Madame Coco Kleberte Sufle Kabı

103,50 TL

Ürün Bilgileri

Madame Coco Kleberte Sufle Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madame Coco Satıcı Ünvanı: DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273064836200012 Vergi Kimlik Numarası: 2730648362
    Bu ürün Madame Coco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Kleberte 2'li Sufle Kabı – Toprak Kıpkırmızı çaylarınızın yanında toprak rengiyle kusursuz bir uyum sağlayacak olan Kleberte 2'li Sufle Kabı, ikramlarınızı çok daha lezzetli hale getirecek. İster kek ister çerez servis edin, misafirleriniz Kleberte 2'li Sufle Kabı’nın eşsiz tasarımına hayranlıkla bakacak. Teknik Özellikler : Ürün Tipi: Porselen Ölçü: 10x5 cm Renk: Toprak Üretim Yeri: Türkiye Paket İçeriği : Sufle Kabı : 2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Kahverengi
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak

Tatlılar arasında en çikolatalı olan sufledir. Bunu yapmak için özel kapları olması gerekir. Bu sayede fırına sürüldüğünde herhangi bir çatlama veya kırılma yaşanmaz. Sufle kabı Madame Coco ile dilediğiniz tarifi yapabilirsiniz. Ürünü atıştırmalık tabağı olarak da kullanabilirsiniz. Tasarımı sayesinde mutfağınızda şık bir görüntü olmasını sağlar. Madame Coco Kleberte sufle kabı ile misafirlerinize lezzetli sufleler yaparak çayın yanında ikram edebilirsiniz. Boyutlarının ideal olması sayesinde kullanılmadığı zamanlarda dolaba kaldırarak muhafaza edebilirsiniz. Dayanıklı yapıdaki ürün oldukça az miktarda leke tutar ve kolay bir şekilde temizlenir. Yapısı sayesinde ihtiyaca göre pek çok farklı şekilde kullanılabilir. Porsiyonluk yemek tariflerinizi kolaylıkla hazırlayarak bu kaselerde sunabilirsiniz. Sağladığı rahatlık sayesinde sizi oldukça memnun eder. Madame Coco markasına ait olan bu ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • 2 adet
  • Toprak renkli
  • Porselen materyal

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak Özellikleri

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak Özellikleri

Madame Coco Kleberte 2'li sufle kabı - toprak ile sevdiklerinize pek çok farklı çeşitte yiyecek hazırlayabilirsiniz. 10 x 5 cm boyutlarına sahip iki parçadan oluşur. Bu setten birkaç tane alarak kalabalık misafirleriniz için takım haline getirebilirsiniz. Tatlı tariflerinin yanında güveç gibi yemeklerin yapımında da kullanılabilir. Bu sayede bir mutfak eşyasını çeşitli amaçlarla kullanmış olursunuz. Böylece tek bir ürün ile farklı yiyecekler hazırlayarak farklı eşyalar satın almak zorunda kalmazsınız. Dolayısıyla ev ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Kleberte kaplar, porselenden üretilmesi sayesinde sıcağa karşı dayanıklıdır. Makinede yıkayarak hijyenik ve tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Çizgili tasarımı ile mutfağınıza modern bir hava katar. Günlük veya da özel zamanlarda da kullanabileceğiniz bir üründür. Sahip olduğu özellikler ve şık tasarımı sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak Avantajları

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak Avantajları

Madame Coco Kleberte 2'li sufle kabı - toprak kullananlar arasında oldukça popüler ve sevilen bir üründür. Kendine has tasarımı ile mutfağınızda modern bir hava oluşmasını sağlar. Toprak rengi, ortama doğal bir dokunuş yapmanıza yardımcı olur. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olması sayesinde kolaylık sağlar. Böylece zamandan tasarruf edebilir ve aynı zamanda yorulmamış olursunuz. Özenle hazırladığınız yemeklerden sonra tatlı servisini bu ürünle yapabilirsiniz. Şık tasarımı sayesinde sofrada oldukça güzel bir görüntü oluşturur. İkili olarak satışa sunulan Kleberte sufle kaplarından birkaç adet satın alabilir ve kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Boyutları sayesinde kolaylıkla mutfak dolaplarında muhafaza edebilirsiniz. Porsiyonluk fırın yemekleri hazırlamak ya da çerez veya atıştırmalıkları ikram edebilmek için kullanabilirsiniz. Pek çok farklı alanda kullanılabilir olması sayesinde de oldukça ekonomik olan bir üründür.

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak Yorumları

Madame Coco Kleberte 2'li Sufle Kabı - Toprak Yorumları

Madame Coco Kleberte 2'li sufle kabı - toprak fiyatları belirlenirken fonksiyonel özellikleri düşünülür. Ürün porselenden üretilmesi sayesinde yüksek derecede ısıya dayanıklıdır. Madame Coco tarafından dizayn edilerek size sunulan Kleberte sufle kaplarının aynı zamanda lekelenmeye karşı da direnci vardır. Bununla birlikte makinede de kolayca yıkayabilirsiniz. Lezzetli suflelerinizi bu ürünle hazırlayarak ikram edebilirsiniz. Çay saatinde hazır olan tatlınız ile masada güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz. 10 x 5 cm boyutu sayesinde oldukça ideal ölçülere sahiptir ve mutfak dolaplarında saklanabilir. Sabah kahvaltılarında zeytin veya reçel gibi yiyecekleri koyabileceğiniz bir üründür. Madame Coco Kleberte 2'li sufle kabı - toprak yorumları ve değerlendirmeleri üründen duyulan memnuniyeti gösterir. Uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz Madame Coco markasına ait olan sufle kalıbını online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.