Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu 50 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu 50 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu 50 gr Doğal içerikler ile üretilmiş Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu, sararmış diş tabakasının temizlemesine ve daha beyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Dişlerdeki lekelerin ve ağız kokusunun giderilmesine de katkı sağlar. Özellikle sigara yemek ve kahveden kaynaklanan lekeleri gidermeye yardımcı olur. Diş minesini etkili biçimde temizlemeye, bembeyaz bir gülümsemeye kavuşmanıza yardımcı olur. Kullanımı oldukça basittir ve toz yapısı sayesinde yaklaşık 1 - 1.5 ay kadar kullanım için yeterlidir. Karışımı bir miktar ıslatılmış diş fırçasına dökün.
  • 3 Dakika boyunca fırçalayın ve süre sonunda su ile ağızınızı iyice çalkalayın.
  • İstediğiniz sonuca ulaşana kadar günde 2 kez kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu 50 gr

Diş temizliği kişisel bakımı etkiler. Diş sağlığı ve güzel görünümü için çeşitli bakım ürünlerine ihtiyaç duyulur. Bu konuda doğal içeriklerle üretilen ürünler ön plana çıkar. Luis Bien’in sunduğu diş beyazlatma ürününün içeriğini doğal ürünler oluşturur. Temiz içeriği ile sağlıklı olan bu ürün aynı zamanda sararan diş tabakasını temizlemek için kullanılır. Beyazlatma tozu doğal içeriği, başarılı bir bakım ürünü olmasını sağlayarak kullananları her anlamda mutlu eder. Pratik ve kullanışlı bir kullanım imkanı sunan beyazlatma tozu dişlerinizin beyazlamasını sağlar. Ürün dişlerinizi temizlerken aynı zamanda beyazlamasını sağlar. Ürünün yer aldığı kap müşterilerin kullanımı için oldukça pratiktir. Aynı zamanda kullanılan bu kap, beyazlatma tozunun sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlar. Doğal içeriklerden üretilen model, dişlerini beyazlatmak isteyen müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • Doğal ve dermatolojik içerik
  • Basit kullanım
  • Yüksek performans

Kullanışlı Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu

Kullanışlı Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu

Ürünün yapısında bulunan mineleri etkili bir biçimde temizleme özelliği müşteriler için beyaz ve sağlıklı bir gülüş imkanı sunar. Luis Bien aktif karbon diş beyazlatma tozu 50 gr kahve sonrası dişlerde oluşan lekeler ve sigaradan dolayı oluşan diş lekelerinin giderilmesine katkı sağlayacak bir içeriğe sahiptir. Bu içerik aynı zamanda doğal bir içeriktir. Beyazlatma tozunun dermatologlar tarafından test edilmesi müşterilerin beğenisini toplar. Ürün kullanımı oldukça kolaydır. Toz bir yapıya sahip olan ürün, müşterilere yeterli bir kullanım ömrü sunar. Beyazlatma tozunun kullanımı fırçaya dökülerek gerçekleşir. Islatılmış bir fırçaya dökülen ürün ile dişlerin üç dakika boyunca fırçalanması önerilir. Diş beyazlatma tozu günde iki kere kullanım için uygundur. Ürün içeriğindeki bitkisel karışımlar dişlere parlaklık kazandırır. Ürünün özelliklerini inceledikten sonra satın alma işlemini gerçekleştirerek düzenli olarak kullanabilirsiniz.

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu Özellikleri

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu Özellikleri

Sağlıklı görünümü destekleyen bakım ürünleri her zaman ön plana çıkar. Luis Bien aktif karbon diş beyazlatma tozu, müşteriler tarafından oldukça sevilen bir bakım ürünüdür. Beyazlatma tozu sayesinde diş bakımı aşamasında ihtiyaç duyduğunuz temizliği yakalayabilirsiniz. Doğal içeriklere sahip olan bu ürün aynı zamanda dermatolojik olarak test edildiği için güvenli kullanımı mümkün kılar. Sahip olduğu kap sayesinde basit kullanım sağlaması müşteriler için avantaj niteliğindedir. Beyazlatma tozu iyi bir diş temizliği yapmasının yanında yüzeyde bulunan lekelerin giderilmesini sağlar. Aynı zamanda beyazlatma tozunun ferahlatıcı özelliği ağız temizliği ile birlikte ağız kokusunu büyük oranda önler. Böylece dişlerinize yaptığınız bakım ağız sağlığınızı da olumlu yönde etkiler. Müşteriler, sigara içmekten ve kahve tüketmekten dolayı oluşan lekelerinin ürün sayesinde giderildiğini yorumlarında paylaşırlar. Ayrıca ürünün kullanımının oldukça basit olması da sağladığı avantajlardan biridir.

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu 50 gr Fiyatı

Luis Bien Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu 50 Gr Fiyatı

Luis Bien aktif karbon diş beyazlatma tozu 50 gr fiyat performans bakımından müşteriler için oldukça başarılı ve etkili bir bakım deneyimi sunar. Beyazlatma tozunun fiyatı sahip olduğu bitkisel özelliği ve diş temizliği konusundaki etkisine bakılarak özenle belirlenir. Ürün etkili temizliği sayesinde lekeleri giderme konusundaki olumlu etkisini ön plana çıkarır. Hem dişlerinizin temizliği hem de ağız sağlığınız için etkili bir içeriğe sahip olması ile müşterileri her anlamda mutlu eder. Pratik kullanım sağlayan kabı, ürünü kullanışlı yapan özelliklerden sadece bir tanesidir. Çeşitli testlerden geçen ürün günde iki kere kullanım için uygundur. Beyazlatma tozu sayesinde ağız, diş ve lekelenme bakımınızı tek seferde gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol üzerinden ürüne kolayca ulaşarak beyaz ve sağlıklı gülüşlere sahip olmanızı sağlayacak bu ürünü satın alabilirsiniz.