1
Kumbara kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

MADETENE Parabox - 10.000 Tl Para Biriktirme Kutusu-hediyelik Ürünler

74,80 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
130 TL98,84 TL

Ürün Bilgileri

MADETENE Parabox - 10.000 Tl Para Biriktirme Kutusu-hediyelik Ürünler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DHYFARMA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DHYFARMA KOZMETİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295105591500001 Vergi Kimlik Numarası: 2951055915
    Bu ürün DHYFARMA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün demonte (kurulmamış) şekilde gönderilmektedir.
  • Parabox kumbara ile birikim yapmak artık çok kolay.
  • Tek yapmanız gereken parabox üzerinde yer alan banknot kutucuklarını içerisine attığınız para kadar işaretlemektir.
  • 3 mm ahşap malzemeden üretilmiştir.
  • Parabox üzerindeki tüm kutucuklar işaretlendiği zaman 10000TL paranız olacaktır.
  • Paket içerisinde kalem bulunmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

MADETENE Parabox - 10.000 TL Kumbara

Para biriktirmek birçok açıdan oldukça önemli bir yere sahiptir. Belirli bir hedefiniz ve bu hedef için belli bir miktar paraya ihtiyacınız varsa günlük harcamalarınızda buna uygun olacak şekilde kısıtlamaya giderek sizler de kolaylık para biriktirebilirsiniz. Fakat para biriktirmeyi kolaylaştırmak adına yapılabilecek şeylerden biri de bir kumbara edinmek olabilir. MADETENE Parabox - 10.000tl Kumbara para biriktirmeyi kolaylaştırarak hedeflerinize kolayca ulaşmanıza yardımcı olabilir.

 
  • Kaliteli ve sert dokusuyla kırılmaz özelliktedir.
  • Kutusunun üzerindeki sayılar sayesinde içine atılan parayı takip edebilirsiniz.
  • Ürün sayesinde kolaylıkla para biriktirebilirsiniz.

Madatene Parabox Kumbara Özellikleri

Madatene Parabox Kumbara Özellikleri

Para biriktirmek kişinin hayatına olumlu etkiler kazandırabilecek alışkanlıklar arasında yer alır. Özellikle tasarruflu olmak ve israftan kaçınmak amacıyla edinilmeye çalışılan bu alışkanlık, çeşitli ürünler ile kolaylaşabilir. Para biriktirmeyi çok daha kolay hale getiren kumbaralar pek çok farklı çeşidiyle uzun yıllar boyunca kullanılan ürünler arasında yer alır. Güzel bir hediye alternatifi sayılabilen kumbaralar arasında kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerden biri Madatene Paraboz kumbaradır. Para biriktirme işini kolay ve eğlenceli kılan bu ürünün üstünde sayılar bulunur. Böylelikle kumbaraya attığınız her para miktarını kumbara üzerindeki sayıları kullanarak takip edebilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz. DHY000000001 ürün kodlu olan bu kumbara, sizlere kumbaraya atacağınız miktarları belirten bir yüzeye sahiptir. Bu miktarların toplamı 10.000’ e eşittir ve yazan miktarları attığınız takdirde sonuç olarak 10.000 Türk Lirası biriktirmiş olursunuz. Para biriktirme motivasyonunu artıran bu ürün ile kısa sürede dilediğiniz miktarda parayı kolayca biriktirebilirsiniz.

 

Madatene Parabox Para Biriktirme Kutusu Kullanımı

Madatene Parabox Para Biriktirme Kutusu Kullanımı

Para biriktirmek isteyen kullanıcılar farklı yöntemlere başvurabilir. MADETENE Para Biriktirme Kutusu ise para biriktirme serüvenini daha eğlenceli bir hale getirebilir. Üzerinde yazan sayılar sayesinde daha eğlenceli bir şekilde para biriktirebilirsiniz. Bunun yanında eğer isterseniz işaretlediğiniz sayıları hesaplayarak kumbaranızın içinde ne kadar paranızın olduğunu da öğrenebilirsiniz. Bu şekilde yaptığınız birikimin takibini daha kolay yapabilirsiniz. Hedeflediğiniz parayı biriktirmek için daha ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu da öğrenebilirsiniz. Madatene Parabox para biriktirmek kutusunun bir başka özelliği sağlam dış yüzeye sahip olmasıdır. Madatene Parabox tamamen para biriktirmek için en uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Sizler de para biriktirme işlemini kolaylaştırmak adına bu kumbarayı edinebilir ve hedeflediğiniz miktara kısa sürede ulaşabilirsiniz.

 

Madatene Parabox Para Biriktirme Kutusu Fiyatı ve Yorumları

Madatene Parabox Para Biriktirme Kutusu Fiyatı ve Yorumları

Para biriktirmeyi eğlenceli hale getiren ürünlerden biri kumbaralardır. Özellikle küçük yaşlarda kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bu ürünler her yaştan kullanıcı için uygun olabilir. Aynı zamanda kumbaralar para biriktirme alışkanlığı kazanmada en büyük yardımcılardan biridir. Kumbara içindeki miktarı takip edebilmek ve belirli aralıklarla bu kumbaraya para atabilmek adına büyük bir kolaylık sağlayan Madatene Parabox para biriktirme kutusu kullanıcılarına pek çok avantaj sağlar. Kısa sürede dilediğiniz miktarda paraya ulaşmayı kolay kılan bu ürünün yüzeyindeki miktarları dilediğiniz sıklıkla kumbaraya atarak 10.000 TL’ye ulaşabilirsiniz. Sizler de kolayca para biriktirmek istiyorsanız Trendyol’dan Madetene Parabox kumbara fiyat ve kampanyalarını takip edebilirsiniz. Madetene para biriktirme kutusu yorumları ve değerlendirmeleri kısmından bu ürün ile ilgili kullanıcı yorumlarına ulaşabilir ve kendiniz için uygun bulursanız sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.