Luis Bien Yeşil Sakal Serumu + Mavi Sakal Serumu Seti

299 TL

Ürün Bilgileri

Luis Bien Yeşil Sakal Serumu + Mavi Sakal Serumu Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VITACEEL Satıcı Ünvanı: CEEL KOZMETİK VE GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609087417700001 Vergi Kimlik Numarası: 6090874177
    Bu ürün VITACEEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luis Bien Sakal Serumu Tedavi Seti
  • Özel içeriği sayesinde sakallara ve cilde bakım yapar.Sakal diplerini besleyerek güçlenmesine yardımcı olur. Sakal diplerine masaj yaparak uygulanmalıdır. Düzenli kulanım önemlidir. Bir gün mavi diğer gün yeşil serum şeklinde kullanım yapılması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
  • Set İçerik Adeti 3
Geri Bildirim Ver

Luis Bien Yeşil Sakal Serumu + Mavi Sakal Serumu Seti

Kadınlar için saçların güzel görünmesi ne kadar önemliyse sakal da erkekler için o kadar mühimdir. Görünümüzü baştan sona değiştiren ve size tarz katan bir sakala sahip olmak istiyorsanız Luis Bien markasından destek alabilirsiniz. Marka tarafından üretilen serumlar kılsız bölgeleri besleyerek sakal oluşumuna destek sağlar. Ayrıca kısa ve uzamayan sakalların gelişiminde de oldukça etkilidir. Kıl köklerini besleyerek sakallarınızın sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlar. Bu sayede istediğiniz görünüme kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.

  • Luis Bien yeşil sakal serumu + mavi sakal serumu seti erkeklerin günlük rutinlerine dâhil etmelerine uygun bir bakım ürünüdür.
  • Luis Bien sakal serumu setindeki farklı renkli ürünleri birer gün ara ile kullanmanız önerilir.
  • Luis Bien sakal serumu seti düzenli kullanımda gözle görülür sonuçlar alınmasını destekler.

Yeşil ve Mavi Sakal Serumunun Genel Özellikleri Nedir?

Yeşil Sakal Serumu + Mavi Sakal Serumu Seti Yorumları

Luis Bien markası tarafından üretilmiş olan yeşil ve mavi sakal serumu seti kıl köklerinin bulunduğu bölgelere bakım yapar. Serumlar günde 1 kez uygulanmalıdır. Yeşil ve mavi sakal serumunun birer gün ara ile uygulanması tavsiye edilmektedir. Ayrıca yalnızca sakal bölgesine uygulanması önerilir. Kıl köklerini besleyen özel bir formüle sahip olan Luis Bien sakal serumu sayesinde genetik yatkınlığı olmayan ve güçsüz kıl köklerine sahip olan birçok kişide canlı, sağlıklı ve gür şekilde sakal çıktığı kanıtlanmıştır. Luis Bien mavi ve yeşil sakal serumları doğal içerikleri sayesinde sağlığınıza zarar vermez. Güvenli bir kullanım sunar. Ayrıca içerisinde bulunan E vitamini, hint yağı ve daha pek çok özel bileşen sayesinde cildinizin beslenmesine de destek olur. Böylece hem gür sakallara hem de sağlıklı bir cilde sahip olursunuz.

Luis Bien Sakal Serumu Ne İçin Kullanılır?

Yeşil Sakal Serumu + Mavi Sakal Serumu Seti Yorumları

Luis Bien sakal serumları pek çok farklı faktörden dolayı sakallarını uzatamayan erkekler için özel olarak formüle edilmiştir. Sakal gelişimini etkileyen sayısız farklı etken bulunmaktadır. Bazı kişiler genetik olarak yatkın olmadığından bazıları da çevresel faktörlerden dolayı hayal ettikleri sakala sahip olamazlar. Luis Bien sakal serumları bu olumsuz faktörleri ortadan kaldırarak kıl köklerinin güçlenmesine destek olur. Bu sayede sakalların çok daha gür bir şekilde çıkmasını sağlar. Düzenli kullananların yaptığı Luis Bien sakal serumu yorumları da ürünün kısa süre içerisinde fark yarattığını kanıtlar niteliktedir. Luis Bien sakal serumu kullananlardan büyük oranda olumlu geri dönüşler alan başarılı bir bakım ürünüdür.

Luis Bien Sakal Serum Nasıl Kullanılır?

Yeşil Sakal Serumu + Mavi Sakal Serumu Seti Yorumları

Luis Bien sakal serumu kullanımı son derece basit ve pratik olan bir üründür. Dermatolojik olarak test edilmiş ve cilt sağlığına hiçbir zararı bulunmayan yeşil ve mavi serumun her gün düzenli olarak uygulanması gerekmektedir. Luis Bien mavi sakal serumunun kullanıldığı günün ertesinde yeşil serumun kullanılması önerilir. Ürünü tıraş olduktan sonra sakalsız cilt üzerine uygulayabilirsiniz. Her tarafa eşit dağılması ve kıl köklerine tam olarak ulaşması için serumu elinizle uygulamanız ve masaj yaparak yedirmeniz gerekir.Minimum 30 maksimum 60 dakikabekledikten sonra yüzünüzü bol suyla yıkamalısınız. Bu işlemi her gün tekrarladığınız zaman ürünün etkisini çok kısa süre içerisinde gözlemleyebilirsiniz. Luis Bien sakal serum setine ayrıcalıklı fiyatlarla sahip olmak için siz de Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Güvenli online ödemeniz tamamlandıktan sonra ürünler adresinize kargolanır. İsterseniz Trendyol üzerinden kargo sürecini takip edebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız her zaman hizmetinizde olan destek hattını arayabilirsiniz. Üründen memnun kalmazsanız kod olarak pratik bir şekilde iade edebilirsiniz.