lujobear Silikon Emzik Saklama Kutusu - Gece

499 TL

Ürün Bilgileri

lujobear Silikon Emzik Saklama Kutusu - Gece

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lujo Bear Satıcı Ünvanı: RH GLOBAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735167052700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351670527
    Bu ürün Lujo Bear tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LujoCase Özellikleri Modern emzik kılıfımız geniş olup emzik klipsi ve emziktutabilir. Yumuşak BPA İçermeyen silikondan yapılmıştır. Bu nedenle bebeğinizinen çok kullandığı bebek aksesuarı olan emziği temiz tutmaya yardımcı olmak içinidealdir. Herhangi bir bebek mendili veya sabunlu ılık su ile silerektemizlemek çok kolaydır. Kolay açılıp kapanan fermuar, yatıştırıcılarınızı içeri vedışarı taşımanızı kolaylaştırır. Ev veya seyahat için ideal olan kayışınhalkası, herhangi bir bebek arabası gidonuna uyacak kadar büyüktür. Pek çokanne, kolayca al ve git erişimi için bebek bezi çantalarına ve cüzdanlarınaekler. Emzik pod kılıfımız, cıvıl cıvıl klipslerinizi vetutucularınızı mikroplardan uzak, güvenli ve emniyetli tutar. Gıda sınıfı silikonemzik kutumuz yumuşak ve dayanıklıdır. Boyutu, onu önde gelen marka emziklerle kullanabileceğinizevrensel bir emzik tutucu yapar. Onu seveceğinizi biliyoruz, bu yüzden şimdisatın alın ve bugün güvenle satın alın. Gıda sınıfı silikondan yapılmıştır. 2 emzik ve bir klips için uygundur. Herhangi bir tutamağa takılır (bebek arabası, bebek beziçantası, vb.) Temizlemesi kolay. Emziği kullanışlı tutar. Bir cebe de sığacak kadar küçük! Güvenlik Tüm Lujo Bear kılıfları FDA onaylıdır, toksik değildir,kadmiyum, ftalat, PVC, lateks, kurşun içermez. Bebeğinizin en çok kullanılan emzik ve aksesuarlarını temiztutmak ve kolay ulaşılabilir olması için idealdir. Bakım Talimatları Temizliğini ılık su ve yumuşak sabunla kolaylıklasağlayabilirsiniz. Ev veya seyahat için ideal olan kayış halkası sayesindeherhangi bir bebek arabası, çanta ve benzeri aksesuarlarınıza kolaylıklatakabilirsiniz. Boyutları, onu önde gelen gelen markalarla rahatlıklakullanabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.
Geri Bildirim Ver