Görselli Yorumlar

Trend Ürünler

Videolar
14 Ayar Altın Zarif Gurmet
280
Altın Kafesli Mavi Boncuk
855
14 Ayar Altın Ince Hasır Bileklik
539
Harfli Çiçekli Cennet Bahçesi
888
14 Ayar Altın Oval Koyu Akik Yüzük
1418

En yeniler

Daha fazla ürün

BAYAR GOLD

Bayar Gold, hikayesine küçük bir kuyumcu atölyesi olarak Mardin'de başlayan bir firma. Uzun yıllardır sektörde olmanın getirdiği deneyim ve bilgi birikimiyle Bayar Gold tüketicilerine hizmet veriyor. Bayar Gold, sürekli yükselişte olan başarı grafiği sayesinde sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor. Trendyol, online alışveriş avantajıyla Bayar Gold mağazalarını parmaklarınızın ucuna getiriyor. Bayar Gold Mardin, Şanlıurfa, İstanbul, İzmir demeden Trendyol üzerinden en modern ve kaliteli tasarımlara sahip binlerce ürünü Türkiye'nin her yerindeki milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor. Siz de Bayar Gold'da bileklik, kolye, küpe ürünlerini çok avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü bir tıkla sepetinize ekleyebilir, evinizin konforunda siparişinizi tamamlayarak ürünleri kapınızda teslim alabilirsiniz. Daha detaylı bilgilere ulaşmak için firmanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, Trendyol kullanıcılarının Bayar Gold yorumlarını inceleyebilirsiniz. Mağazaya sormak istedikleriniz için Trendyol sayfası üzerinden Bayar Gold ile iletişim kurabilirsiniz.

Bayar Gold Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Trendyol'da!

Bayar Gold Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Trendyol'da!

Bayar Gold harfli kolye ve yüzük kategorisinde binlerce seçeneği Trendyol üzerinden beğeninize sunuyor. Modern ve göz alıcı çizgilere sahip ürünler arasından zevkinize en uygun modeli seçmek için Bayar Gold'da harfli kolye ucu, altın tarak kolye ucu ile yassı, balık sırtı, aynalı ve akik kolye çeşitlerine göz atabilirsiniz. En zarif ürünleri tüketicilerin beğenisine sunmayı ilke edinen Bayar Gold'un altın harfli kolye ucu ürünlerini inceleyebilirsiniz. Sadeliği ön planda tutan Bayar Gold'un Halep zinciri modellerini tek başına ya da zarif bir kolye ucu ile kullanabilirsiniz. Bayar Gold cevşen ve harfli boncukları farklı zincirler ile kullanarak dikkat çekici tasarımlar elde edebilirsiniz

Trendyol Bayar Gold mağazasında özel günlerinizde ya da günlük hayatta keyifle kullanacağınız yüzük çeşitleri de yer alıyor. Siz de Bayar Gold Mardin yüzükleri ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Her tarza uygun ürünler tasarlayan Bayar Gold alyans ve örgü alyans modelleri arasından size en uygun ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bayar Gold fırsatlarını detaylı bir şekilde incelemek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Trendyol avantajları sayesinde Bayar Gold indirimlerinden faydalanabilir, bütçe dostu fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Trendyol üzerinden mağazayı takibe alarak Bayar Gold kampanyalarını yakından izleyebilirsiniz.

Bayar Gold Altın Fırsatlarıyla Avantajlı Bir Alışveriş Deneyimi Yaşayın!

Bayar Gold Altın Fırsatlarıyla Avantajlı Bir Alışveriş Deneyimi Yaşayın!

En özel tasarımlar cebinizi yormayan fiyatlarla Bayar Gold'da sizi bekliyor. Siz de altının en güzel şeklini yansıtan binlerce farklı çeşit ve güzellikteki Bayar Gold bileklik, halhal ya da küpe ürünlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesinde pek çok takı çeşidine yer veren Bayar Gold'da telkari sanatının yansımalarını bulabilirsiniz. Bayar Gold altın telkari yüzük, kolye ucu ve takı setleri arasında dilediğiniz modeli kolaylıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Bayar Gold süryani gözü olarak nitelendirilen modelleri ile de dikkat çekiyor. Kolye ucu, yüzük ve bileklik modellerini tüketicilerine sunan Bayar Gold; altın setler ve bilezik konusunda da ürünlerini çok geniş bir yelpazede sunuyor. Dikkat çekici ve göz alıcı ürünler tasarlayan Bayar Gold'un Mardin altın setleri en beğenilen modeller arasında yer alıyor. Kendinizi özel hissetmenizi sağlayan Bayar Gold ürünlerine evinizin konforunda kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz için, dilerseniz sevdikleriniz için kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Bayar Gold sipariş ve kargo takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yönetebilir, ürünlerin ne zaman elinize ulaşacağını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Alışveriş sonrası ihtiyaç duymanız halinde iade işlemleri için markanın Trendyol sayfası üzerinden Bayar Gold'a talebinizi iletebilirsiniz. Bayar Gold'un size özel kampanya ve fırsatlarından yararlanmak için firmayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın!