Maccun M Plus 240 gr 1 Adet Fiyatı

240 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maccun M Plus 240 gr 1 Adet Fiyatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NaturelDoga Satıcı Ünvanı: RAMAZAN AVCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1040324013
    Bu ürün NaturelDoga tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maccun M Plus 240 Gr,

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Maccun M Plus 240 gr (Tatlı İçerik)

Mesir macunu içerisinde çok çeşitli baharatlar bulunan ve şifalı otlardan oluşan bir karışımdır. Bu ürün, kavanozda macun halinde ya da çubuk olarak katı şekilde de tüketilebilir. İçeriği oldukça yoğun kıvamlıdır, kontrollü bir şekilde tüketilmesi önerilir. Maccun m plus 240 gr (tatlı içerik) mesir macunu formülü ile hazırlanmış bir içeriğe sahiptir. Maccun firması Manisa’da kurulmuş küçük bir işletmedir. Firmanın mesir macunu içerikli birçok kaliteli ürünleri mevcuttur. Mesir lokumu, şekeri ve çayı olarak çeşitli formlarda müşterilerin beğenisine sunulur. Maccun plus 240 gr macun kış aylarında grip ve soğuk algınlığına iyi gelir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Ürün, diyabet hastaları için önerilmez içeriği tatlı olduğundan kontrollü şekilde tüketmeye dikkat etmek gerekir.

  • Mesir macunu içeriği
  • 240 gr’lık avantajlı paket
  • Sağlığa faydalı

Avantajlı Maccun Plus 240 gr Tatlı İçerik Özellikleri

Avantajlı Maccun Plus 240 gr Tatlı İçerik Özellikleri

Maccun tescilli markasına ait olan ürün, mesir macunu içeriği ile müşterilerin beğenisini toplar. Ürün, kolay tüketilebilir tatlı içerikli yapıdadır. Bu ürünün sağlık açısından birçok faydası vardır. Sindirim sistemini destekler, eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olur. Yüksek enerji içeriği sayesinde yorgunluğu önler gün içinde daha aktif olmanızı sağlar. Ayrıca içeriğindeki yoğun baharat ve ot bileşimi ile afrodizyak etki gösterdiği bilinir. Ürün, kadın ve erkeklerde cinsel olarak uyarıcı etkiye sahiptir. Ürün çok yönlü etki gösteren güçlü bir karışımdır. Tansiyon ve şeker hastalarının kesinlikle kullanmaması önerilir. Günlük kullanım dozu aşılmaması önemlidir. Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketilmesi yeterli olur. Siz de sağlıklı beslenmeye fayda sağlayacak bu besini kullanım miktarına dikkat ederek güvenle tüketebilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla Maccun M Plus 240 gr (tatlı içerik) satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Dikkat Çeken Maccun Plus 240 gr Tatlı İçerik Yorumları

Dikkat Çeken Maccun Plus 240 gr Tatlı İçerik Yorumları

Tarihi 5 asır öncesine kadar dayanan mesir macunu 41 çeşit baharat ve şifalı otların karışımıyla elde edilen bir besindir. Şifalı bir karışım olan ürün, sıklıkla alternatif olarak birçok hastalığın tedavisinde yardımcı olarak tercih edilir. Ürün, yüksek kalorili içeriğe sahiptir. Bu sebeple kontrolsüz bir şekilde tüketilirse olumsuz etkiler yaratabilir. Bu ürün, eklem ve romatizma ağrılarını azaltıcı etkiye sahiptir. Enerji verici ve zihin açıcı özelliği ile dikkat çeker. Maccun M Plus hazımsızlık ve gaz sorunları gibi problemlerde iyileştirici etki gösterir. Ürünü deneyimleyen müşterilerin Maccun M Plus 240 gr (tatlı içerik) yorumları ve değerlendirmelerini hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca ürünün fiyat bilgisine ve özelliklerine ulaşabilirsiniz. Siz de birçok faydaya sahip bu ürünü değerlendirebilir, siparişinizi istediğiniz zaman kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Maccun M 240 gr (tatlı içerik)Fiyatı

Bütçenize Uygun Maccun M 240 gr (tatlı içerik)Fiyatı

Maccun M Plus 240 gr (tatlı içerik) fiyatı ürünün sağladığı tüm özelliklere göre belirlenir. Ürün, insan vücuduna oldukça fayda sağlayan besin değerine sahiptir. İltihaplı hastalıkların tedavisinde alternatif çözüm sunabilir. Ürün tüketildiği andan itibaren 15-20 dakika içinde etki gösterir. Yüksek oranda enerji verir, cinsel isteksizlik sorunlarına fayda sağlar. Ayrıca bağışıklığı güçlendirme, kış hastalıklarına karşı vücudunuza direnç sağlama noktasında faydalı olabilir. Ürün, zihin açıcı ve iştah açıcı özellikleriyle de öne çıkar. Tatlı bir içeriğe sahip formülü ile tatlı isteğini giderir. Ürün bütçenize uygun fiyatı ve avantaj sağlayan özellikleri ile beğeni toplar. Siz de Maccun m plus 240 gr (tatlı içerik) kullananlar tarafından yazılan ürün değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol aracılığı ile kolayca ürünü bulabilir, hızlıca satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.