LYCİA NATURES SECRET Sığla Günlük Yağı Doğal ve Saf 40 ml

Ürün Bilgileri

LYCİA NATURES SECRET Sığla Günlük Yağı Doğal ve Saf 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYCIA NATURE'S SECRET Satıcı Ünvanı: MY LYCIA NATURAL BİTKİSEL KOZMETİK VE TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627150724200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271507242
    Bu ürün LYCIA NATURE'S SECRET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sığla uçucu yağının rahatlamaya ve gevşemeye yardımcı etkisi bulunuyor. Özellikle yorgun bir günün ardından sığla yağının bu etkisinden faydalanarak dinlenme imkanı yakalayabilirsiniz. Tüm günün stresini üzerinizden atmaya yardımcı olan sığla yağı ile daha rahatlamış bir halde uykuya dalabilirsiniz. Sığla yağının özelliklerinden biri de cilt bakımında çok fonksiyonlu olarak kullanılabilmesi. Sığla yağının temizleyici bir etkisi mevcut. Dolayısıyla sığla yağını kullanarak gözeneklerinizi kirlerden, fazla sebumdan ve makyaj kalıntılarından kolaylıkla arındırabilirsiniz. Üstelik temizlik işlemini cildinizi kurutmadan ve yıpratmadan gerçekleştirebilirsiniz. Zira nemlendirici etkisi de bulunan sığla yağı cildinizi temizlerken aynı zamanda nemlendirmeye yardımcı oluyor. Tabii ki yoğun nemlendirme etkisi sığla yağını cilt için nemlendirici olarak kullanmayı da mümkün hale getiriyor. Cildinizi temizledikten ve tonikledikten sonra sığla yağını uygulayarak ayrıca bir nemlendiriciye ihtiyaç duymadan nemlendirebilirsiniz. Besleyici özelliği de bulunan sığla yağı cilde ihtiyaç duyduğu nemin yanı sıra faydalı bileşenleri de sağlıyor. Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin bir içeriği bulunan sığla yağı cildin daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde antioksidanlar da barındıran sığla yağı aynı zamanda serbest radikallerin cilt üzerinde yarattığı yıpratıcı etkiyi azaltma konusunda da fayda sağlıyor. Böylelikle yaşlanma karşıtı etki göstererek ince çizgiler, lekeler, kırışıklıklar ve elastikiyet kaybı gibi yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesine katkı sunuyor. Cilt bakımı dışında sığla yağını saç için de kullanmak mümkün. Nemlendirici ve besleyici etkisini saç derisi ve saç telleri üzerinde de gösteren sığla yağı sayesinde yumuşak, kolay taranan ve ışıltılı saçlara sahip olabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olan hastaların, hamilelerin ve çocukların hekim ya da eczacı gözetiminde bitkisel ürünleri tüketmesi önerilmektedir. Kullanıma bağlı olarak Sığla Günlük Yağı zararları oluşumunu engellemek ve doğru kullanım şeklini öğrenmek için hekiminize veya eczacınıza danışarak Sığla Günlük Yağı kullanın. Çocuklardan uzakta, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklayınız. İlaç değıldır.Kapak açıldıktan sonra bir yıl içerisinde tüketilmelidir. Ürün içeriğinde bulunan bileşiklere karşı alerjiniz varsa ürünü kullanmayınız .

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver