de Berolige müslin pike tasarımları arasından dilediğiniz modeli sepetinize ekleyerek yatak odanıza tarz katacak çok şık ürünlere sahip olabilirsiniz.

Markanın ürünlerine avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek Berolige kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Trendyol bildirimlerinizi aktif hale getirerek de Berolige fırsatlarından öncelikli olarak haberdar olabilir ve evinizin konforunda bütçenizi yormadan alışveriş yapmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayabilirsiniz.

Kaliteli Kumaşlardan Üretilen Berolige Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Kaliteli Kumaşlardan Üretilen Berolige Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Trendyol Berolige mağazası, farklı ürün gruplarını da kullanıcısının beğenisine sunuyor. Berolige'de yatak örtüsü, müslin yatak örtüsü, yastık kılıfı, çarşaf ve yazlık yatak örtüleri gibi seçenekler de bulunuyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden kullanıcısıyla buluşturan Berolige ile siz de kaliteli ürünlere çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Marka, ürünleri ve alışveriş seçenekleri ile alakalı merak ettiğiniz her türlü soruya Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla Berolige ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Aklınıza takılan tüm soruları Berolige'in yetkili birimlerine mesaj atarak hızlı ve etkili bir biçimde cevaplandırabilirsiniz. Trendyol Berolige mağazası ayrıcalıklarıyla bütçe dostu bir alışveriş deneyimi yaşamak için mağazayı ziyaret ederek birbirinden şık yatak tekstili ürünlerini incelemeye hemen başlayabilirsiniz.