Luxe Loom Kadın Kararmayan İnci Gümüş Gold Detaylı Zirkon Taşlı Çelik Kalp Şık Kolye

400 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Luxe Loom Kadın Kararmayan İnci Gümüş Gold Detaylı Zirkon Taşlı Çelik Kalp Şık Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luxe Loom Takı & Aksesuar Satıcı Ünvanı: ATİLLA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3232078465000011 Vergi Kimlik Numarası: 0810431542
    Bu ürün Luxe Loom Takı & Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Kadın Kararmayan İnci Gümüş Gold Detaylı Zirkon Taşlı Çelik Kalp Şık Kolye," zarafeti ve romantizmi bir araya getiren özel bir takı parçasıdır. Bu kolye, gümüş ve altın rengi detayları, inci süslemeleri ve parıldayan zirkon taşları ile kalp figürünü içeren şık bir tasarıma sahiptir. İnci, kadınlığın ve zarafetin simgesi olarak kabul edilirken, kalp sembolü de sevgi, duygusallık ve romantizmi temsil eder. Zirkon taşlarının ışıltısı ise kolyenin genel şıklığını artırır. Kaliteli çelik malzeme kullanılarak üretilmiş olan bu takı, kararmadan uzun süre kullanabileceğiniz anlamına gelir. Romantik bir ifade arayan kadınlar için özel tasarım bir aksesuar olan bu kolye, günlük kullanım veya özel günlerde mükemmel bir seçenektir.Kadın Kararmayan İnci Gümüş Gold Detaylı Zirkon Taşlı Çelik Kalp Şık Kolye, her yaş grubundan kadının beğeneceği bir takıdır. Bu kolye, sevdiklerinize vermek için de mükemmel bir hediye seçeneği sunar. Özel günlerde veya günlük hayatta stilinizi tamamlamak için idealdir. Boy:45cm+ en:0,5cm, Kalp Boy:1,9cm+en:0,9cm Siparişiniz hazırlanırken kalite kontrol ve paketleme olmak üzere 2 aşamalı kontrolden geçmekte ve kusursuz bir paketleme yapılmaktadır. Yanlış ya da kusurlu ürün gönderimi olmaması için oldukça çaba sarf ediyoruz. Bize güvenin ve alışverişin keyfini çıkarın. Ürün ile alakalı tüm sorularınızı bizlere soru sor kısmından iletebilirsiniz. Cevaplamaktan memnuniyet duyacağız. Not: Takılarınızı uzun yıllar kullanabilmek için kimyasal ile temas ettirmeyin. Parfüm, deodorant, kolonya v.b. kimyasallar ürünlerin deforme olmasına ve kararmasına neden olur. gümüş, inci, kadın, rosegold, zirkontaşlı, kolyetasarımı, salontakımı, kalp.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
Geri Bildirim Ver