Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

7Kat

7Kat, perakende sektöründe hizmet vermek amacıyla 1976 yılında küçük bir aile şirketi olarak Konya'da kuruldu. İlk zamanlar küçük bir bölgede faaliyet gösteren marka, uzun yıllara dayalı sektör tecrübesi sayesinde sürekli yükselen bir başarı grafiği elde etti. Alanında son derece tecrübeli olan ekibi ile yapı market sektörüne yeni bir bakış açısı getiren marka, güvenilir hizmet ve tüketici memnuniyeti odaklı çalışarak Türkiye'nin her bölgesine hizmet götürmeye başladı.

Her geçen gün biraz daha büyüyen markanın ürünleri artık Trendyol güvencesiyle tüketici ile buluşuyor. Siz de gündelik tamirat işlerini elinizi yormadan ve kendinize zarar vermeden güvenli bir şekilde yapmak, basit tamir gerektiren işleri kolaylaştırmak ve yeni bir şeyler üretmek için Trendyol 7Kat mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Birbirinden Kaliteli 7Kat Yapı Market Ürünleri ile Güvende Kalın

Birbirinden Kaliteli 7Kat Yapı Market Ürünleri ile Güvende Kalın

7Kat nalbur ürünleri, maske, fayans kesici, marangoz aletleri gibi birçok farklı ürünüyle her ihtiyacınıza karşılık veriyor. Siz de banyo araçları, bahçe aletleri, boya, el aletleri gibi ürünlere ihtiyaç duyduğunuzda Trendyol 7Kat mağazasını ziyaret edebilirsiniz. 7Kat hırdavat malzemeleri kapı fitilinden boya rulosuna, levyeden musluk bataryasına kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. 7Kat hırdavat çeşitleri ile yıpranmış, aşınmış ya da bozulmuş eşyalarınızı güvenli bir şekilde, kolayca tamir edebilirsiniz.

Ev ve iş yerleri gibi bulunduğunuz iç mekânlarda hava sıcaklığı düşüyor ya da içeriye daha fazla gürültü giriyorsa 7Kat kapı fitili ürünlerini inceleyebilirsiniz. Eskimiş kapı fitilini 7Kat'ın kaliteli ürünleri ile yenileyerek kış aylarında ısınma masraflarınızı düşürebilir, dışarıdaki toz ve kirin içeri girmesini önleyebilir, ses yalıtımı sağlayabilirsiniz.

Malzemelerin zamanla eskimesi, iklim koşulları ve darbeler sonucu evinizin balkon, mutfak, banyosundaki yüzeylerde açılmalar gerçekleşebilir. Böyle bir sorunla karşılaşırsanız 7Kat derz dolgu ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Metal yüzeylerde oluşan oksitlenmeyi çözmek için ise 7Kat pas sökücü ürünlerine bakabilirsiniz.

7Kat Her İhtiyacınızı Karşılamak İçin Trendyol Güvencesiyle Sizlerle Buluşuyor

Daha fazla inşaat ve marangoz aletlerine ulaşmak isterseniz markanın Trendyol sayfasını ziyaret edebilir; 7Kat musluk batarya, matkap, mala, cırcır anahtar, hilti, derz kalemi, pense, levye gibi ürünleri inceleyebilirsiniz. Farklı yüzeylerde oyma, kazıma, zımpara gibi işlemler yapmak isterseniz de 7Kat gravür seti tam size göre! 7Kat gravür seti ürünleri ile cam ve ahşap yüzeylere istediğiniz şekli verebilir, yeni bir şeyler üreterek zamanınızı daha verimli geçirebilirsiniz.

Görkemli ve şık bahçeler yaratmanın sırrı da 7Kat ürünlerinde saklı! Siz de bahçenizi 7Kat budama testeresi, makas ürünlerine emanet ederek, bitki, ağaç ve çalıların bakımını en güzel şekilde yapabilirsiniz.

Evinizin duvar veya tavanını boyamanız gerektiğinde 7Kat açıcı boya ve boya rulosu ürünleri yardımınıza hızlıca yetişir. 7Kat merdiven çeşitleriyle de ulaşamadığınız yerlere kolayca ulaşabilir, duvarlarınızı güvenli bir şekilde boyayabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek 7Kat kampanyalarından yararlanabilir ve yorulmadan alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

7Kat En Kaliteli Ürünleri Avantajlı Fiyatlar ile Sizlere Sunuyor

7Kat En Kaliteli Ürünleri Avantajlı Fiyatlar ile Sizlere Sunuyor

Mükemmel tasarımları sayesinde kullanıcısına konfor vadeden 7Kat, ürünlerini özel fiyatları ile tüketiciye sunan bir marka. 7Kat indirimleri ve fırsatlarından daha hızlı haberdar olmak isterseniz markanın Trendyol sayfasını takip etmeyi unutmayın! Böylece ihtiyaçlarınızı avantajlı fiyatlarla karşılayabilirsiniz. Trendyol aracılığı ile 7Kat kargo takip işlemini yapabilir, sipariş ettiğiniz ürün ya da ürünlerin elinize ne zaman ulaşacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

7Kat, mağazasında Bosch ve Karcher gibi büyük markaların ürünlerine de yer veriyor. Siz de 7Kat Bosch ürünlerini inceleyebilir, elektrikli süpürgeden el zımbasına, boya tabancasından dijital açı ölçüsüne kadar en kaliteli yapı market ürünlerine Trendyol güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Evlerde, ofis ya da iş yerlerinde verimli ve çevre dostu temizlik çözümleri sunan 7Kat Karcher ürünleriyle de mutlaka tanışmalısınız! Modern teknolojiyle tasarlanan kaliteli 7Kat Karcher ürünleri ile hızlı ve pratik bir temizlik yapabilirsiniz.