Seçili Ürünler

En yeniler

Görselli Yorumlar

Popüler Ürünler

En düşük fiyat

En çok beğenilenler

Daha fazla ürün

AvantajKitap

Avantajkitap, okula yardımcı ve sınav kaynak kitaplarını bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Avantajkitap; sınav kitapları, önlisans kitapları, AÖF kitapları, müdür yardımcılığı sınav kitapları, ALES kitapları, PTT sınavı kitapları ve daha pek çok sınav ve okula yardımcı kaynak çeşidine ev sahipliği yapıyor. İlkokuldan liseye tüm ders ve sınav kitaplarının yanı sıra yetişkinlerin sınavlarına hazırlık için soru bankası ve konu anlatımlı kitapları da Avantajkitap ürünleri içerisinde bulabilirsiniz. Avantajkitap soru bankası ve konu anlatımı kitap çeşitlerinde geniş bir yayınevi külliyatını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Avantajkitap'ta Editör Yayınları, Birey Yayınları, Çanta Yayınları, Okyanus Yayınları, Hız Yayınları ve Kafa Dengi Yayınları başta olmak üzere çok sayıda yayınevinin kitaplarını bir arada bulabilirsiniz.

Siz de hemen Trendyol mağazasına giriş yaparak Avantajkitap kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Trendyol'dan oluşturacağınız siparişlerinizi Avantajkitap kargo takip seçeneğini kullanarak izleyebilirsiniz. Siparişleriniz ve ürünler hakkında sorularınızı Trendyol üzerinden Avantajkitap ile iletişim kurarak satıcıya iletebilirsiniz. Sınav ve konu anlatımı için en kaliteli kitap alışverişini gerçekleştirebileceğiniz Avantajkitap ile Cevap Yayınları, Pelikan Yayınları, Bilgiseli Yayınları, Ceran Yayınları, İnformal Yayınları ve daha fazla yayınevinin ürünlerine avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Okula Yardımcı Kitaplarda Avantajkitap Fırsatlarını Kaçırmayın!

Okula Yardımcı Kitaplarda Avantajkitap Fırsatlarını Kaçırmayın!

Avantajkitap, her sınıf aralığına uygun, okul derslerine yardımcı konu anlatımı ve soru bankası çeşitlerine ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Avantajkitap'ta paragraf kitapları, test kitabı, edebiyat, Türkçe, matematik gibi ana derslerin konu anlatımı kitapları bir arada yer alıyor. Avantajkitap'ta Efsane Yayınları'nın ilk ve ortaokul seviyelerine uygun Türkçe, matematik ve diğer derslerin soru bankası kitaplarını inceleyebilirsiniz. Birinci ve ikinci sınıflara özel okula hazırlık kitapları, eğlenceli resimler ve örnekler ile çocuklarınızın okula alışma sürecini hızlandırıyor. Avantajkitap Hız ve Renk serisi, özellikle ilkokul düzeyinde içerikleriyle öne çıkıyor. Avantajkitap aktif matematik, matematik atölyem ve kafadan problemler serileriyle çocuklarınız matematiği zorlanmadan öğreniyor. Türkçe paragraf sorularını içeren kitap çeşitleri öğrencilerin okuduklarını anlamalarını kolaylaştırıyor. Tek tek derslerin konu anlatımı ve soru bankalarının dışında tüm derslere yönelik tek kitaplık yardımcı kaynaklara da Trendyol Avantajkitap mağazasına göz atabilirsiniz.

Avantajkitap'tan satın alacağınız ürünler, ortaokuldan liseye her seviyeye uygun derslerin konu anlatımları ve gelecek yıllardaki sınavlara ön hazırlık içeren alıştırmaları sayesinde  öğrencilerin yükünü hafifletiyor. Avantajkitap'ta Açı Yayınları'nın atlas ve sözlük ürünleri ile ders kitaplarının yanı sıra öğrencilerin ihtiyacı olan kaynaklara da Trendyol mağazasından ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünlerde diğer Trendyol kullanıcılarının Avantajkitap yorumlarını okuyarak deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Trendyol mağazasını takip ederek aradığınız kitaplarda size özel Avantajkitap indirimlerinden haberdar olabilir, favorilerinizi tükenmeden satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Sınavlara Hazırlık Sürecinizde Avantajkitap Ürünleri Trendyol ile Kapınızda!

Sınavlara Hazırlık Sürecinizde Avantajkitap Ürünleri Trendyol ile Kapınızda!

Avantajkitap liseye ve üniversiteye hazırlık kitapları ile KPSS, ALES ve lisansüstü pek çok sınav için aradığınız tüm kaynaklara ürünleri içerisinde geniş yer ayırıyor. Avantajkitap TYT coğrafya, TYT matematik, kimya, biyoloji ve diğer derslerin hazırlık testlerine ve soru bankası kitaplarına Trendyol mağazasından ulaşabilirsiniz. Avantajkitap Puango ve Ata deneme serileriyle sınav hazırlıklarında seviye ölçümünüzü gerçekleştirebilirsiniz. Avantajkitap, Mega 8 kitapları ile liseye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine yardımcı oluyor. Anlaşılır örnekler ve rahat içerikleriyle öğrencilerin sınav hazırlık süreçlerinde yardımcıları olacak test kitaplarının dışında Avantajkitap; KPSS ÖABT kitapları, E-KPSS, KPSS kitapları ve banka sınav kitaplarıyla yetişkinlerin de sınavlarına kusursuz bir şekilde hazırlanmalarına destek oluyor.

Avantajkitap Yargı Yayınevi, Bilfen Yayınları, Sınav Yayınları, Pegem ve Tudem yayınları sınav kitapları ile dilediğiniz sınava hazırlık yapabilirsiniz. Siz de Trendyol mağazasında Avantajkitap'ın Yanıt Yayınları, Puan Yayınları, Arı Yayınları, Acil Yayınevi, Tonguç ve Eis Yayınları'na ait ürünleri içerisinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Trendyol'da oluşturacağınız siparişlerinizde Avantajkitap sipariş takip butonunu kullanarak ürünlerinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.