Luxell LX-3675 Usta Börekçi 40 lt Beyaz Mini Fırın

3.209 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL3.259 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.314 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL3.419 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL3.449 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Luxell LX-3675 Usta Börekçi 40 lt Beyaz Mini Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BANCO Satıcı Ünvanı: BANCO ÇELİK HALI MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0240018798200012 Vergi Kimlik Numarası: 2400187982
    Bu ürün BANCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turbo ısıtma teknolojisi bulunan mini fırın sayesinde yemekler daha hızlı ve homojen bir şekilde pişer, böylece zamandan tasarruf sağlanır. Model, 1650 W güçle çalışır.
  • Ayarlanabilir fan hızıyla Luxell mini fırın pişirme süreçlerini kontrol etme ve yönetme imkanı sunar.
  • Geniş iç hacme sahip 40 lt fırın büyük ve lezzetli börekler yapmak için ideal bir seçenektir.
  • Çok fonksiyonlu turbo mini fırın böreklerin yanı sıra kek, pizza, tavuk ve daha birçok lezzetli yemek pişirir.
  • İç aydınlatmalı Luxell LX-3675 pişirme sürecini izlemeyi kolaylaştırır
  • Dijital termostatlı elektrikli mini fırın hassas ısı kontrolü ile her yemeği olması gerektiği gibi pişirir.
  • Daha az pişirme süresi sunan fanlı mini fırın ısıyı dengeli bir şekilde dağıtır.
  • Set üstü mini fırın iç ve dış yüzeyleri kolay temizlenir ve hijyenik bir kullanım sunar.
  • Set üstü uyumlu Izgaralı mini fırın daha sağlıklı ve hafif yemekler hazırlama imkanı sunar ve yağ kullanımını azaltarak kalori alımını düşürmeye yardımcı olur.
  • Beyaz mini fırın mutfak dekorasyonuna uyumlu şık ve zarif bir görünüm sunar.
  • İç aydınlatmalı mini fırın yemeğin pişme derecesini ve rengini daha iyi gözlemlemeye yardımcı olur.
  • Termostatlı mini fırın yemeğin gerektirdiği sıcaklıkta çalışır ve fazla enerji tüketmez. Enerji tasarrufu sağlar ve daha ekonomik bir kullanım vadeder.
  • Donmuş gıdaları hızlı bir şekilde çözmeye yardımcı olan mini fırın buz çözme fonksiyonu hazırlık süreçlerini kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 20 - 40 L
  • Pişirme Özelliği Turbo
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 2 fonksiyon
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın 40 l Mini Beyaz Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Fırınlar mutfakta yemek pişirmek konusunda önemli yardımcıların başında gelir. Sahip olduğu özellikler yemek konusunda size fazlasıyla kolaylık sağlar. Sahip olduğu değişik programları ve fonksiyonları sayesinde farklı yemek türlerini kolayca pişirebilirsiniz. Isı kontrolü ile yemeklerin her tarafının eşit şekilde pişmesini sağlar. Özellikleri ile sizi memnun edecek ve işlerinizi kolaylaştıracak Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın modeline sahip olabilirsiniz. Usta Börekçi fırın ile lezzetli börekler pişirebilir ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Sahip olduğu programlar ile Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın börekleri ihtiyaç duyduğu ısı ayarında ve eşit bir şekilde pişirerek usta yemekler çıkarmanızı sağlar. Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın özellikleri şöylece sıralanabilir:

  • 40 lt kullanılabilir geniş iç hacim
  • Zil uyarılı zaman ayarı sistemi
  • Uzun ömürlü paslanmaz Cr-Ni ızgara teli ve rezistans

Kolay Kullanımı ile Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın

Kolay Kullanımı ile Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın

Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın 1800 W güce sahiptir. Bununla beraber yüksek ısıya dayanıklı özel camı meydan gelebilecek kazalardan ve tehlikelerden sizi korur. Isıyı içe yansıtan Fe-Al alaşımı ile ısı kaybının önüne geçebilir ve bunun yanında enerji konusunda da tasarruf sağlayabilirsiniz. Zaman ayarlı zil uyarı sistemi sayesinde başında bekleme derdinden kurtulabilirsiniz. Termostat ayar sistemi ile yemeğin pişmemesi gibi süprizlerin önüne geçebilirsiniz. İç aydınlatma lambası ile pişmekte olan yemeğinizi net bir şekilde görebilirsiniz. Kontrol etmek için kapağı açmanıza gerek kalmaz. Bu da size enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Bu özellikleri sayesinde Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın ile kendinize ve sevdiklerinize lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, müşteri deneyimlerinden faydalanarak satın alabilirsiniz.

Avantajları ile Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın

Avantajları ile Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın

Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın kullanımı yönünden sağladığı kolaylık sayesinde evinizde mutfağınızın önemli yardımcıları arasındadır. Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın ölçüleri ideal boyutlarda olduğu için ergonomik tasarıma sahiptir. Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra portatif tasarımı sayesinde özellikle küçük mutfaklarda kullanım için idealdir. Hafif tasarımı ve ergonomik yapısı ile birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Sahip olduğu pratik tasarımının ve kullanışlı özelliklerinin yanı sıra Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın fiyatı birçok bütçeye hitap ettiği için çokça tercih edilir. Bu sayede siz de bütçenize uygun olan Usta Börekçi fırını satın alarak mutfakta harikalar yaratabilirsiniz. Sahip olduğu özellikleri ile ihtiyacınız olan her konuda destek olarak lezzetli yemekler pişirmenizi sağlar. Bunların haricinde Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın kullananların yaptığı yorumları inceleyerek müşteri deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Luxell LX-3675 Usta Börekçi Fırın Fiyatı

Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın fiyatları sahip olduğu pratik kullanım sağlayan minimal özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün performansı, uzun ömürlü paslanmaz rezistansı ve ızgara teli, yüksek ısıya dayanıklı özel üretim camı, zaman ayarlı sistemi ve ayarlanabilir termostatı tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Ergonomik ve hafif tasarımı sayesinde yer kaplamayan bu fırın, yer tasarrufu konusunda yardımcı olur. Aynı zamanda sahip olduğu özellikler ile optimum performans göstererek birçok müşterinin tercihi olur. Luxell LX-3675 Usta Börekçi fırın sahip olduğu şık tasarımı ile mutfağınıza renk katar. Turbo fanı özelliği size yemek yapma konusunda yardımcı olur. Buz çözme fonksiyonu ile dondurulmuş yiyeceklerinizi hızlı bir şekilde kullanmanızı sağlar. Siz de Trendyol sayesinde bütçenize uygun olan bu ürüne kolayca ulaşabilir, satın alabilirsiniz.