Dikkat Çeken Ürünler

Videolar
apvidsi/002
9
anteppazari/vid3ckf
15
anteppazari/vd1
3
anteppazari/vidkbkj
24
ürvd-zyty1
24

Görselli Yorumlar

Antep Pazarı

Antep Pazarı; kabuklu kaju, sucuk pestil, kavrulmuş yulaf, roches çikolata, nohut, tarhana, zeytinyağı, kinoa tohumu ve pekmez gibi çeşitli gıda maddelerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Antep Pazarı Muş, İstanbul Bursa, Adana fark etmeksizin tüm şehirlerden Trendyol aracılığıyla sipariş alıyor. Antep Pazarı, online alışveriş kolaylığı ve Trendyol güvencesiyle Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerini gönderiyor. Müşteri memnuniyetine önem veren Antep Pazarı, fırsatlarıyla kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılıyor.

Siz de Antep Pazarı indirimleri sayesinde yüzlerce ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Tek tıkla sepetinize ekleyerek kolayca sipariş verdiğiniz ürünleri, hızlı gönderim avantajıyla en kısa sürede evinizin kapısından teslim alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ve sonrasında destek almak için Trendyol'un sunduğu Antep Pazarı iletişim kanalı üzerinden markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan ve ürün sayfalarında yer alan Antep Pazarı yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz Antep Pazarı kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Antep Pazarı Kuruyemiş ve Kuru Meyve Çeşitleriyle Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Antep Pazarı Kuruyemiş ve Kuru Meyve Çeşitleriyle Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Antep Pazarı; kaju, Amerikan bademi, fındık, fıstık, kabak çekirdeği, leblebi, ay çekirdeği ve Antep fıstığı gibi çeşitlere kuruyemişler arasında yer veriyor. Antep Pazarı hünnap, zerdali, yaban mersini, dağ inciri ve İzmir üzümü gibi meyveleri de kurutulmuş olarak sizlere sunuyor. Siz de çeşitli kuruyemişleri, ister kavrulmuş ister çiğ olarak Trendyol Antep Pazarı mağazasından satın alabilirsiniz. Antep Pazarı'nın ayva kurusu, nar kurusu, çilek kurusu, mango kurusu, siyah üzüm kurusu ve incir kurusu gibi ürünlerini de hem sade olarak hem de çeşitli tatlıların içine katarak tüketebilirsiniz.

Antep Pazarı cevizli sucuk, cips tarhana ve pestil gibi tatlı ve tuzlu atıştırmalıkları da beğeninize sunuyor. Siz de Antep Pazarı Maraş sucuğu, Mardin sucuğu, üryani erik pestili ve cips tarhana gibi atıştırmalıkları sepetinize ekleyerek yeni tatlar keşfedebilirsiniz. Kuruyemiş, kuru meyve ve yöresel atıştırmalık çeşitlerinin yanı sıra Antep Pazarı yaprak gül kurusu ve tomurcuk gül kurusu çeşitlerini de inceleyebilirsiniz. Mis kokuları ve şık görüntüleriyle ilgi toplayan gül kurusu çeşitlerini, tatlı tariflerinizde ve sunumlarınızda kullanabilirsiniz.

Siz de Hem Lezzetli Hem de Besleyici Antep Pazarı Ürünleriyle Mutfağınızı Şenlendirin!

Siz de Hem Lezzetli Hem de Besleyici Antep Pazarı Ürünleriyle Mutfağınızı Şenlendirin!

Antep Pazarı; patlıcan kurusu, bamya kurusu ve biber kurusu gibi kurutulmuş sebzeleri de en taze halleriyle sizlere sunuyor. Siz de Antep Pazarı kuru patlıcan, bamya ve biber gibi sebze çeşitleriyle birbirinden lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Ayrıca Antep Pazarı'nın kara nohut ve beluga mercimeği gibi leziz bakliyatlarını da deneyebilirsiniz. Antep Pazarı, un çeşitlerine de ürünleri arasında yer veriyor. Antep Pazarı buğday unu çeşitleri arasında siyez, kavılca ve dinkel gibi pek çok seçenek bulabilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan buğday unu çeşitlerini ekmek, poğaça, börek, kek ve kurabiye gibi tatlı ve tuzlu hamur işi tariflerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Antep Pazarı ceviz unu ve badem unu çeşitleriyle de hem değişik tarifler deneyebilir hem de klasik tariflerinize farklı bir lezzet katabilirsiniz.

Antep Pazarı köy eriştesi çeşitleri arasında ıspanaklı, balkabaklı, zerdeçallı, keçiboynuzlu, mercimekli, havuçlu ve pancarlı pek çok seçenek bulabilirsiniz. Antep Pazarı eriştelerini; turuncu, yeşil, sarı, pembe renkleri sayesinde çocuklarınıza da kolayca yedirebilirsiniz. Hem sade hem de çeşitli sebzelerle zenginleştirilmiş erişte çeşitlerini aile boyu afiyetle tüketebilirsiniz. Erişte çeşitlerinin yanı sıra toz köy tarhanası çeşitlerini de Trendyol Antep Pazarı mağazasında bulabilirsiniz. Zengin ve doğal içerikleriyle besleyici bir yapıya sahip olan toz tarhana ve erişte çeşitleriyle geleneksel lezzetleri sofralarınıza taşıyabilirsiniz.