LYN HOME & DECOR Gold Fil Tepelikli Büyük Boy Siyah Mum

199,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

LYN HOME & DECOR Gold Fil Tepelikli Büyük Boy Siyah Mum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYN HOME DECOR Satıcı Ünvanı: LYN DEKOR VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609104756600001 Vergi Kimlik Numarası: 6091047566
    Bu ürün LYN HOME DECOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El yapımı Gümüş kapaklı, Gümüş tepelikli siyah cam mum Siyah kutusunda paket halinde sunulur Vanilya Esanslı Yükselik: 90 mm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Koku Aroması Tarçın
  • Özellik Kokulu
  • Renk Bej
  • Boyut/Ebat 7 x 7
Geri Bildirim Ver

Lyn Home & Decor Gold Fil Tepelikli Büyük Boy Siyah

Dekorasyon ürünleri hem şık tasarımı hem de fazla yer kaplamayan boyutlarıyla yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilir. Ev yaşamını güzelleştiren dekorasyon ürünleri arasında yer alan Lyn Home & Decor gold fil tepelikli büyük boy siyah mum, tasarımı ve rengiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Minimal tasarımı sayesinde ev ve ofis dekorasyonuna uygun yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Aydınlatma araçlarından biri olan mum bu ürünle sadece bir ışık kaynağı değil, aynı zamanda estetiğin parçasıdır. Fil figürü ile zenginleşen ürün, farklı parçalarla birlikte de kullanılabilir. Özellikle dekoratif ürünlerin bir arada kullanıldığı dresuar üzerine bu ürünlerden yerleştirerek şık bir köşe oluşturabilirsiniz. Kullanım alanları müşterilerin tercihine göre değişiklik gösterir. İster TV ünitesinde isterseniz komodin üzerinde bu dekoratif ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Minimalist çizgi
  • Eşsiz koku

Etkileyici Tasarımıyla LYN Home & Gold Fil Tepelikli

Etkileyici Tasarımıyla LYN Home & Gold Fil Tepelikli

Gold fil tepelikli büyük boy siyah mum aydınlatma ürünü olmasının yanında ev dekorasyonunda da vazgeçilmez parçalarından birisidir. Özellikle salon, oturma odası ve çalışma odası dizayn ederken kullanılan dekoratif mum, yakıldığında etrafa güzel kokusunu yayar. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz güzel anları bu ürün sayesinde mum ışığında kutlayabilirsiniz. Elektriğin olmadığı zamanlarda yaşamın önemli parçası olan mumlar, bugünlerde dekorasyon ürünleri birlikte kullanılır. Altın renkli fil detayı ve siyah mum evinize şık bir görünüm kazandırır. Büyük boyuta sahip ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Sağladığı aydınlatmayla hem sevdiklerinizle akşam yemeği yiyebilir hem de mum ışığında ders çalışabilirsiniz. Çalışma masasında dekorasyon ürünlerini sevenler için de güzel bir seçenek olabilir. Çalışma motivasyonu artıracak olan mum ve etrafa yaydığı güzel vanilya kokusu sayesinde odanızın havasını ve atmosferini değiştirebilirsiniz.

Lyn Home & Decor Fil Tepelikli Siyah Mum Kullananlar

Lyn Home & Decor Fil Tepelikli Siyah Mum Kullananlar

Lyn Home & Decor gold fil tepelikli büyük boy siyah mum kullananlar arasında dekorasyon ürünün tercih sebepleri minimalist tasarımı ve göz alıcı rengi önemli yer tutar. Altın sarısı rengiyle fil dekoru ışıl ışıl parıldar. Yüksek kaliteli malzemesi sayesinde renginde değişim olmaz. Ayrıca uzun süreli kullanımlarda fil figüründe paslanma görülmez. Dayanıklı ve sağlam malzemesiyle uzun süre evinizde aydınlatma parçası olarak tercih edebilirsiniz. Salonda, oturma odasında, çalışma odasında ya da yatak odasın bu şık dekoratif ürünü kullanabilirsiniz. Ürün hakkındaki detayları Lyn Home & Decor gold fil tepelikli büyük boy siyah mum yorumları ile öğrenebilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullananlar, deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere yorumlar sayesinde aktarır. Siz de yorumları okuyarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilir, ürüne güvenle sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Lyn & Home Decor Fil Tepelikli Siyah Mum

Avantajlı Fiyatıyla Lyn & Home Decor Fil Tepelikli Siyah Mum

Lyn Home & Decor gold fil tepelikli büyük boy siyah mum fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kaliteli ve dayanıklı malzemesi fiyatlandırılmasında etkilidir. Ev yaşamında önemli yeri olan bu mum eşsiz tasarımı ve rengiyle bulunduğu yerin ambiyansını değiştirir. Bu ürün, sadece aydınlatma ya da dekorasyon için değil, aynı zamanda vanilya esintisini evinize taşıyan bir eşyadır. Mum ve fil figürünün birleşiminden oluşan bu dekoratif üründe vanilya esansı da bulunur. Mumu yaktığınızda eve sadece ışık değil, güzel ve iz bırakan vanilya kokusu da yayılır. Eşsiz koku ve ışığını evin her tarafına yayan ürün, tasarımı ve minimalist çizgisiyle müşterilerin beğenerek kullanır. Lyn Home & Decor gold fil tepelikli büyük boy siyah mum LYN330 kodu ile ürünü Trendyol'dan bularak uygun fiyata satın alabilirsiniz.