LYCİA NATURES SECRET Papatya Suyu Doğal Katkısız Yağlı Papatya Suyu Hidrosolü

175 TL

Ürün Bilgileri

LYCİA NATURES SECRET Papatya Suyu Doğal Katkısız Yağlı Papatya Suyu Hidrosolü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYCIA NATURE'S SECRET Satıcı Ünvanı: MY LYCIA NATURAL BİTKİSEL KOZMETİK VE TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627150724200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271507242
    Bu ürün LYCIA NATURE'S SECRET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Papatya Suyu (Yağ Altı) 100 ml Doğal Papatyaların saf su ile kaynatılması sonucu elde edilen yağın altında kalan suyun ayrıştırılması sonucu elde edilir. Cildin yenilenmesini hızlandıran papatya suyu, zaman içerisinde meydana gelen kırışık oluşumunu önler. Kırışık görünümünü düzenleyerek cilde canlılık kazandırır. Akne ve sivilce oluşumuna da etki eden papatya suyu pürüzsüz bir cilt için ideal seçimdir. Ciltte yağ dengesi sağlayarak dış etkenlere karşı koruyucu bir katman oluşturan doğal su, sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. . E vitamini bulunan papatya suyu, cildin yoğun şekilde nemlendirilmesini sağlar. Yoğun nemlendirme sonucunda en sert çatlakların bile düzenli kullanım sonucu yok olmasına imkan tanır. Cildi derinlemesine temizleyen ürün, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Papatya suyu, çeşitli özellikleri sayesinde dış veya iç kaynaklı birçok problemin iyileştirilmesinde takviye olarak kullanılabilir. Papatya suyu saça faydaları arasında en önemlisi besleyici olmasıdır. Zengin bir içerikten oluşan papatya suyu, saçın derinlemesine nemlendirilmesini sağlayarak güçlendirebilir. Yıpranan saç tellerini onarırken saçta meydana gelebilecek yeni yıpranmaları engelleyebilir. Saçın pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek sağlayabilir. Papatya suyu, saç derisine uygulandığında içerdiği nem ile saçın kurumasını engelleyerek kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir. Doğal suyun içerikleri sayesinde saç, hızlı bir şekilde uzayabilir. Papatya suyu, saç rengini açmak için de sıklıkla kullanılır. Kimyasal içerikli boyalar, saça oldukça fazla zarar verebilir. Papatya suyu, doğal içeriklerden oluşan yapısı ile saça zarar vermeden rengi birkaç tona kadar açabilir. Papatya suyu, saç ve cilt bakımının yanı sıra rahatlatıcı etkisiyle de sıklıkla kullanılır. Papatya suyu düzenli kullanımda ciltteki leke ve sivilcelerin azalmasına yardımcı olmaktadır. Doğal yapılı bir peeling olarak da kullanabileceğiniz bitkisel sıvı, cildi ölü derilerden arındırmaktadır. Cildi besleyerek kurumasını önleyen papatya suyu, tahriş ve kızarıklıkların azalmasını sağlayarak pürüzsüz bir görünüm oluşturur. Kimyasal içermeyen yapısı sayesinde göz ve dudak çevresi gibi hassas bölgelere de uygulanabilen ürün, göz çevresindeki morlukların hafiflemesine yardımcı olur. Kronik rahatsızlığı olan hastaların, hamilelerin ve çocukların hekim ya da eczacı gözetiminde bitkisel ürünleri tüketmesi önerilmektedir. Kullanıma bağlı olarak Papatya Suyu zararları oluşumunu engellemek ve doğru kullanım şeklini öğrenmek için hekiminize veya eczacınıza danışarak Papatya Suyu kullanın. Çocuklardan uzakta, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklayınız. İlaç değıldır.Kapak açıldıktan sonra bir yıl içerisinde tüketilmelidir. Ürün içeriğinde bulunan bileşiklere karşı alerjiniz varsa ürünü kullanmayınız .

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver