MAARS Mandala Şeklinde Dairesel Dekoratif Sembol desen Cam, duvar sticker

Boyut/Ebat: 50 x 100
50 x 100

Ürün Bilgileri

MAARS Mandala Şeklinde Dairesel Dekoratif Sembol desen Cam, duvar sticker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAARS Satıcı Ünvanı: BETÜL ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3690131342
    Bu ürün MAARS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şeffaf Folyo baskı sayesinde çok kolay uygulama yapabilirsiniz. Kendinizi özel hissedeceğiniz bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, evinizin ya da iş yerinizin duvarlarını süsleyecek Mandala Desenli Cam Duvar Sticker tam size göre! Salonunuzdan oturma odanıza, iş yerinizden çalışma alanınıza kadar her yerde kullanabileceğiniz bu sticker, mekanınıza huzur ve dengenin simgesi mandala sanatının zarafetini taşıyor. - Detaylı ve dikkat çekici mandala deseni ile yetişkinler için özel olarak tasarlanmıştır. - Kullanımı kolay ve pratik olan sticker, kusursuz bir baskı kalitesine sahiptir. - Yüksek çözünürlükteki baskısı sayesinde her bir detayı net ve canlı görebilirsiniz. - Sticker’ın kendi yapışkanı sayesinde kolayca uygulanabilir ve iz bırakmadan çıkarılabilir. - Evinizin veya iş yerinizin dekorasyonuna modern ve mistik bir dokunuş ekler. - Kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre yıpranmadan kullanım imkanı sunar. - Hızlı ve kolay montajı ile zamandan tasarruf eder, sık sık dekorasyon değişikliği yapma olanağı sunar. - Mandala deseni, evinize dengeli ve sakin bir enerji katar. - Folyo Malzeme ile Yüksek kalitede, kendiliğinden yapışkanlı duvar sticker - Canlı ve net renklerde mandala baskısı - Uygulama Yerleri: Cam, duvar, ayna gibi pürüzsüz yüzeyler Bu Mandala Desenli Cam Duvar Sticker ile mekanınızı kişisel sanat galerinize dönüştürün ve her baktığınızda yeniden huzuru keşfedin. Temiz, kuru toz dan arındırılmış tüm düz yüzeylere uygulanabilir. Ürünü çıkartmak istediğinizde fön makinesi ile hafif ısı ile rahatlıkla çıkartabilirsiniz. Özel kesimi sayesin de tüm detaylar kesilmiş olarak gelir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
  • Desen Çiçekli
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver