LYCİA NATURES SECRET %100 Doğal ve Saf Lavanta Uçucu Yağı 10 ml

99 TL

Ürün Bilgileri

LYCİA NATURES SECRET %100 Doğal ve Saf Lavanta Uçucu Yağı 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYCIA NATURE'S SECRET Satıcı Ünvanı: MY LYCIA NATURAL BİTKİSEL KOZMETİK VE TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627150724200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271507242
    Bu ürün LYCIA NATURE'S SECRET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavendula Angustifolia bitkisinin çiçeklerinin buhar distilasyon (damıtılma) yoluyla elde edilmiş tamamen doğal ve saf olan uçucu yağıdır. Çiçeksi, pudramsı ve tatlı bir kokusu vardır. Lavanta Yağı’nın faydaları 2500 yıl önceden günümüze gelmektedir. Banyo, cilt bakımı, temizlik ve parfüm yapımı için kullanılmaktadır. Mucizevi bir bitkidir. Eski Mısır’da Lavanta Yağı, mumyalama sürecinde parfüm olarak kullanılırdı. Öyle ki 1923 yılında, Tutankhamun’un mezarı açıldığında, 3000 yıl sonra hala lavanta kokusu kalıcılığını korumuş. Eski Romalılar için de banyolarının bir vazgeçilmeziydi. Dini kitaplarda da lavanta ve faydalarına yer verilir. Lavanta yağının birçok potansiyel faydası vardır ve bazıları şunlardır: Rahatlatıcı ve sakinleştirici etki: lavanta yağı, stres, kaygı ve huzursuzlukla başa çıkmaya yardımcı olabilir. Bu nedenle, aromaterapi uygulamalarında sıkça kullanılır. Uykusuzluğun giderilmesi: lavanta yağı, uykuya dalma ve kaliteli uyku elde etmeye yardımcı olabilir. Yatmadan önce birkaç damla lavanta yağı ile aromaterapi yapmak veya yastığınıza birkaç damla sürmek, uykuya geçişi kolaylaştırabilir. . Bu yağı masaj yağlarına ekleyerek veya bu amaçla özel karışımlar yaparak kullanabilirsiniz. Cilt bakimi: Lavanta yağı, cilt sorunlarına karşı da oldukça faydalıdır. . Ancak, saf lavanta yağını cilde uygularken dikkatli olunmalı ve kullanmadan önce seyreltilmelidir. Antiseptik ve yara bakimi: lavanta yağı, kesikler, yanıklar ve küçük yaraların tedavisine yardımcı olabilir. Antiseptik özellikleri sayesinde enfeksiyon riskini azaltabilir. Saç bakımı: Lavanta yağı saç sağlığını destekler. azaltır, saç derisini temizler ve saçların daha parlak görünmesini sağlar. Antioksidan etki: Lavanta yağı, antioksidan özelliklere sahiptir.Kronik rahatsızlığı olan hastaların, hamilelerin ve çocukların hekim ya da eczacı gözetiminde bitkisel ürünleri tüketmesi önerilmektedir. Kullanıma bağlı olarak Lavanta uçucu yağı zararları oluşumunu engellemek ve doğru kullanım şeklini öğrenmek için hekiminize veya eczacınıza danışarak Lavanta Uçucu yağı kullanın. Çocuklardan uzakta, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklayınız.Kapak açıldıktan sonra bir yıl içerisinde tüketilmelidir. Ürün içeriğinde bulunan bileşiklere karşı alerjiniz varsa ürünü kullanmayınız .

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver