Videolar
QS2445026
176
QS2447053
65
QS2445014
43
QS2442022
23
QS2442012
14

Yeni Sezon

İndirim

Şık Kapsül Koleksiyonu

Daha fazla ürün

BAQA

Bir kadın giyim markası olarak hizmet sunan BAQA, birbirinden  özel ürün tasarımlarına imzasını atıyor. Couture Style bir mağaza olan BAQA; kendine güvenen, tarzıyla herkesi kendine hayran bırakmak isteyen kadınlar için birbirinden şık modeller hazırlıyor. Sıra dışı tasarım çizgisiyle son derece özgün ürünler tasarlayan marka, ürün kalitesiyle sektörde fark yaratmayı başarıyor. Rahatlık ve konforu ön planda tutarak ürünleri ile minimal şıklığa yeniden hayat veren BAQA, geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Güvenli alışverişin vazgeçilmez adresi olan Trendyol, BAQA mağazasının tüm koleksiyonlarını da parmaklarınızın ucuna getiriyor. Ürünlerini Trendyol mağazası aracılığıyla ulaşılabilir hale getiren BAQA'da trençkot, tunik, tesettür, kolye, ceket, bandana, bluz, çanta ve kimono gibi pek çok koleksiyon bulunuyor. Siz de BAQA'nın salopet etek, tasarım ceket, tül bluz, deri çanta, büstiyer, kemer, gömlek, kadife çanta ve şalvar modelleri ile çarpıcı bir görünüm yaratabilirsiniz. BAQA, İstanbul'da başladığı yolculuğuna bugün hem ülke genelinde hem de yurt dışı pazarında devam ediyor. BAQA indirimleri ile keyifli ve çok özel bir giyim alışverişi için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

BAQA Elbise Modelleri ile Her Gününüzü Özel Kılın!

Tasarımlarını feminen dokunuşlarla zenginleştiren Trendyol BAQA mağazası, elbise koleksiyonuyla kullanıcılarının gönlünü fethediyor. BAQA askılı elbise, payetli elbise, dantel elbise, cotondress, elastik elbise, asimetrik elbise, tül elbise ve uzun elbise modellerini sizlerle buluşturuyor. Koleksiyonlarını oldukça geniş bir renk skalasıyla hazırlayan BAQA, yaşamın her alanında rahatlıkla tercih edilebilecek ürünler sergiliyor. BAQA Tekstil'in uzman ve deneyimli tasarımcılarının marifetli ellerinden çıkan elbise modellerini markanın aksesuar seçenekleriyle kombinleyerek büyüleyici bir stil oluşturabilirsiniz.

BAQA bileklik, klipsli bileklik, vücut takısı, gömlek kemeri ve nikel kolye ürünleri ile şıklığınızı farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Markanın beğendiğiniz ve ilgilendiğiniz tasarımları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol kullanıcılarının BAQA yorumlarına göz atabilirsiniz. Trendyol üzerinden kullanıcıların ürün ve alışveriş deneyimlerini inceleyebileceğiniz gibi kendi deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz.

BAQA Ceket Modelleri ile Şıklığınızı Zirveye Çıkarın!

Tasarımlarında yüksek kalite dokuma kumaşlar tercih eden Trendyol BAQA mağazasının dikkat çeken ürünleri arasında eşsiz tasarımlara sahip ceket modelleri de yer alıyor. Pantolon, etek, şort ve elbise gibi ürünlerle rahatlıkla tamamlayabileceğiniz BAQA ceketleri sizlere alışılmışın ötesinde bir stil sunuyor. Siz de şıklığınızı tamamlayacak ürünler için BAQA deri ceket, kemerli ceket, baskılı ceket ve dantel ceket tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Tarzıyla hayranlık uyandıran ceket modellerine ve markanın tüm tasarımlarına avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek BAQA kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

BAQA Giyim Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında Sizleri Bekliyor!

Çağdaş tasarımlarla zamansız modelleri harmanlayan BAQA'da tulum, oversize bluz, bağlamalı bluz, makrome, transparan bluz, kolsuz bluz ve boğazlı kazak modelleri de yer alıyor. Ayrıca BAQA pantolon koleksiyonuyla da kullanıcılarının beğenisini kazanarak onlardan tam not almayı başarıyor. Markanın pantolon kategorisinde BAQA kareli pantolon, piliseli pantolon, bol pantolon, neon pantolon, kadife pantolon, deri pantolon, tasarım pantolon ve uzun pantolon gibi seçenekler bulunuyor.

BAQA sipariş takip, beden tablosu, iade talebi hazırlama ve iptal şartları gibi markayı yakından ilgilendiren her türlü konuda merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak için Trendyol "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla BAQA ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol üzerinden markaya mesaj göndererek yetkililerle hızlı bir görüşme sağlayabilir ve sorularınıza etkili geri dönüşler alabilirsiniz. Trendyol alışveriş ayrıcalıkları ve BAQA fırsatlarıyla benzersiz ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşamak için hemen mağazayı ziyaret ederek özel tasarım ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.