Mado Fıstık Ezmesi - 500 Gr

399,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mado Fıstık Ezmesi - 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİL KİMYA Satıcı Ünvanı: YEŞİL KİMYA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950032525400016 Vergi Kimlik Numarası: 9500325254
    Bu ürün YEŞİL KİMYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MADO Maraş Fıstık Ezmesi İçindekiler:Antep Fıstığı(%30) ,Su,Limon Suyu Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Mado 59798773 500 g Fıstık Ezmesi

Mado fıstık ezmesi – 500 gr özellikle antep fıstığına karşı koyamayan kişilerin vazgeçilmez tatlısıdır. Yoğun ve eşsiz antep fıstığı tadıyla ön plana çıkan bir üründür. Bu fıstık ezmesinin dikkatli bir şekilde paketlemesi yapılır ve son halini alarak müşterinin eline ulaşır. 500 gr değerine sahip ağırlığıyla uzun süre tüketebileceğiniz bir tatlı opsiyonudur. Mado fıstık ezmesi ambalaj tasarımında krem ve koyu yeşil renkler tercih edilir. Mado marka fıstık ezmesinin üretim aşamasında gerekli olan tüm detaylar büyük titizlikle düşünülür. Kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulan bir tatlı seçeneğidir. Eğer diyabet hassasiyeti yaşayan biriyseniz günlük tüketim miktarınıza dikkat edebilirsiniz. Bu eşsiz lezzeti siz de deneyimlemek isterseniz gönül rahatlığıyla seçiminizi yapabilirsiniz.

  • Üstün lezzet kalitesi
  • Yoğun ve lezzetli antep fıstığı tadı
  • Uzun süreli raf ömrü

Mado Fıstık Ezmesinin İçeriği Nasıldır?

Mado Fıstık Ezmesinin İçeriği Nasıldır?

Mado fıstık ezmesi – 500 gr zengin ve doğal içeriğiyle müşteri beğenisine sunulan bir besin kaynağıdır. Mado marka fıstık ezmesi içeriğinde %30 oranında antep fıstığı, su ve limon suyu mevcuttur. Bu ürün vegan müşteriler için de uygun olan içeriği sayesinde geniş bir tüketici kitlesine sahiptir. İçerisinde yer alan limon suyu ağzınızın tadını bozmayacak bir düzeye sahiptir. Doğal ve temiz içeriğe sahip bu lezzetli tatlıyı içiniz rahat bir şekilde tüketebilirsiniz. Mado fıstık ezmesi – 500 gr kutu içerisinde güvenli bir şekilde müşterinin eline ulaşır. Ürünü tüketmediğiniz zamanlarda tadını ve kokusunu kaybetmemesi için ağzı kapalı olacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Mado marka fıstık ezmesinin her tükettiğinizde sizi memnun ve tatmin edecek bir kalitesi mevcuttur. Bu doğal içerikli ürün için kolay bir şekilde sipariş aşamalarını gerçekleştirebilirsiniz.

Mado 500 g Kutu Fıstık Ezmesi Lezzetli midir?

Mado fıstık ezmesi – 500 gr ürün üstün lezzet kalitesiyle dikkatleri üzerine çeker. Bu ürün sayesinde her ısırıkta eşsiz fıstık tadının keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Bu fıstık ezmesi yumuşacık ve ağızda dağılan yapısıyla damak tadınıza mükemmel bir şekilde uyum sağlar. İsteğe bağlı olarak fıstık ezmenizi sade içeceklerle tüketerek şeker dengesini koruyabilir ve tatlınızın tadını daha yoğun şekilde hissedebilirsiniz. Bu fıstık ezmesinin özellikle sıcak içeceklerinizin yanına yakışacak bir lezzeti mevcuttur. Mado fıstık ezmesi – 500 gr kutu antep fıstığı lezzetini seven tüm müşterilerin vazgeçemeyeceği bir tatlı türüdür. Mado marka fıstık ezmesi eşsiz lezzetiyle her lokmada size tarifi olmayan anlar yaşatır. Aynı zamanda bu fıstık ezmesi evinize gelen misafirleriniz için iyi bir ikram seçeneğidir. Siz de bu lezzet şölenine dahil olmak isterseniz siparişinizi verebilirsiniz.

Mado Fıstık Ezmesi Nasıl Tüketilir?

Mado marka fıstık ezmesini tüketmediğiniz zamanlarda ağzı kapalı olacak bir şekilde serin ve kuru bir ortamda rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Ürünü güneş ışığına maruz bırakmamanız istenmeyen bozulma probleminin önüne geçebilir. Saklama koşullarına uyum sağladığınız takdirde fıstık ezmenizi 2 ay boyunca gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Çay ve kahve gibi içeceklerin yanında tüketerek ağzınızı Mado marka fıstık ezmesiyle tatlandırabilirsiniz. Mado fıstık ezmesi – 500 gr fiyatı belirlenirken ürünün lezzet kalitesi, içeriği ve tüketim koşulları göz önünde bulundurulur. Üretimindeki diğer faktörler, bu aşamada aynı düzeyde önem taşır. Uygun fiyatı sayesinde de tercih haline gelen bir tatlı seçeneğidir. Mado fıstık ezmesi – 500 gr yorumlarını merak ederseniz detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden güvenli bir şekilde Mado marka fıstık ezmesine siz de sahip olabilirsiniz.