Görselli Yorumlar

Memur Olmak Artık Daha Kolay

TYT AYT Net Arttıran Setler

Yabancılık Çekme!

En yeniler

En çok satanlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Anemon

Anemon; sınavlara hazırlık, okula yardımcı kitaplar ile kırtasiye ürünlerini birlikte bulabileceğiniz bir mağaza. Anemon ürünleri içerisinde KPSS sınavına hazırlıktan TYT hazırlığa, ALES hazırlıktan yabancı dil sınavlarına hazırlığa pek çok kaynak kitabı bulabilirsiniz. Anemon kitap seçenekleri arasında yer alan zengin çeşitlilik sayesinde her seviye ve yaşa uygun sınavlarda hazırlık süreciniz kolaylaşıyor. KPSS ön lisans, DGS ve uzaktan lise bitirme dersleri için aradığınız tüm kitaplar Trendyol Anemon mağazasında sizleri bekliyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin öğrenim sürecini hızlandıracak konu anlatımı ve soru bankalarının yanı sıra yetişkinlere özel KPSS, ALES, YDS gibi sınavların hazırlık kitapları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek sınav hazırlık, kaynak kitap ve kırtasiye alışverişlerinizde Anemon kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Anemon; Ankara, Konya, Samsun, Denizli, Malatya ya da İzmir fark etmeksizin Türkiye'nin dört bir yanına siparişlerinizi Trendyol güvencesiyle kısa sürede ulaştırıyor. Beğendiğiniz ürünlerde Anemon yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz sipariş süreciyle ilgili merak ettiklerinizi Anemon ile iletişim kurarak satıcıya iletebilirsiniz. Anemon ile Diyarbakır'dan Adana'ya, Manisa'dan Aydın'a siparişlerinize hemen kavuşabilir; Trendyol ayrıcalıklarıyla keyifli alışverişinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Yetişkinlerin Sınava Hazırlıklarını Kolaylaştıran Anemon Ürünleri Trendyol'da!

Yetişkinlerin Sınava Hazırlıklarını Kolaylaştıran Anemon Ürünleri Trendyol'da!

Anemon; KPSS, DGS, YDS, YÖKDİL, ÖABT, ALES ve E-KPSS gibi pek çok yetişkin sınavına yönelik soru bankası ve konu anlatım kitabına koleksiyonunda yer açıyor. Mağazada bir arada bulabileceğiniz sınav hazırlık kitapları açıklayıcı anlatımları, bol örnek ve soru çözümleri ile sınav hazırlık sürecinizi kolaylaştırıyor. Konu anlatımlı serilerin yanı sıra Anemon ürünleri içerisinde soru bankası ve deneme setlerini de bulabilirsiniz. Geçmişte çıkmış sorulara ait kitaplar ile tamamı çözümlü deneme ve soru bankaları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Sınava yönelik kitapların dışında Trendyol Anemon mağazasında derslere göre de çalışma kitaplarına göz atabilirsiniz. Türkçe, tarih, felsefe, sözel mantık ve daha pek çok farklı derse ait hazırlık kitapları ile girdiğiniz sınavlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

YDS, YÖKDİL ve diğer dil sınavlarında başarıyı yakalayabileceğiniz konu anlatımlı, anlama dayalı kısa ve öz açıklamalara sahip kitaplar; sadece İngilizce değil, İspanyolca, Almanca ve Fransızca gibi diller için de hazırlanıyor. Yabancı dil sınavlarına hazırlanmanızı kolaylaştıracak okuma, gramer ve sözcük odaklı yardımcı kitapları da Trendyol Anemon mağazasından temin edebilirsiniz. Mağazayı Trendyol'da takip ederek aradığınız kitaplarda en güncel Anemon indirimlerinden haberdar olabilirsiniz.

Üniversite Hazırlık Sürecinizde Anemon Fırsatlarını Kaçırmayın!

Üniversite Hazırlık Sürecinizde Anemon Fırsatlarını Kaçırmayın!

Anemon, üniversite hazırlık sürecinde öğrencilerin ihtiyacı olan tüm kitaplara ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Tüm dersler konu anlatımı ve soru bankası kitapları içerisinden kapsamlı bir hazırlık yapabilirsiniz. Dilerseniz sadece ders odaklı ürünlere göz atabilir; coğrafya, Türkçe, matematik ya da tarih, hangi alanda eksiğiniz varsa Anemon ile kapatabilirsiniz. Deneme testleri ve çıkmış sorulardan yararlanarak seviyenizi ölçebilir; açıklamalı ve örnekli kitaplar ile kafanızdaki soru işaretlerini kolaylıkla giderebilirsiniz.

Dil bilgisi, paragraf ya da problemleri çözmenizi kolaylaştıracak sınav taktiklerine yer veren kaynak kitapları listenize ekleyebilirsiniz. Video ders defteri ürünlerini tercih ederek konuların üzerinden rahatlıkla geçebilir, tekrarlarınızda yardımcınız olacak video kayıtlarıyla sınavlarda dilediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Mağazada yer alan kırtasiye ürünleri ile kalem, yapıştırıcı, notluk ve kalem ucu gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Siz de Trendyol Anemon mağazasına giriş yaparak kırtasiye ürünleri, sınavlara hazırlık ve okuma kitaplarını inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri birkaç tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla oluşturacağınız siparişlerinizde Anemon; Afyon, Bursa, Mersin, Hatay, Trabzon ve Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerinizi hızlı ve güvenli teslimat ile kapınıza ulaştırıyor.